8,7
Pub Old Tom, Kouvola

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 3. paras yritys Kouvolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kouvolan paras olutravintola!

8

Kouvolan paras pubi. Oluen ystäville todella laaja olutvalikoima, mutta myös muista juomista löytyy enemmänkin tarjontaa. Ravintolan henkilökunta osaavaa ja luo aina tervetulleen olon. Tunnelmallinen irkkupubi, jossa urheilunystävät pääsevät seuraamaan esim. jalkapalloa. Tänä keväänä pääsi sivistämään myös itseään loistavan pubivisan merkeissä. Kesällä ehdottomasti Kouvolan paras terassi.

Hyvä etkopaikka, Rentoutumaan töiden jälkeen, Urheilun ystäville Hinta kohdallaan
10

Tomppa on paras baari Kouvolassa ja ehkä jopa maailmassa :) Mukava ja tunnelmallinen irkkubaari,erittäin hyvä ja monipuolinen viski-ja olutvalikoima.Täällä näet isolta screenilta Valioliigaa sun muuta jalkapalloa ja jääkiekkoa,jos urheilua ei tule ni taustamusiikkina usein irlantilaista kansanmusaa.Kesällä viihtyisä terassi palvelee tien toisella puolella.Tarjoilijat on tosi mukavia ja asiantuntevia.Tätä pubia ei voi kehua tarpeeksi!

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen, Urheilun ystäville Erinomainen
10

Tätä paikkaa kehtaa suositella kenelle tahansa ja milloin vain. sisätilat ovat mukava paikka viettää aikaa ja kesällä terassi on yksi Kouvolan parhaista. Erityisesti kiitosta pubin ihanalle henkilökunnalle, joka on asiantuntevaa ja ystävällistä. Paikan viihtyisyyden lisäksi siellä on myös todella kattava valikoima erilaisia juomia ja etenkin erilisia oluita. Kivana plussana Tompasta saa myös pikku purtavaa jos nälkä yllättää.
Harmittavasti Tomppaan ei pääse enää aamukahville, sillä se aukeaa vasta päivällä, mutta silti paikka kuuluu Kouvolan parhaisiin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
10

Irish pubi, joka tarjoaa mukavan olohuoneen monelle. Illan tunteina käy liian ahtaaksi kuitenkin, mutta varmasti ripaa kulutettu Kouvolassa ehkä ahkerimmin. Kesäterassi parempi puolisko, mukavammin tilaa ja nopea palvelu.Sisätilat sopivat erityisen hyvin olutta arvostaville urheiluhulluille, sillä onhan siellä telkkariruutua joka kulmassa, joissa mm. sportti kanavat ovat hyvin edustettuina.

Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
6

Viihtyisä irkkupubi! Pub Old Tom on mielestäni Kouvolan paras istuskeluravintola niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä viihtyisä terassi houkuttelee jäämään pidemmäksikin aikaa ja talvella Tomppa taas toimii mahtavana stand up -näyttämönäkin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Paras olutvalikoima
2. Rentoutumaan töiden jälkeen
3. Aitoa kapakkatunnelmaa
4. Urheilun ystäville
5. Hyvä etkopaikka

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta