9,1 Kiinalainen ravintola Mei Lok, Kouvola

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian paras yritys Kouvolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna N.

Aivan huippu kiinalainen ravintola. kouvolan oikeasti parhaimpia jos ei paras. Sijaintinsakin puolesta vielä erinomaisessa paikassa. Kun lounas on vielä erinomaisen edullinen ei ole mitään syytä jättää käymättä mei lokissa. Iloinen palvelu tietysti itsestäänselvyys.

10
Kristian B.

Maukasta kiinalaista ruokaa! Tilat ovat erittäin viihtyisät ja siistit. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelu tavallisesti nopeaa. Ruuhka-aikoina ruokaa joutuu kyllä odottelemaan. Valikoima on laajaa ja ruoat sekä juomat ovat hyviä. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset. Suosittelen!

9
Arto M.

Lounaspöytä Mei Lokissa on runsas ja hyvänmakuinen. Ruoka on maukasta ja hyvä-laatuista. Buffettiin kuuluu ihana jälkiruoka: friteerattua banaania ja jäätelöä siirapilla. NAM! Palvelu on aika ystävällistä. Sijainti ihan keskustassa kauppakeskus hansassa. Nopeaa toimintaa lounaslaarien täytössä.

9
Jenni P.

Kouvolan paras lounaspaikka. Aina hyvät ja monipuoliset ruoat. Palvelu myös todella nopeaa!

Edullinen hintataso, Mainio lounas, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
8
Paula I.

aina saa ystävällistä ja nopeaa palvelua sekä ruoka on hyvää

Edullinen hintataso, Mainio lounas, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Roope V.

Todella viihtyisä ravintola Kouvolan Hansassa. Lounasbuffetilla saa monenlaista ruokaa aitoon kiinalaistyyliin, laatuunsa nähden todella edulliseen hintaan. Vähintään Kouvolan parhaita ravintoloita joka suhteessa, varsinkin hieman erikoisempia ruokalajeja etsiville. Henkilökunta osaa täysin riittävästi suomea, ja on lisäksi erittäin kohteliasta ja sympaattista. Bonusta lounaspöydän jälkiruoaksi tarjottavasta jäätelö-banaani-annoksesta. Todella hyvä valinta, oli ruokapaikan tarve millainen tahansa. Suosittelen varauksetta.

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Arto F.

Olen käynnyt kiinalaisissa ravintoloissa ympäri Suomen ja tääällä on ehdottomasti parhaimmat ruuat! Hyvä ja asiantunteva palvelu.

10
Eino P.

Ravintola on paras missä olen ikinä käynyt. En ole ikinä syönyt noin aidon makuista thairuokaa. Ruoka tuli pöytään nopeasti ja tarjoilu oli ystävällistä. Tunnelma oli muutenkin rantouttavaa.

9

Miksi juuri tänne?

1. Makunautintoja ja elämyksiä
2. Edullinen hintataso
3. Isommalla porukalla
4. Mainio lounas

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta