8,6 K-market Vahtero, Kouvola

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 3. paras yritys Kouvolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eino P.

K-market Vahtero on loistava kauppa! Käyn siellä jokapäivä enkä ole ikinä joutunut olemaan tyytymätön. Tuotteet ovat tuoreita ja herkullisia. Kaupassa on myös liha/ kala tiski josta saa vastapaistettuja lihoja ja tuoreita kaloja. Suosittelen kauppaa kaikille nimittäin henkilökunta on niin sanoinkuvaamattoman mukavaa! Aukioloajat eivät voisi enää paremmat olla! Ma-pe klo 7-23, la klo 7-23 ja su klo 11-23.

8
Cee S.

Pieni K-kauppa Kouvolan nurkilla. Pari kertaa olen käynyt asioimassa, ja asiointi on onnistunut moitteetta. Kokoonsa nähden yllätyin vihannes ja hedelmätiskien monipuolisuudesta. Isona plussana pienelle kaupalle oma LIHA JA KALATISKI!

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
7
Sanna H.

Vahtero on pieni kauppa, sopivasti kotimatkan varrella, ja varmasti kaikki tarvitsema löytyy edulliseen hintaan. Vaikka kauppa on tosiaan pieni ja hyllyvälit ahtaat, tarjoaa kauppa silti monipuolisesti niin vihreitä kuin hyllytuotteitakin. Myyjät ovat aina olleet hyvän tuulisia ja palvelevat asiakkaita parhaan taitonsa mukaan. Kävin hakemassa leivonta tarpeita vielä enne viikon loppua iltasella, kaikki tuotteet löytyivät helposti ja myyjällä oli aikaa palvella vaikka viikonloppu jo kutsui. Suosittelen!

Edulliset hinnat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
9
Kaapo P.

Loistava Kauppa missä on laaja valikoima eri tuotteita. Siellä on ystävällinen palvelu ja hyväntuuliset myyjät.

10
Eino P.

Vaikka kauppa on pieni sieltä löytyy paljon erilaisia tarvikkeita. Kaupasta löytyy lihatiski josta saa lihan lisäksi myös kanaa ja tuoreita kaloja. Lisäksi kauppiaat ovat todella ystävällisiä. Kaupan aukioloajat ovat loistavat, koska kauppa on auki ma-pe klo 7-23, la klo 7-23 ja su klo 11-23.

9

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Ei jonoja
3. Kattavat valikoimat
4. Perustuotteet nopeasti
5. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta