Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
5,1/10 4 arviota

Robinhood Kotkansaari

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Kotkassa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Liisa A.
6 kuukautta sitten
2

Kotkansaaren Robinhood myymälässä ei myyjiä näy missään,

tai aniharvoin. Hinnattomia tuotteita hyllyt täynnä etenkin paristot ym.tekniset vempeleet auton tarvikkeet porakoneet eri hyllyillä sekaisin, ottaa hyllystä vaikka WC-saippua/hammasharja setin, niin ei hintaa missään. Henkilökunta tupakalla lastauslaiturilla vähän väliä! Ehdotan että Robinhood myymälät määrättäisiin savuttomiksi työpaikoiksi niin lusmuilevat ja varastelevat vetelehtijät tippuisivat pois, ja tilalle pääsisi reippaita ja raittiita myyjiä ilman joka aamuista krapulaa.
Kotkan myymälässä olisi parannettava asiakaspalvelua. Asiakas saa usein tietää tuotteiden hinnan vasta kassalla. Uusi myymälä päällikkö voisi tehdä asialle jotain.

Tina H.
1 vuosi sitten
4

Halpahalli,

joka ei enää olekkaan niin halpa... toki tarjouksia löytyy jokseenkin paljon, mutta loppuvat usein ihan ennen aikojaan, eikä henkilökuntaa kiinnosta, vaikka asiakas yrittäisi pyytää jotain korvaavaa tilalle, tai edes jotain lappua jolla tuotteen voisi myöhemmin hankkia, näin minulle kävi ja nyt ei ollut kyseessä mikään "erä".
Valikoima on laaja sekalaisia tuotteita, halppis kamasta vähän laadukkaampiin ja joitain ruokatarvikkeita, mutta jollain tapaa koko myymälä on sekainen ja huonosti järjestetty. Suosittelen vain jos on ylimääräistä aikaa kierrellä katselemassa, jos jotain ostettavaa läöytyisi.

Hyvät parkkitilat, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Titta K.
2 vuotta sitten
2

Myymälä oli sekavan oloinen ellei jopa sotkuinen.

En löytänyt mitään, mitä lähdin ostamaan. Haju oli kamala. Lähtiessäni yritin osallistua vielä autoarvontaan, ettei käyntini olisi aivan turha, mutta arvontalipukkeita ei ollut missään.

Pikaiset kommentit

8
Tarjoustalo jossa laajat valikoimat kodin tuotteita ja tarvikkeita. Osa tuotteista heikkolaatuista halpiskamaa mutta joukossa myös laadukkaita välinetä. Joka viikkoa edullisia tarjouksia.
Sami S.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Hyviä tarjouksia Arvioi
 2. 2 1 Edullinen Arvioi
 3. 3 1 Hyvät parkkitilat Arvioi
 4. 4 1 Monipuoliset valikoimat Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Kotkan TOP 3 (Tavaratalo)

 1. Prisma Kotka 1
  8,4
  Hakamäentie 1
 2. K-citymarket Oy Kotka 2
  8,1
  Jumalniementie 8
 3. 3
  8,1
  Keskuskatu 8
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Robinhood Kotkansaari