Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
7,9/10 2 arviota

Hyvinvointikeskus Huuma

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian paras yritys Kotkassa

Hyvinvointikeskus Huuman tilat on otettu käyttöön vuonna 2010. Kuntosalilaitteemme ovat nykyaikaiset, tasokkaat ja hyvät käyttää. Ryhmäliikuntasalimme ovat ainutlaatuiset ja pukuhuoneemme edustavia. Huumassa hyvinvointipalvelut mm. spinningsali, soutustudio, xtravaganza-painonhallintaohjelma ainoana Kotkassa!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Raisa M.
3 kuukautta sitten
8

Olin ensin muutaman vuoden Huuman kuukausijäsen.

Kuukausijäsenyyteni vaihtui terveydellistä/ajankäytöllistä/taloudellisista syistä ensin saunajoogakorttiin, sitten 10-kerran sarjakorttiin. Nykyisin kuntoiluni on valitettavan epäsäännöllistä.
Minulla oli korkea kynnys mennä Huumaan, sillä en ollut aikaisemmin ollut minkään kuntokeskuksen jäsen. Onneksi sain heittää ennakkoluuloni romukoppaan, sillä heti alusta alkaen tunsin olevani tervetullut, eikä ne muutkaan kuntoilijat (ainakaan kaikki) olleet sellaisia lihaskimppuja/megabeibejä kun olin pahimmissa painajaisissani kuvitellut. =)
Vastaanoton henkilökunta ja tuntien vetäjät ovat iloisia ja energisiä, ja saavat väkisinkin hyvälle tuulelle. Neuvoja ja opastusta saa tarvittaessa niin henkilökunnalta kuin kanssaliikkujiltakin, kunhan rohkeasti vaan kysyy.
Tuntivalikoima on laaja ja monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Plussaa myös pitkistä aukioloajoista, avainkortilla salille pääsee klo 5 - 23, ja ohjattuja tunteja on iltojen lisäksi myös aamuisin/aamupäivisin.
Yksi ikävä reklamaatiosotku minulle on sattunut näiden vuosien aikana, ja siitä syystä boikotoin Huumaa puolisen vuotta. Mutta sitkeys palkittiin, ja lopulta epäselvyydet hoidettiin kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Tekevälle sattuu mutta pääasia on, että tehdystä virheestä otettiin vastuu ja asia korjattiin. Joten siinä mielessä ei jäänyt mitään hampaankoloon hyvinvointikeskusta vastaan.
Kuukausijäseyys on kalliihko, tosin ei merkittävästi verrattuna muihin kotkalaisiin kuntokeskuksiin. Ja helpostihan se raha menee johonkin muuhun, paljon turhempaan. 10-kerran kortti on kyllä järjettömän kallis, paljon kalliimpi kuin esim. Hyväntuulen kuntoklubilla. Se asia kun saataisiin korjattua, niin hyvä olisi (vihje, vihje!)

Ammattitaitoiset ohjaajat, Pitkät aukioloajat, Kattava tarjonta

Ylihinnoiteltu

Jani E.
1 vuosi sitten
6

Salin sijainti ei paras mahdollinen.

Bussi yhteydet kyllä pelaa aika hyvin. Talvisin oma auto kyllä paikallaan.
Palvelu asiallista. Tavalliselle tallaajalle tuntuu liiankin imelältä välillä.
Laitteet hyvät ja kysyvä saa neuvoa.

Viihtyisä ympäristö, Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet

Ylihinnoiteltu

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

  1. 1 2 Pitkät aukioloajat Arvioi
  2. 2 1 Ammattitaitoiset ohjaajat Arvioi
  3. 3 1 Kattava tarjonta Arvioi
  4. 4 1 Tule sellaisena kuin olet Arvioi
  5. 5 1 Viihtyisä ympäristö Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Kotkan TOP 3 (Harrastuspaikka)

  1. Tennishalli Oy Kotkan 3
    Mahlamäentie 31
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hyvinvointikeskus Huuma