Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
7,7/10 2 arviota

Jysk Kotka

Asiakkaiden mielestä Huonekalut-kategorian paras yritys Kotkassa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Raisa M.
2 kuukautta sitten
8

Parin viime vuoden aikana on tullut asioitua Kotkan Jyskissä

varsin tiuhaan. Selaan joka viikko läpi heidän tarjouslehtisensä, mutta harvoin liikkeeseen tulee lähdettyä vaan katselemaan ja bongailemaan tarjouksia. Yleensä on niin, että ensin tulee todellinen ostotarve (uusi patja, tyyny jne.), sen jälkeen seurailen aktiivisesti hintoja/tarjouksia ja vasta sitten suuntaan myymälään.
Myymälän yleisilme on valoisahko, mutta hieman sekava. Tavaraa on niin maan julmetusti! Yleensä myymälässä on kuitenkin melko siistiä, pisteet siitä.
Myyjien palvelualttius riippuu henkilöstä. Välillä hyllyjen välissä saa haahuilla pitkäänkin ennen kun kukaan noteeraa, välillä henkilökunta tiedustelee suurinpiirtein jo ulko-ovella voiko olla avuksi. Apua ja neuvoja saa kyllä aina pyydettäessä, ja myyjät vaikuttavat asiantuntevilta. Välillä, etenki ilta-aikaan henkilökuntaa tuntuu olevan varsin vähän, joten silloin avun saaminen voi kestää kauankin ja/tai kassalla saa vartoa tovin jos toisenkin. Mutta se ei ole henkilökunnan vika, vaan työvuorosuunnittelun.
Myymälässä on tuotteita joka hinta- ja laatuluokkaan, eikä kaikki tuotteet ole suinkaan kovin laadukkaita/kestäviä. Mutta tuotteen hinta ja/tai alkuperämaa on aika oivallinen laatumittari. Itse olen ollut ostamiini tuotteisiin tyytyväinen, lukuunottamatta yhtä tuotetta, jonka saimme vaihdettua erittäin ystävällisen miesmyyjän avustuksella.

Valikoimaa riittää, Edullista peruskamaa

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

7
Edullisia käyttötavaroita ja hyviä tarjouksia.
Sami S.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Edullista peruskamaa Arvioi
 2. 2 1 Valikoimaa riittää Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Kotkan TOP 3 (Huonekalut)

 1. Jysk Kotka 1
  7,7
  Jumalniementie 7
 2. Asko 2
  Jumalniementie 6
 3. Classic House Oy 3
  Kirkkokatu 17
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Jysk Kotka