7,2 Hyvinvointikeskus Huuma, Kotka

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian paras yritys Kotkassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Raisa M.

Olin ensin muutaman vuoden Huuman kuukausijäsen. Kuukausijäsenyyteni vaihtui terveydellistä/ajankäytöllistä/taloudellisista syistä ensin saunajoogakorttiin, sitten 10-kerran sarjakorttiin. Nykyisin kuntoiluni on valitettavan epäsäännöllistä.
Minulla oli korkea kynnys mennä Huumaan, sillä en ollut aikaisemmin ollut minkään kuntokeskuksen jäsen. Onneksi sain heittää ennakkoluuloni romukoppaan, sillä heti alusta alkaen tunsin olevani tervetullut, eikä ne muutkaan kuntoilijat (ainakaan kaikki) olleet sellaisia lihaskimppuja/megabeibejä kun olin pahimmissa painajaisissani kuvitellut. =)
Vastaanoton henkilökunta ja tuntien vetäjät ovat iloisia ja energisiä, ja saavat väkisinkin hyvälle tuulelle. Neuvoja ja opastusta saa tarvittaessa niin henkilökunnalta kuin kanssaliikkujiltakin, kunhan rohkeasti vaan kysyy.
Tuntivalikoima on laaja ja monipuolinen, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Plussaa myös pitkistä aukioloajoista, avainkortilla salille pääsee klo 5 - 23, ja ohjattuja tunteja on iltojen lisäksi myös aamuisin/aamupäivisin.
Yksi ikävä reklamaatiosotku minulle on sattunut näiden vuosien aikana, ja siitä syystä boikotoin Huumaa puolisen vuotta. Mutta sitkeys palkittiin, ja lopulta epäselvyydet hoidettiin kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Tekevälle sattuu mutta pääasia on, että tehdystä virheestä otettiin vastuu ja asia korjattiin. Joten siinä mielessä ei jäänyt mitään hampaankoloon hyvinvointikeskusta vastaan.
Kuukausijäseyys on kalliihko, tosin ei merkittävästi verrattuna muihin kotkalaisiin kuntokeskuksiin. Ja helpostihan se raha menee johonkin muuhun, paljon turhempaan. 10-kerran kortti on kyllä järjettömän kallis, paljon kalliimpi kuin esim. Hyväntuulen kuntoklubilla. Se asia kun saataisiin korjattua, niin hyvä olisi (vihje, vihje!)

Ammattitaitoiset ohjaajat, Kattava tarjonta, Pitkät aukioloajat Ylihinnoiteltu
8
Jani E.

Salin sijainti ei paras mahdollinen. Bussi yhteydet kyllä pelaa aika hyvin. Talvisin oma auto kyllä paikallaan.
Palvelu asiallista. Tavalliselle tallaajalle tuntuu liiankin imelältä välillä.
Laitteet hyvät ja kysyvä saa neuvoa.

Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet, Viihtyisä ympäristö Ylihinnoiteltu
6

Miksi juuri tänne?

1. Pitkät aukioloajat
2. Ammattitaitoiset ohjaajat
3. Kattava tarjonta
4. Tule sellaisena kuin olet
5. Viihtyisä ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta