4,7 Tokmanni, Kotka

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Kotkassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Liisa A.

Kotkansaaren Robinhood myymälässä ei myyjiä näy missään, tai aniharvoin. Hinnattomia tuotteita hyllyt täynnä etenkin paristot ym.tekniset vempeleet auton tarvikkeet porakoneet eri hyllyillä sekaisin, ottaa hyllystä vaikka WC-saippua/hammasharja setin, niin ei hintaa missään. Henkilökunta tupakalla lastauslaiturilla vähän väliä! Ehdotan että Robinhood myymälät määrättäisiin savuttomiksi työpaikoiksi niin lusmuilevat ja varastelevat vetelehtijät tippuisivat pois, ja tilalle pääsisi reippaita ja raittiita myyjiä ilman joka aamuista krapulaa.
Kotkan myymälässä olisi parannettava asiakaspalvelua. Asiakas saa usein tietää tuotteiden hinnan vasta kassalla. Uusi myymälä päällikkö voisi tehdä asialle jotain.

2
Tina H.

Halpahalli, joka ei enää olekkaan niin halpa... toki tarjouksia löytyy jokseenkin paljon, mutta loppuvat usein ihan ennen aikojaan, eikä henkilökuntaa kiinnosta, vaikka asiakas yrittäisi pyytää jotain korvaavaa tilalle, tai edes jotain lappua jolla tuotteen voisi myöhemmin hankkia, näin minulle kävi ja nyt ei ollut kyseessä mikään "erä".
Valikoima on laaja sekalaisia tuotteita, halppis kamasta vähän laadukkaampiin ja joitain ruokatarvikkeita, mutta jollain tapaa koko myymälä on sekainen ja huonosti järjestetty. Suosittelen vain jos on ylimääräistä aikaa kierrellä katselemassa, jos jotain ostettavaa läöytyisi.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
4
Sami S.

Tarjoustalo jossa laajat valikoimat kodin tuotteita ja tarvikkeita. Osa tuotteista heikkolaatuista halpiskamaa mutta joukossa myös laadukkaita välinetä. Joka viikkoa edullisia tarjouksia.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8
Titta K.

Myymälä oli sekavan oloinen ellei jopa sotkuinen. En löytänyt mitään, mitä lähdin ostamaan. Haju oli kamala. Lähtiessäni yritin osallistua vielä autoarvontaan, ettei käyntini olisi aivan turha, mutta arvontalipukkeita ei ollut missään.

2

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Edullinen
3. Hyvät parkkitilat
4. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta