8,2 Halonen Kokkola, Kokkola

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 5. paras yritys Kokkolassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo L.

Kokkolan Halonen on mielestäni paikkakunnan paras vaatemyymälä miehelle ja täältä löytyy aina jotain kiinnostavaa. Halosella on laaja valikoima kenkiä, takkeja, farkkuja ja miesten pukuja. Takeissa valikoimaa riittää, niin arkeen kuin juhlaankin. Palvelu on todella ystävällistä, eikä myyjää tarvitse metsästää ja täällä saat vielä henkilökohtaista palvelua. Halosen tilat ovat siistit ja avarat ja ne sijaitsevat useammassa kerroksessa. Hinnoittelu on järkevää ja joskus alennusmyyntien aikaan, täällä voi tehdä todellisia löytöjä. Paikkakunnan paras.

9
Tytti K.

Tunnettu kattavasta juhlavaate valikoimastaan ja laajasta kenkävalikoimasta.

Miinuksena melko syrjäinen sijainti. Itse olen ostanut useammat kengät täältä, rippimekon jne. Suosittelen myös ehdottomasti kurkkaamaan liikeen yläkerrasta löytyvän outlet-osaston, josta voi tehdä mahtavia löytöjä pilkkahintaan. Osasto on siinäkin mielessä hyvä että sieltä mielestäni löytää melko hyvin kokoja silti. Edullisimmat löydöt täältä on perus vaatteet kuten kauluspaidat, mustat housut ja hameet sekä pikkutakit. Miinuksena täytyy vielä kertoa että juhlavaateostoksilla olen joskus törmännyt melko tylyyn ja eriarvoiseen asiakaspalveluun.

Monipuolinen kokovalikoima, Perustuotteet huokeaan hintaan, Priimalaatua
8

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen kokovalikoima
2. Perustuotteet huokeaan hintaan
3. Priimalaatua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta