2,1 UV-Putki Oy, Kirkkonummi

Asiakkaiden mielestä LVI-työt-kategorian 3. paras yritys Kirkkonummella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Raili S.

ei vastata puhelimeen, ei voi jättää edes soittopyyntöä. Lähetin myös sähköpostilla viestiä, ei minkäänlaista vastausta. ei kai kiinnosta pienimuotoinen työ... pitäisi muistaa, että pienistäkin keikoista poikii joskus suuria keikkoja... ainakin omassa työssä olen sen huomannut.
harmi, ei tartte enää olla yhteydessä ko. firmaan

1
Vuokko V.

Erittäin huono asiakaspalvelu. Luvataan tulla seuraavana päivänä, mutta ei tulla, ei vastata puhelimeen. Puolen tunnin työstä veloitettiin 3 kertainen hinta. En voi suositella kenellekkään.

1
Lari L.

Tässä liikkeessä on niin päin että asiakas on aina väärässä, ja jos jotakin menee pieleen niin ketään et saa kiinni, soittopyyntöihin ym ei vastata ja palvelu/vastaanotto on hyvin epämiellyttävää ja töykeää. En suosittele kenellekkään,tuolla ei pahemmin asiakkaista piitata ja käytös johtoportaassa on suorastaan ylimielistä. Hyi.

Ei turhia toimenpiteitä Ylihinnoiteltu
1
Kimmo T.

hanskat tippuu helposti. Lämpöpumpun tilaaminen tyssäsi tarjousvaiheeseen, sen jälkeen kuukauden radiohiljaisuus joten tilasin muualta.

Toisella kerralla tilasin heiltä vedensuodattimen asennuksen, taas sama juttu eli ei tule vastausta. Pyysin maahantuojalta toisen asentajan tietoja, sitten yllättäen sainkin asennuksen uv-putkesta. Asennus tosin ei mennyt ihan putkeen, liitännät löysällä ja ekalla huuhtelulla tulva teknisessä tilassa. UV-putken ratkaisu oli laittaa pää puskaan: en saanut vastausta puheluihin, sähköposteihin, soittopyyntöihin. Liikkeessä työntekijät vaan levitteli käsiään.

Ei turhia toimenpiteitä Hinta kohdallaan
0

Miksi juuri tänne?

1. Ei turhia toimenpiteitä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta