9,3 Tyykipuoti, Kerava

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian paras yritys Keravalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kristina A.

Pienessä kaupassa on hämmästyttävän laaja valikoima erilaisia kankaita. Itse ostin bambuneulosta, josta tulee hienot housut.

Myös nappivalikoima on hyvin koottu.

Muitakin tarvikkeita näytti olevan sellaisiakin, joita en edes tiennyt olevan olemassa.

Palvelu oli todella hyvää ja asiantuntevaa. Huomaa, että myymälää hoidetaan sydämellä.

Menen ehdottomasti toistekin, vaikka asun Vantaalla.

Yritys vastaa: Kiitokset arvostelusta! :) Toivomme pystyvämme tarjoamaan laadukkaita peruskankaita ja ompelutarvikkeita sekä erikoisempiakin tuotteita myös jatkossa!

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
10
Mia P.

Jos haluat herkutella ja nauttia kauniiden ja monipuolisten kankaiden parissa, niin Tyykipuoti on sinulle sopiva paikka. Kankaita löytyy laidasta laitaan, toinen toistaan ihanampia. Lisäksi löytyy toki muutakin inspiroivaa materiaalia, kuten nappeja, nauhoja ja pitsejä. Pää täyttyy välittömästi ompeluideoista. Tyykipuodissa asiakasta todella kuunnellaan ja palvellaan. Meininki on rauhallista ja mihinkään ei ole kiire. Olen suositellut puotia ja teen niin myös jatkossa. Itsekin taidan kohta taas lähteä visiitille :)

Yritys vastaa: Kiitokset! Kiva, että valikoimamme miellyttää ja inspiroi...! Kiitos myös, että olemme saaneet nähdä työsi tuloksia valmiina Facebook-sivuillamme!

10
Johanna N.

Ihan hauska sekatavara ja askartelukauppa. Kävelykadul mukavasti ja hienosti vanhanaikaseen tyylii koristeltu liiketila ja sisäänkäynti. Hinnat kohdillaan ja valikoimaa pieneksi paikaksi yllättävän paljon. Ja lisää saa kaikkee erikoista tilattuu nopeesti jos sellasee tulee tarvetta. Sopii hyvin esim hää koristelu tarvikkeiden hankkimis paikaksi.

Yritys vastaa: Kiitos! Pyrimme palvelemaan pikkuputiikissamme nopeasti, ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan!

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Laaja valikoima
8
Cathy B.

Melkein on silmät kiinni mentävä Tyykipuotiin kun on ihan liikaa ihanuuksia! Mahtavan hyvä palvelu. Suosittelen kaikille käsityoihmisille!

Yritys vastaa: Kiitos! Koetamme aina löytäää asiakkaillemme uusia, kivoja "houkutuksia"...

10
Ritva I.

Upea valkoima kankaita ja ompelutarvikkeita. Valikoimassa on myös kankaita, joita ei muualta välttämättä löydä. Hintataso on kohtuullinen ja selkeästi edullisempi kuin esim. Helsingin keskustan liikkeissaä. Ostokokemuksen kruunaa ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Kannattaa lähteä kauempaakin. Suosittelen!

Yritys vastaa: Kiitos! Pyrimme aina löytämään laadukkaita ja persoonallisia vaihtoehtoja vaatetus- ja yleiskankaisiin sekä erilaisiin ompelutarvikkeisiin!

10
Suvi L.

Parasta palvelua alalta lähialueelta!

Yritys vastaa: Kiitokset! Laatu, palvelu ja monipuolisuus ovat sydäntämme lähellä!

10
Suvi V.

Laaja valikoima sesongin mukaan vaihtuvia kankaita. Jämäpaloja saa ostaa edullisesti kaupan ulkopuolella olevasta korista. Henkilökunta asiantuntevaa ja heiltä saa oivallisia vinkkejä ompeluun.

Yritys vastaa: Kiitos! Laatu, palvelu ja monipuolisuus on se, mihin haluamme panostaa... Yritämme parhaamme jatkossakin!

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Laaja valikoima
9

Miksi juuri tänne?

1. Asiantunteva palvelu
2. Ideoi ja ehdottaa
3. Laaja valikoima

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta