7,8 Tampereen Säästö-Tex, Kemi

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 2. paras yritys Kemissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Toni I.

Kattavan valikoiman omaava myymälä

Tamppis on ollut pystyssä niin kauan kuin itse muista. Luokittelisin kaupan ns. romukaupaksi positiivisessa mielessä. Kaupasta löytyy hyvin monipuolinen valikoima kaikenlaista, On rautakaupan valikoimaa, pienelektroniikkaa, vaatteita, leluja, ruokaa yms. Kauppa on tunnettu myös omasta kalatiskistään, josta aikoinaan tuli haettua kalat Kemissä. Kesäisin pihapiirissä on myös kattava puutarhamyymälä, josta kukat ja puutarhatarvikkeet tuli haettua.

Tänne tulee yleensä suunnattua, kun tarvitsee jotain kaapelia, adapteria tai muuta härpäkettä. Kaupassa on myös suhteellisen edulliset hinnat, joten viime kerralla tyhjensin hyllyt bambusukista.

Aiemmin ongelmana oli, ettei henkilökuntaa tahtonut löytyä, mutta viime kerroilla on aina myyjä löytynyt ja hänen avullaan myös etsimäni tuotteetkin. Kauppa on hieman ankean näköinen, joten jos sitä saisi remontoitu pirteämmän näköiseksi, niin varmasti porukka kävisi enemmänkin.

Edullinen, Hyvät parkkitilat, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9
Kimmo V.

Kemin Tex on aiemmin Tornion liikkeessä asioineelle hivenen hämmentävän sokkeloinen ja ahdas kokemus. Liiketila on suhteellisen kookas, mutta valikoima vielä sitäkin suurempi, mikä on johtanut ahtauteen ja välillä aika epäloogiseen tuotteiden sijoitteluun. Sinänsä eri osastot kyllä ovat selkeitä kokonaisuuksia, mutta opasteet niihin osin puuttuvat kokonaan tai ovat paikoin muistoja jostain ammoisesta hyllyjärjestyksestä. Asiointiin kannattaa siis varata paljon aikaa, mutta todennäköisesti tarvittava tavara sitten lopulta kuitenkin löytyy, vieläpä mukavaan hintaan! Elintarvikepuoli on aika suppea, tarjoten pitkälti vain perustarpeet.

Erinomainen
7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat
3. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta