8,3 Kemin Seudun Osuuspankki, Kemi

Asiakkaiden mielestä Pankkitoiminta-kategorian paras yritys Kemissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Toni I.

Yllättävän hyvää palvelua!

Vaikka OP:n vakuutus- ja pankkiasioinnin asiakaspalvelut tuntuvatkin täällä pääkaupunkiseudulla ja netissä olevan todella huonoa, niin Kemin seudun OP on positiivinen yllätys, jossa on vielä se tunne, että kaikilla asiakkailla on pankille jotain merkitystä.

Pankki sijaitsee keskeisellä paikalla Kemin keskustassa ja se on sijainnut paikallaan siitä asti, kun itse jaksan muistaa. Myös henkilökohtainen palvelu on ollut aina erinomaista niin pankki- kuin vakuutuspuolellakin.

Tilat ovat isot ja pankki- sekä vakuutuspalvelut ovat saman katon alla. Paikkaan on tehty vuosien varrella remontteja, joten tilat ovat viihtyisät ja valoisat.

Jos et ole varannut aikaa etukäteen joudut kyllä satavarmasti odottamaan, joskus jopa pitkään. Pankkipalvelut hoituvat avotiskillä, joka on siinä mielessä epämiellyttävää, ettei yksityisyyttä juuri ole. Myöskään vakuutuspuolella sitä ole vaikka virkailijoilla onkin omat kopit, sillä lasiovien yläpuolelta/alapuolelta ääni kyllä kuuluu, joten jonottavat ihmiset kyllä kuulevat keskustelut, jos ei kuiskaamaan ala.

Pankkipalveluista perittävät maksut ovat kautta linjan eri pankeissa nousseet ja nyt OP-Pohjolan vakuutuksetkaan eivät ole enää kovinkaan kilpailukykyisiä.

Kaikesta huolimatta pankki ja sen virkailijat ovat hoitaneet tähän asti hommansa kiitettävästi, vaikka välillä on vastaan tullut erikoisiakin tilanteita, jolloin asioita on varmistettu puhelimitse muualta.

Henkilökohtainen palvelu, Luotettava, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
9

Miksi juuri tänne?

1. Henkilökohtainen palvelu
2. Luotettava
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta