9,2 Autokoulu Well Drivers, Kangasala

Asiakkaiden mielestä Ajo-opetus-kategorian paras yritys Kangasalalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eeva T.

PARAS!

Suoritin oman, silloisen 2. vaiheen, tässä autokoulussa vuosi sitten. En voi kuin suositella!

Sain koko setin hoidettua yhdessä päivässä! Arvioiva ajo, liukas sekä teoriat. Hinnaksi tuli (vuonna 2012) mitä kohtuullisin n. 300 euroa sisältäen autokoulun auton vuokran koko 2. vaiheen ajan, teoriat, ratamaksut, pimeäajo ym. Samalla sain siis suoritettua pimeänajon (50 e!!!). Tällä hetkellä kurssimaksu näyttää olevan 280 e (noussut varmaankin tuon lakiuudistuksen johdosta). MUTTA SILTI HALPA, kun vertaa noita muita puljuja.

Opettaja oli tosi symppis. Parhain muisto päivästä oli kun hän antoi minun ajaa autokoulun auton (kyydissäni kaksi poikaa) Nokian radalle. "Luotan sun ajotaitoihin eniten, joten saat ajaa tän toisen auton mun perässä radalle." Hihii (no pakko kyl myöntää olihan se aika jännä paikka, meitsi ratissa ja kaks poikaa kyydissä!). Ajoin toisen autokoulun auton vielä takaisin Tampereelle open perässä. Ope heitti mut vielä kotiinkin, kun se oli matkan varrella hänen kotiinsa.

Oli kiva päivä!

Edulliset hinnat, Ihmisläheinen ajo-opetus, Joustavat aikataulut Erinomainen
10
Raine J.

Pieni autokoulu, joka järjestää vain kakkosvaiheen opetusta. Opettaja erittäin mukava ja asiantunteva. Opetus on yksilöllistä ja kannustavaa. Hinta edullisin Tampereen alueella. Vaikka koulu on Kangasalla, voi tänne tulla myös naapurikaupungeista, sillä opettajan kanssa sovitaan missä arvioiva ajo suoritetaan. Pirkanmaalla on vain yksi liukasrata Nokialla, jota käyttänevät kaikki Pirkanmaan autokoulut.

Autona uusi Chervolet Spark. Kakkosvaihe järjestettiin kahdessa osassa, ensin ajettiin opettajan kanssa arvioiva ajo autokoulun autolla. Seuraavana päivänä oli harjoittelua liukasradalla ja teoriaopetus, joka oli myöskin samassa paikassa. Teoriatunnilla oli tarjolla myös virvokkeita.

Suosittelen ehdottomasti, mikäli kakkosvaihe on käymättä.

Edulliset hinnat, Ihmisläheinen ajo-opetus, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Ihmisläheinen ajo-opetus
3. Joustavat aikataulut
4. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta