Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,6/10 5 arviota

Anttila Oy Kodin1

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 11. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Heli K.
4 kuukautta sitten
3

Tuotteiden valikoman puolesta voin suositella,

mutta kassatoimintaan pitää saada kohennusta. Nyt joulun jälkeen välipäivänä kun osa ollaan lomalla ja on aikaa käydä ostoksilla joutuu jonottamaan yhdelle kassalle. Kassa oli käytössä vain asiakasinfopisteellä, ei yhtään ns. tavallista kassaa. Osa asiakkaista palautti tai jätti ostoksensa mihin jätti ja läksivät ulos. Osa joutui perumaan muita menoja kun sinnikkäästi jonotti murinan kera. Pyysin kassaa viemään terveiset vastaavalle, että kassatilanteeseen olisi järkevää panostaa. Omakin päivä meni pilalle jonossa seisoessa ostokset kainalossa. :(

Jenni V.
10 kuukautta sitten
9

Paratiisi kodinlaittajalle.

Yhden ja saman katon alta löytyy kotiin lähes kaikki tarpeellinen. Valikoima on suht kattava, tosin joitakin halvimpia merkkejä voisi korvata vähän laadukkaammilla tuotteilla. Palvelu on ollut aina ystävällistä. Erityisplussat astia- ja valaisinosastoille.

Janne P.
1 vuosi sitten
8

Kodin ykkösestä löytyy ilmeisesti ihan mitä vaan huonekaluista

puutarhakalusteisiin. Kodin ykkösessä on asiakaspalveluhenki kohdallaan ja henkilökuntaa tuntuu olevan suhteessa aina riittävästi paikalla. Joskus tuntuu että oli ajankohta kaupassa mikä tahansa, niin mistään ei löydy henkilökuntaa, kun ovat jossain piilossa, mutta täällä ei ole tarvinnut vastaavaan havaintoon törmätä. Laatu ja hintataso on kohdallaan. Laaja valikoima kodin tarvikkeita ja kalusteita sekä hyvät tarjoukset ja kampanjat tekevät paikasta säännöllisen ostospaikan.

Laatua ja merkkituotteita, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Niko N.
1 vuosi sitten
9

Palokan Kodin Ykkösessä on valtava valikoima kaikkea kodin sisustukseen.

Ei vielä semmoista tuotetta ole omalle tarvelistalle tullut sisustamiseen liittyen mitä en sieltä löytäisi. Hintatasoa on pidetty korkeana joskus mutta itse olen tehnyt sieltä todella halpoja löytöjä! Toki, joissain tuotteissa on isompi hinta kuin jossain muualla mutta olen myös huomannut sen että hintataso on tullut alaspäin. Henkilökunta on mukava ja asiantunteva. Tavarat ovat hyvin esillä ja löydettävissä. Elektroniikka ja kodinkoneet ovat hyvä lisä kodinsisustamisvalikoimaan!

Ystävällinen henkilökunta, Laatua ja merkkituotteita, Hyviä tarjouksia

Hinta kohdallaan

Karoliina M.
1 vuosi sitten
9

Kodin Ykkönen on Jyväskylän paras paikka oman kodin Sisustamista

varten (varsinkin jos mukanasi on joku jolla on rahaa). Liikeestä löytyy kaikki mitä kotiisi tarvitset: Koriste-esineet, astiat, huonekalut, kankaat, kodin elektroniikkaa ja kasveja. Varsinkin suuri valikoima Vallilan kankaita houkuttelee suurimman osan asiakkaista hypistelemään. Kodin Ykkönen on paikka joka korvaa IKEA:n suuren puutteen. Samassa rakennuksessa on myös hese jonne voi laittaa miehen parkkiin. Myyjiä on paljon juuri siellä alueella missä apua tarvitsee eniten esim. kankaitten ja lamppujen luona.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

  1. 1 3 Laatua ja merkkituotteita Arvioi
  2. 2 2 Hyviä tarjouksia Arvioi
  3. 3 1 Erikoistuotteita Arvioi
  4. 4 1 Monipuoliset valikoimat Arvioi
  5. 5 1 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Tavaratalo)

  1. Sokos Jyväskylä 1
    8,9
    Kauppakatu 24
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Anttila Oy Kodin1