Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,7/10 7 arviota

Grand Star Cafe Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 23. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Arto M.
1 vuosi sitten
8

Jyväskylän parhaita paikkoja katsella matsia.

Oltiin jyväskyläläisen kaverin kanssa istumassa iltaa ja erinomainen tunnelma. Porukka sopivissa eikä missää örvelly meiningeissä. Vähän ahdasta jopa tuntui olevan mutta itseäni se ei hirveästi haittaa. Ompahan tunnelmaa ja juttua riittää. Kesällä olis varmaan hyvä paikka terassilla. Baarimikot hoitavat hommat nopeasti ja ammattitaidolla.

Janne P.
1 vuosi sitten
8

Täällä tulee usein piipahdettua jos keskustassa pörrää iltaelämässä

ilman tarkempaa suuntaa minne mennä. Grand Starissa on tullut muutenkin seurattua paljon urheilua isommalla porukalla, ja varsinkin Suomen maaotteluiden, esim. futiksessa tai lätkässä, ollessa kyseessä tunnelma paikassa on katossa! Tiskillä palvelu on laadukasta ja tehokasta, juoman saa täältä jotenkin erityisen nopeasti kouraan. Grand Starissa ei myöskään porukka ole vielä ottanut liikaa, ja sekin vaikuttaa siihen että täällä viihtyy tosi hyvin vaikka tulisi pelkän kahvin kerakin seuraamaan matsia.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Elmiina H.
2 vuotta sitten
8

Voisin melkein sanoa,

että tässä on keskustan paras terassi. Tarkoitan siis päiväsaikaan. Itse en nimittäin tänne eksyisi illasta, koska silloin paikka täyttyy useasti penkkiurheilijoista. Niin tämähän on oikeasti pelibaari.

Mutta niin palataanpa vielä terassiin. Se on mukavasti kävelykadun reunalla, niin että voi seurata ohikulkevien ihmisten vilinää. Se on kuitenkin sopivan rauhallinen, jotta voi myös jutella seuralaisensa kanssa. Lisäksi aurinko paistaa terassille koko päivän.

Vessat oli täällä myös mukavan siistissä kunnossa. Joten siitäkin pelkkää plussaa. Niin ja olen muuten tehnyt tutkimusta siitä, missä on Jyväskylän parasta cappucinoa, niin ykköseksi nousi tänään Grand Star!

Hinta kohdallaan

Joni P.
2 vuotta sitten
8

Grand star on pomminvarma valinta penkkiurheilijalle,

joka haluaa nauttia rauhassa kahvinsa/oluensa urheilua seuraten. Kuvaruutuja Gränässä on tarpeeksi, jotta melkein jokainen saa seurata haluamaansa lajia. Luonnollisesti talvella jääkiekko on isossa roolissa ja lätkää itsekin käyn seuraamassa kyseisessä paikassa.

Kesällä Grand starin luonne muuttuu, sillä sen terassi on erittäin houkuttelevalla paikalla. Asiakaspalvelu on hyvää sillä juomat tarjoillaan halutessa pöytään saakka. Tuolloin sosiaalinen kanssakäyminenkin helpottuu, kun ei jatkuvaan tarvitse tankata juomavarantoja. Sosiaaliselta kannalta terassi on muutenkin mukava, sillä paikan vilkkaudesta huolimatta kaverin kuulee huutamattakin.

Hinta kohdallaan

Tommi S.
2 vuotta sitten
7

Tyylikäs sporttibaari kävelykadun varrella.

Grändissä näkyy kaikki mitä mies voi toivoa, jos siis puhutaan urheilusta. Töllöjä tarpeeksi ja suunnilleen joka kolkasta näät jonkun ruudun. Sisustuksessa paljon urheiluun liittyvää kamaa mitä on hauska tutkailla tuopin kohottamisen lomassa. Yksi kaupungin parhaimmista terasseista, mutta illasta giglinin apinajono aivan terassin vieressä pilaa vähän tunnelmaa. Sopii aloitteluun ja seurusteluun. Tärkeät matsit kannattaa katsoa muualla, sillä silloin paikka on tupaten täynnä

Aku H.
2 vuotta sitten
7

Gränä on penkkiurheilijalle joka ei omista canalian tai jotain

muuta sporttikanavapakettia toinen olohuone. Siellä näkyy kaikki mahdolliset urkkakanavat ja töllöttimiäkin on riittävästi. Yleensä gränässä on aina tilaa jos haluaa matsia katsoa, mutta "suurempien" pelien /tapahtumien paikka on lähes poikkeuksetta täyteen ammuttu. Plussaa pitää antaa terassista ja biljardipöydästä. Miinusta taasen ropisee suhteellisen suppeasta juomavalikoimasta, sekä semikalliista hinnoista.

Ylihinnoiteltu

Pikaiset kommentit

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Baari)

 1. Ravintola Myöhä 1
  9,0
  Polttolinja 19
 2. Hemingway's Jyväskylä 2
  8,7
  Kauppakatu 32
 3. 3
  8,7
  Schaumaninkatu 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Grand Star Cafe Jyväskylä