Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,3/10 19 arviota

Ravintola Revolution

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 13. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Sanna P.
12 kuukautta sitten
8

Uudet tilat ihan jees.

Mukavampi istuskelupaikka nyt mitä ennen remonttia. Mutta iso miinus siitä että musiikki soi aivan liian isolla. Normaaliin keskusteluun ei pystynyt millään. En itse haluaisi mennä syömään paikkaan, jossa joudun huutamaan seuralaiselleni koko ajan. Palvelu oli kuitenkin asiallista ja suht nopeaakin.

Arto M.
1 vuosi sitten
5

En saanut palvelua 15 minuutin odottamisen jälkeen,

henkilökunnalla riitti kuitenkin aikaa seurustella keskenään baaritiskin takana. Jouduin lopulta nälkäisenä siirtymään toiseen ravintolaan. Ruoan laadusta ei näin ollen kommenttia. Sisäänkäynti ihan siisti ja muutenkin viihtyisän oloinen paikka. Harmi että tarjoilu ei ainakaan omalla kohdallani toiminut ollenkaan.

Vilja V.
1 vuosi sitten
8

Mukava hengailupaikka vaikka tyttöjeniltaan!

Pullon viiniä saa s-etukortilla edullisesti ja porukalla sitä on kiva nautiskella. Musiikki on juuri sopivalla voimakkuudella, pystyy juttelemaan normaalilla äänenvoimakkuudella, mutta taustalla on sopiva musameininki. Itse en kyseisessä paikassa ruokaa nauttinut, mutta viereisiin pöytiin kannettu ruoka on vaikuttanut kovinkin herkulliselta ja tuoksunut taivaalliselta. Suosittelen!

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Sanna-Maria S.
1 vuosi sitten
8

Aina kiva henkilökunta!

Isommallakin porukalla on hyvin tilaa mennä syömään tai vaikka ihan vaan kaakaolle.

Sopivan hiljainen, joten keskustelu kuuluu eikä esim musiikki ole liian kovalla.

Hyvät ruuat ja henkilökunta suosittelee mielellään eri ruokia.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Maiju K.
1 vuosi sitten
8

Hyvä ravintola,

hyvällä sjainnilla. Olen itse käynyt Memphiksessä muutaman kerran ja olen ollut tyytyväinen paikkaan. Olemme saaneet huumorilla höystettyä asiakaspalvelua ja asiakas on otettu hyvin huomioon. Memphis hampparit ovat olleet suosikkejani ja niistä olen tykännyt. Sisustukseltaan Memphis on aika perus ravintola. Tummat värit tosin toimivat ja luovat rennon tunnelman. Suosittelen paikkaa illanviettoon myös isommallakin kaveriporukalla.

Isommalla porukalla, Suureen nälkään, Intiimisti yhdessä

Hinta kohdallaan

Sanna P.
1 vuosi sitten
3

Vierailin ravintola Memphisissä ensimmäistä kertaa viime kuussa

ja täytyy sanoa ,että ravintola alitti kyllä odotukseni huimasti. Tunnelma ei ollut kummoinen ja jäätävä asiakaspalvelu vei fiilikset heti alkujaan. Asiakaspalvelija vastasin ruokalistaan liittyvissä kysymyksissä rehellisen -en kyllä tiedä- vastauksen ja jätti asiakkaan tekemään tilauksen arvailujen varassa. Loppujen lopuksi pöytään tuotiinkin eri annos mikä oli tilattu ja kun pyydettiin syömättä jääneet ruoat mukaan heitettiin nekin vahingossa roskikseen. Lisäksi pöytäämme tarjoili 3 eri henkilöä ja vasta viimeinen henkilö pahoitteli tapahtunutta. Ruoka oli kuitenkin ihan perus hyvää ja sitä voisi syödä toistekkin. Huono palvelu taisi kuitenkin jättää tämän valitettavasti ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Janne P.
1 vuosi sitten
7

Hyvä asiakaspalvelu ja mukava paikka käydä alkuillasta istumassa

isommalla porukalla. Ruokaravintolana täällä saa hyvää palvelua myös lapsiperheen näkökulmasta. Ruoka on kylläkin aika lailla keskinkertaista eli Memphis ei varsinaisesti huikeita makuelämyksiä ole tarjonnut, kun siellä on käynyt syömässä. Vuosia sitten täällä järjestettiin myös akustisia laadukkaita live-keikkoja, jotka oli puitteiltaan tosi onnistuneita, niitä toki kaipaa tämänkin ravintolan osalta.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Jenni M.
1 vuosi sitten
8

Mempparin hyvä sijainti tekee jo paikasta erinomaisen.

Isot ikkunat mahdollistaa nautiskelun kävelykadun tunnelmasta samaan aikaan kun ruokailet tai vaikkapa istuskelet kavereiden kanssa iltaa. Sisään astuessa on mukavaa kun henkilökunta ottaa heti vastaan ja kysyy minne haluaisi istua. Ruoka on erinomaista ja ruokalistakin on monipuolinen. Henkilökunta on ystävällinen ja on jopa onnistunut vaihtamaan ruoka-annoksien täytteitä ilman ongelmia tai lisämaksuja. Miinusta tulee vain omien vessojen puutteesta, sillä niihin joutuu käpyttelemään coffarin läpi ja pyytämään polettia.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Tiia L.
1 vuosi sitten
9

Sain ravintolassa erinomaista asiakaspalvelua!

Tarjoilijat huomioivat seurueemme heti sisäänastuttuamme ystävällisesti ja palvelu pelasi. Hymyä riittää useammaksi päiväksi ja hyvän asiakaspalvelun takia taatusti käyn ravintolassa uudelleenkin. Menu on laaja ja siellä oli vaihtoehtoja joka makuun,kasvissyöjätkin oli huomioitu. Hinta laatu suhde hyvä. Ainoana miinuksena voisin sanoa ruoan odotusajan. Ravintola on rauhallinen, joten suuremmallakin porukalla on mukava mennä viettämään iltaa seurustelen ja nauttien hyvästä ruoasta.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Ville V.
1 vuosi sitten
8

Hyvällä sijainnilla kävelykadun alapäässä.

Ravintola sopii hyvin istuskeluun ja juttelemiseen sillä musiikki soi taustalla hiljaa eikä siis häiritse keskustelua. Ravintolassa mahdollisuus biljardin ja pöytä curlingin pelaamiseen noin 8€ tuntitaksalla. Ravintolassa laadukas olutvalikoima kohtuulliseen hintaan. Erinomainen seikka on myös se, että poiketen muista lähistön anniskeluravintoloista, on kyseisessä ravintolassa pöytiin tarjoilu.

Ari H.
2 vuotta sitten
5

Käytiin vaimon kanssa syömässä.

Palvelu oli todella surkeaa. Tarjoilija tuli kysymään, mitä laitetaan ja unohti siinä samassa kysyä että mitä vaimoni juo. Tilasimme alkuruoat ja pääruoat. odottelimme jonkin aikaa ja pääruoat tulivat. Alkuruoat jäivät sitten saamatta. Ruoat olivat kuitenkin ihan OK S-Ryhmä tasoa. Mutta en suosittele menemään tuonne jos varmaa ruokapaikkaa etsitte.

Isommalla porukalla, Suureen nälkään, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Tommi S.
2 vuotta sitten
7

Hyvä istuskelu paikka ytimessä.

Ihan ok sapuskat, burgerit ovat reilun kokoisia! Nuorekas tunnelma ja rento ilmapiiri. S-ryhmän ravintolana, täältä saa välillä jopa hyviäkin etuja vihreällä kortilla.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Sakari P.
2 vuotta sitten
8

Ravintola Memphis on Jyväskylän keskustan ketjuravintoloiden

aatelia. Pesee mennen tullen kaikki Amarillot ja muut. Hyvää perus safkaa ok hinnoilla. Toimii myös aloittelupaikkana. Ravintola on siisti sisältä ja palvelu on hyvin ystävällistä ja osaavaa. Lounasaikaan hyvinkin edulliset hinnat.

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Teea K.
2 vuotta sitten
9

Kävelykadulla mukavasti sijaitseva Memphis tarjoilee hiukan jenkkihenkistä

ruokaa. Tilat ovat sisustuksen värimaailman takia aavistuksen hämärät, mutta toimivat. Myös vähän isompi porukka mahtuu saman pöydän tai pöytäparin ääreen mukavasti, joten porukallakin kannattaa tulla. Menu on laaja, ja myös erikoisruokavalioita on huomioitu hyvin: karppaajille löytyy omansa, kasvissyöjä ei jää ilman ruokaa ja onpa listalla luookiteltu erikseen vähärasvaisetkin vaihtoehdot. Leipäannosten leipä on luomua ja burgereissa on täysjyvää, mistä lisäpisteitä. Burgereihin saa lisukkeeksi ranskalaisten sijaan myös bataattilohkoja tai salaattia pyydettäessä. Ja nämä burgerit ovat tosiaan IHAN eri asia kuin ”mäkkärisapuskat”.

Palvelu on ollut moitteetonta. Isommalla porukalla purilaisia on joskus saanut odottaa. Itse ruoka on ollut mielestäni erittäin hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Raaka-aineet ovat tuntuneet laadukkailta. Hintataso on keskiluokkaa ja hiukan siitä yli, pääruoka-annosten hinnat sijoittuvat pääosin 13–22 euron välille. Paikkaa voi suositella erityisen hyvin porukkasyömiseen sekä kaikille niille, jotka etsivät vähän ”poikkeavampiakin” ruokavaliovalintoja kunnioittavaa ravintolaa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Kevyttä ja terveellistä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Nina J.
2 vuotta sitten
7

Tekeekö mieli burgeria?

Sillä jos tekee, niin silloin kannattaa mennä Memphisiin syömään sellainen. Ne voittavat kaikkien pikaravintoloiden burgerit. Annokset ovat kooltaan todella reiluja, joten ravintolassa käynnin jälkeen ei varmasti jää nälkä. Niin ja toki sieltä saa muutakin kuin vain burgereita! Eilen tosiaan kävimme syömässä purilaisateriat, itselläni ei ollut kovin nälkä joten otin lasten burgerin ja hinta oli vain puolet ”aikuisten” ateriasta, mutta tulin silti hyvin täyteen, eli suosittelen kokeilemaan myös lastenaterioita vähän pienempään nälkään!

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Emppu P.
2 vuotta sitten
6

Hyvä henkilökunta ja sijanti - helppo vaihtaa paikkaa talon sisällä

tarpeen mukaan O'Malleysiin ja Coffariin tai Freetimeen pilkun jälkeen. Musiikki viihdyttävää ja hinnat ihan kohillaan, ruokalista tosin tylsä ellei kampanjaruokia lasketa. Klubeja tai muuta ohjelmaa saisi olla enemmän, aika hiljaista on sekä viikolla, että viikonloppuisin. Muuttunut muutaman vuoden aikana ihan pelkäksi ruokapaikaksi, ei tänne kukaan enää vain juomaan tule. Sisustus ei kovin tunnelmallinen - ehkä profiili on vielä hakusessa...

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Erittäin viihtyisä ravintola josta löytyy mm. oluen suhteen laaja valikoima. Hyvällä porukalla illan viettäminen kulkee vieläkin rattoisammin kokeilemalla esimerkiksi plate for matesia.
Jussi G.
2 vuotta sitten
10
todella maukkaat annokset, iloinen yllättäjä!
Kati M.
2 vuotta sitten
9
Siisti sisustus ja tarjoilijat toimivat nopeasti. Isot annokset; ei jäänyt nälkä. Suosittelen.
Aki K.
2 vuotta sitten

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Tavaratalo)

  1. Sokos Jyväskylä 1
    8,9
    Kauppakatu 24
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Revolution