Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 100 rehellistä arviota.
8,4/10 5 arviota

Yliopiston Apteekki

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian 2. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Antero M.
1 vuosi sitten
8

Tämähän on ihan perus apteekki.

Yliopiston Apteekilta saat kaiken mitä tarvitset, oli se Buranasta reseptilääkkeisiin. Itsehoitotuotteita löytyy paljon ja niiden mukaan ottaminen on erittäin helppoa. Jos jotakin ei tahdo löytyä, niin ei muuta kuin kysymään myyjältä, niin johan löytyy! Hinnat ovat niin sanotusti "apteekin hinnat", mutta mikä onkaan terveyden hinta? Reseptilääkkeitä saa välillä kipeä ihminen jonottaa turhan kauan, mikä ei ole niin mukavaa esim. 40C kuumeessa. Muuten kyllä palvelu pelaa ja itsensä saa taas kuntoon, kun täällä pyörähtää!

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Karoliina M.
1 vuosi sitten
7

Vähän säikäytti,

ku eräänä perjantai-iltana apteekin ovella oli järjestyksenvalvoja. Ymmärtäähän sen että pitkät aukioloajat tuovat mukanaan tiettyjä lieveilmiöitä:D. Plussaa ovatkin juuri nuo pitkät aukioloajat ja se että sunnuntaisinkin saa tarvitsemansa. Hassuinta on se että tämä apteekki taitaa olla ainoa joka on keskustassa auki jo kahdeksalta. Itse olen tottunut siihen että apteekkiin pääsee seitsemältä ennen töitä. Mut ei vissiin täällä. Välillä jonottaa saa aika kauan reseptipuolelle mutta vastapainona täältä saa aina apua kun tarvitsee. TIedä sitten onko se hyvä asia kun varsinkin apteekeissa saa yleensä liian hyvää palvelua.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Roosa S.
1 vuosi sitten
8

Olen aina saanut hyvää palvelua Yliopiston apteekissa.

Kerran tosin heidän reseptijärjestelmänsä ei toiminut ja jouduin odottamaan kauan, että asiat saataisiin edes jonkinmoiseen järjestykseen. Asia hoidettiin joka tapauksessa, eikä tästä koitunut minulle mitään erityistä vaivaa. Apteekissa myös autetaan aina kun tarve vaatii. Iso plussa pitkistä aukioloajoista, joka ainakin arkena klo 23 saakka! Yleisilme on siisti ja tuotteet ovat järjestyksessä. Tuotevalikoima on laaja ja sijainti erinomainen, keskellä keskustaa.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Jonna T.
2 vuotta sitten
10

Yliopiston apteekissa on saatavilla monipuolisesti erilaisia

lääkkeitä ja itsehoitotuotteita. Apteekki sijaitsee keskustassa Kauppakadulla ja on kooltaan melko suuri. Täältä on myös mahdollisuus saada lääkkeitä reseptillä ja asiakkaita palveleekin monta palvelupistettä.

Apteekissa palvele ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Henkilökunta auttaa mielellään ja etsii oikeat tuotteet asiakkaalle. Henkilökuntaa on myös riittävästi, joten heillä on aikaa palvella asiakkaita. Palvelupisteitä reseptin hakemista varten on monta ja kassojakin on kaksi. Harvoin apteekissa ruuhkaa on, joten resurssit ovat tällä apteekilla hyvät, kun jonoja ei pääse syntymään. Apteekin yleisilme, mukaan lukien työntekijät, on siisti ja järjestelmällinen. Tuotteisiin on hyvät ja tarkat opasteet. Tuotteet ovat loogisesti hyllyillä ja tuotteita on aina saatavilla. Hinnat on selkeästi merkitty tuotteet viereen. Henkilökunta on ehdottaa aina edullisempaa versiota lääkkeestä ja kertoo samalla yleistä tietoa lääkkeestä tai tuotteesta. Apteekkiin on saatavana myös uniikkikortti, joka tarjoaa kuukausittaisia etuja ja alennuksia kortin omistajille.

Apteekin aukioloajat ovat hyvät ja pitkät. Apteekki palvelee aamusta iltaan asti joka päivä viikossa. Sijainti ja aikataulut luulisivat sopivan kaikille ihmisille. Jos tarvitsee apteekkipalveluja ja haluaa varmasti saada oman tuotteensa vaikka ilta myöhäisellä, kannattaa suunnata Yliopiston apteekkiin. Takuu varmaa laatua, palvelua hyvillä hinnoilla.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Nina J.
2 vuotta sitten
9

Minun ainoa apteekkini.

Tykkään paljon Yliopiston apteekista, siellä on hyvä palvelu ja olen aina löytänyt sieltä kaiken tarvitsemani. He ovat myös rakentaneet hyvin heidän kanta-asiakasjärjestelmänsä, eli mielelläni käytän Uniikki korttiani ja saan pientä alennusta hinnoista. Se on myös mukavasti aivan keskustassa, eli sinne on helppo mennä muiden shoppailujen lomassa, niin ja plussaa on myös hurjan pitkät aukioloajat!

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Ammattitaitoista palvelua Arvioi
 2. 2 5 Kattavat valikoimat Arvioi
 3. 3 5 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Apteekki)

 1. 1
  8,9
  Kylmälahdentie 6 Keljon Kauppakeskus
 2. Yliopiston Apteekki 2
  8,4
  Kauppakatu 39
 3. Voionmaan apteekki 3
  8,3
  Voionmaankatu 9
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Yliopiston Apteekki