Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,2/10 38 arviota

Food Bar & Kitchen

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 23. paras yritys Jyväskylässä

Food Bar & Kitchen on laadukas ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa (Kauppalaispiha 3). Olemme maittavan ruuan ja juoman ravintola, josta jokainen asiakas löytää varmasti mieluisensa annoksen.


Teemme kaikki annokset itse ravintolassamme alusta loppuun asti. Panostamme laadukkaisiin ruoka-aineisiin ja lähiruoka-ajatteluun, joten voimme olla varmoja ruokamme maistuvuudesta ja laadukkuudesta.


Monipuolisen a la carte -listamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ma-pe klo 11-14 maistuvaa lounasta. Ravintolassamme on myynnissä myös Siipiveikkojen tulisia Wings-kastikkeita!


Lue lisää www.foodbar.fi ja tule herkuttelemaan. Tervetuloa!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jenni V.
7 kuukautta sitten
10

Food Bar & Kitchen on ehdottomasti tutustumisen arvoinen

paikka, jos et ole sitä vielä tehnyt. Trendikäs pieni ravintola palvelee asiakkaittaan varsin mallikelpoisesti joka osa-alueella. Annokset on maukkaita ja todella isoja ja henkilökunnan ystävällisyys ihan huippuluokkaa. Jos jostain haluaa mainita negatiiviseen sävyyn, niin ehkä hieman epäsiistit wc-tilat, mutta sinnehän ei ole ihan pakko mennä. Hintataso edullinen ottaen huomioon annosten koot. Suosittelen lämpimästi!

Jenni V.
10 kuukautta sitten
9

Tässä ravintolassa on hinta-laatusuhde kohdallaan.

Reilut annokset vievät isoimmankin karpaasin nälän ja herkkuja löytyy myös pienempään nälkään. Ravintolan terassi täyttyy kesäisin niin ruoan syöjistä kuin terassijuomien nauttijoista. Täältä on hyvä aloittaa illanvietto.

Toni T.
1 vuosi sitten
6

Mukavan tunnelman omaava pikku ravintola aivan Jyväskylän keskustassa

kävelykadun varrella. Ruoka listalla on paljon hyviä vaihtoehtoja pihveistä pieneen nälkään. Palvelu oli toimivaa ja ystävällistä. Ruoka oli pieni pettymys kun söi kunnolla niin pihvi oli hieman liian kypsää ja annos hieman sekava. Suosittelen ennemmin Club sanwitchsejä yms.

Sonja P.
1 vuosi sitten
8

Foodissa on ystävällinen palvelu.

Heti kun astuu ovesta sisään, tulee hyvä fiilis, koska sisustus on kohdillaan ja tunnelma on rento. Foodin tolat voisivat olla hieman isommat, koska se tuntuu vetävän paljon asiakkaita, jolloin sieltä on vaikea löytää istumapaikkaa. Foodissa ruoka on hyvää ja hinnat ovat kohdallaan. Foodista saa ruokaa myös nopeasti take awaynä. Ruuan on hyvä mennä viereiseen Bar Passioniin nauttimaan jälkiruuan jälkiruokaa. Sijainti on kohdillaan. Suosittelen kaikille!

Laadukkaat raaka-aineet, Suureen nälkään, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Anni-Lotta N.
1 vuosi sitten
9

Aika vakkaripaikka!

Ehdoton suosikkini on mozzarella-leipä. Hyvä juttu on, kun saa perunat vaihdettua myös salaattiin. Salaatti on vaihteleva, ikinä ei tiedä, millainen se on sillä kertaa. Aina se on kuitenkin ollut hyvä ja mielestäni kiva juttu, ettei kaiken tarvi olla etukäteen tiedossa. Ylipäänsä annokset ovat isoja ja hyviä. Varmasti lähtee nälkä ja jää hyvä mieli. Tunnelma on hyvä. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa. Foodiin voi mennä aloittelemaan ja syömään tai vaikka ihan lounasaikaan. Sinne voi mennä perheen tai kavereiden kanssa, aina on yhtä hyvä vastaanotto.

Bisnestapaaminen, Suureen nälkään

Erinomainen

Jonna P.
1 vuosi sitten
7

Menen Foodiin aina hyvien salaattien perässä.

Ruokalista on melko niukka, mutta hyvät pastat, salaatit ja leivät maistuvat varmasti jokaiselle. Hinnat ovat ihan ok, ehkä osa ruuista hieman ylihinnoiteltuja mielestäni. Usein olen joutunut odottamaan ruokaa melko kauan, mutta henkilökunnan hyvä ja iloinen käytös on pelastanut melko paljon. Sistukseltaan tunnelmallinen ja mukava paikka vaikka odotellakin ruokaa vähän pidempään. Jälkiruokalistaan voisn lisätä jotain, sillä valinnanvaraa ei ole hirveästi. Aina varma valinta.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Mainio lounas

Hinta kohdallaan

Anu K.
1 vuosi sitten
8

Passioniin mennessä nälkä yllätti,

niin naapurissa oli kätevä käydä syömässä, ettei tarvinnut mennä mihinkään kulmakebabbilaan. Tilasimme hampparit, ja hyväähän se oli. Moitteita tippuu siitä, että salaatti oli osittain nahistunutta(!!?), mitä en pysty käsittämään. Palvelu oli hyvää, sisustus kiva, ja tunnelma mukavan rauhallinen. Kaverin kanssa oli mukava käydä syömässä, kun pystyi juttelemaan mutta ei tuntunut siltä että vierustoverit kuulevat/kuuntelevat, vaikka ravintola on pieni. Jälkiruokalista jätti vähän toivomisen varaa, mutta saimme jotain pientä makeaa ihan pyytämättä ruuan päätteeksi - konvehdin. Tykkään.

Bisnestapaaminen

Hinta kohdallaan

Joonas P.
1 vuosi sitten
8

Perusvarma ruokapaikka Jyväskylän ytimessä.

Tunnelma Foodissa on rento ja lämmin. Ruokalista tuntu itelle ainakin kovin suppealle ja aika hiilihydraattipitoselle. Foodin sämpylät on herkullisia, kylläkin tuottaa haasteita saada pakka pysymään kasassa. Wingsit semihyviä, suosittelen. Henkilökunnalle ehdottomasti propsit, tykkään! Hintalaatusuhde on ihan ok. Jostain wokeista en ehkä maksais niitä summia, varsinkin kasviswokki tuntui olevan aika niukka. Foodi toimii hyvänä arkiruokamestana. Kesällä muuten loistava terassi missä voi nauttia annoksensa. Foodista onkin hyvä jatkaa iltaa vieressä olevaan Passioniin.

Hinta kohdallaan

Timo K.
1 vuosi sitten
8

Foodissa vallitsee rento ja intiimi tunnelma.

Pöydät ovat erittäin lähekkäin toisiaan. Tämä voi olla hyvä, tai huono asia riippuen naapuripöydän seurueesta. Asiakaspalvelu on hyvää ja annokset tulevat vauhdikkaasti pöytään.

Jos haluat vatsasi täyteen kohtuuhinnalla, niin tämä on oikea paikka. Annokkset ovat hyvin suuria ja makukin on oikein hyvä. Mitään kovinerikoisia makunautintoja ei kuitenkaan kannata odottaa.

Pystyn suosittelemaan varsinkin possunkylkeä ja kana-annoksia, jotka ovat hinta-laatu suhteeltaan aivan omaa luokkaansa. Kesällä Foodin terassi toimii myös hyvin aloittelupaikkana, josta saa vaikkapa korillisen kanansiipiä naposteltavaksi bissen kylkeen.

Isommalla porukalla, Suureen nälkään, Edullinen hintataso

Erinomainen

Vilja V.
1 vuosi sitten
9

Erittäin viihtyisä ruokapaikka!

Tarjoilijat ovat iloista porukkaa ja toiminta nopeaa. Ruokalistan valikoima on kattava ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Annokset ovat sopivan isoja nälkäisemmällekin kaverille. Oma lempiannokseni on ehdottomasti kana-caesar-salaatti, joka ei ole mikä tahansa salaatti vaan hieman erilainen ja todella herkullinen annos!

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Edullinen hintataso

Niko N.
1 vuosi sitten
9

Jos haluat vatsasi täyteen,

lähes tulkoon ähkyn rajamaille, edullisesti ja viihtyisästi, valitse Food Bar & Kitchen! Aivan jäätävän laadukasta ja hyvää ruokaa annoskokoon nähden edullisella hinnalla. Tunnelma on välittävä ja lämmin, henkilökunta on mukavaa ja rentoa. Ruokalista on laaja ja jokaiselle nälkäiselle löytyy varmasti jotain suuhun pantavaa. HC-syöjille suosittelen ehdottomasti Jätti-hampurilaista, itse en sitä kyennyt nöyrryttää. Ruokalistalle voisi heittää jotain uutta ja kiehtovaa, keittiöstä selkeästi löytyy osaamista!

Makunautintoja ja elämyksiä, Edullinen hintataso

Erinomainen

Tomi T.
1 vuosi sitten
9

Foodissa tulee käytyä verrattaen usein syömässä.

Paikan sijainti on aikalailla Jyväskylän keskeisimpiä ja siitä on helppo lähteä jatkamaan iltaa. Ruokalista on monipuolinen ja myös erikoiskuokavaliot, kuten kasvisruoka, on huomioitu hyvin. Annokset ovat hyvän kokoisia ja myös hintaansa nähden laadukkaita. Henkilökunta on hauskaa ja saavat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Lounasaikaan en ole paikassa juuri käynyt, mutta olen kuullut sen olevan myös suosittu lounaspaikka.
Yksi harvoista asioista jossa Food voisi parantaa, on ruokalistan uudistaminen. Mielestäni se on ollut aika kauan jo hyvin samanlainen. Ehkäpä myös perinteisille ristikkoperunoille voisi keksiä jonkin korvikkeen.

Isommalla porukalla, Suureen nälkään, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Janne P.
1 vuosi sitten
9

Passionin isot annokset korjaa isommankin nälän.

Ravintolassa on rento tunnelma ja hintapolitiikaltaan paikka on mukavan edullinen. Ei siis mikään ”hieno ravintola”, vaan toimii enemmänkin lounaspaikkana tai vaikka illanviettoon lähdettäessä mukavana aloituspaikkana ruoan ja juoman kera. Ruoan taso on myöskin tällaisen puolipikaruokaravintolan mukainen. Hyvää safkaa, mutta ei mikään tajunnanräjäyttäjä. Paikan valintaan vaikuttaa usein myös, seinän takana löytyvä Bar Passion, johon on helppo eksyä ruokailun jälkeen.

Isommalla porukalla, Edullinen hintataso

Erinomainen

Iida P.
1 vuosi sitten
9

Pidän erittäin paljon Foodin lämpimästä tunnelmasta.

Suosikkiannokseni tähän mennessä on ollut kanacaesar-salaatti. Se on jotain niiiin hyvää! Annokset ovat todella isoja, harmittaa jättää ruokaa syömättä kun ei kertakaikkisesti jaksa syödä kaikkea. Viimeksi pastaa jäi mahan täyttämisen jälkeen ison ruoka-annoksen verran jäljelle. Henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja asiakkaat hyvin huomioon ottavaa. Suosittelen Foodia kaveriporukan illanvieton aloituspaikaksi. On kiva että Bar Passion löytyy seinän takaa, asiakasvaihtoa tapahtuu helposti molempiin suuntiin.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Suureen nälkään

Hinta kohdallaan

Ville K.
1 vuosi sitten
9

Paras ruokapaikka jossa olen Jyväskylässä käynyt!

Hinta-laatusuhde on kohdillaan annoksissa, ja tunnelma on varsin viihtyisä.
En ole missään muualla syönyt niin hyviä kanansiipiä kuin täällä! Jos tänne päädyt ruokailemaan ja pidät siipikarjan mausta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan hot wingsejä alkupalana!
Sisustus on ainakin minun makuuni varsin passeli, ei mitään liian hienoa, muttei sitä kehnointakaan! Täällä kelpaa käydä opiskelijakin varoilla ihan vaikka kerran viikossa nauttimassa elämästä!

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Sakari L.
1 vuosi sitten
8

Omaleimainen ja lämmin tunnelma.

Sisutus on nuorekas ja mukava.Annoskoot ovat suuria, joten kovankin nälän saa karkotettua.Hauska yksityiskohta on listan jättiannokset, jollaisen syömällä saat nimesi amerikkalaiseen tyyliin wall of famelle.Hintalaatu suhde on hyvä ja myös opiskelijoilla on varaa käydä syömässä.Vaikka lista ei ole kovin pitkä, siinä on paljon houkuttelevia vaihtoehtoja moneen makuun.
Palvelu voisi olla parempaa:henkilökunta kyllä tervehtii sisääntulijoita, mutta siihen oma-aloitteinen palvelu aikalailla jääkin.Ravintola on melko pieni, joten viikonloppuisin voi olla tiivis tunnelma.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Aleksi M.
1 vuosi sitten
5

Food Bar & Kitchen on miellyttävä miljöö kauppalaispihalla.

Safka on hyvää, ja näin pirkanmaalaisena täytyy sanoa, että siivet ovat Jyväskylän parhaimmistoa. Ruokalista on laaja, mutta kaikki ei läheskään ole syötävää. Suurin osa ruuasta on tasaista puuta, joka ei millään tavalla erotu muusta tarjonnasta kaupungissa. Mutta kun ne siivet vaan on niin hyviä.

Kolme kertaa lähiaikoina olen saanut Foodissa heikohkoa asiakaspalvelua. Toki työntekijät ovat ainakin kahdella kertaa olleet harjoittelijoita, mutta se ei selitä kaikkea. Tilauksia unohdellaan, olut on lämmintä ja laskut menevät väärin. Keep it simple.

Mukava paikka, mutta menu ei olisi ilman siipiä kokeilemisen arvoinen.

Isommalla porukalla, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Minna R.
2 vuotta sitten
6

Raskasta ruokaa.

Annoskoossa ei kitsastella, mutta sisältö ei ole koskaan ollut mitään erityisen mieleenpainuvaa, ja puolivalmisteita tuntuu käytettävän jonkin verran. Paikkana tämä voisi olla jopa varsin viihtyisä, jos vain itse ruokapuoleen panostettaisiin enemmän. Menisin ehkä mieluummin pikkupalalle ja lasilliselle, kuin varsinaisesti ruokailemaan...

Suureen nälkään, Edullinen hintataso

Hinta kohdallaan

Maria O.
2 vuotta sitten
8

Oikein mukava ja opikelijabudjettiinkin sopiva ravintola Jyväskylän

keskustassa. Ruuassa ei turhaan hienostella, mutta tarjolla on kuitenkin hyvin maustettuja ja herkullisen näköisiä annoksia. Silloin kun haluan istua iltaa ystävien kanssa rennosti ja hyvän ruuan merkeissä, valitsen yleensä Food Bar & Kitchenin.

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Tarja P.
2 vuotta sitten
8

Sopiva paikka kavereiden tapaamiseen ruuan ääressä.

Tässä ravintolassa on sopivan hintaiset ruuat ja kaiken lisäksi vielä hyvät. Vaihtoehtoja löytyy, mutta niitä on kuitenkin sopivasti, jottei mene koko päivää sopivan annoksen valitsemiseen.
Täällä jos missä saa kyllä oikein ystävällistä ja tervetullutta asiakaspalvelua. En ole ainakaan kertaakaan törmännyt turpa rullalla palvelevaan tarjoilijaan.Ravintolan sisustus on viihtyisä ja asiakaspaikkoja on hyvin myös erikokoisille porukoille. Tänne kannattaa mennä, jos haluaa hinta-laatu suhteeltaan hyvää ruokaa ja asiakaspalvelua.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Lassi V.
2 vuotta sitten
8

Jos ei perusmäkki innosta,

niin täältä saa vähän laadukkaampaa burgeria. Hyvät kasvisvaihtoehdot, mutta lihansyöjiäkään ei ole unohdettu. Kana- yms. leipien pienuudesta tulee vähän paha mieli. Kannu limpparia kannattaa ottaa vaikka olisi kahdestaankin. Hinnat sopivat opiskelijabudjetillekin. Isollekkin porukalle sopii hyvin. Tunnelma viihtyisä, aika perus kamaa. Ruoka tulee nopeasti. Kesäisin ruokaa voi nautiskella myös terdellä, mihin paistaa aurinko päiväsaikaan. Illalla voikin sitten siirtyä terden toiselle puolelle juomaan kaljaa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Sisko M.
2 vuotta sitten
7

Foodi on helppo valinta ruokapaikaksi,

jos päätarkoituksena ei ole älyttömien makunautintojen metsästys vaan viihtyisä ajanvietto ystävien kesken. Foodissa saa perus burgerit, salaait, wingsit yms. Taso on hieman vaihdellut, sillä kerran luulin löytäneeni parhaimman vuohenjuustosalaatin kyseisestä paikasta, mutta seuraavan kerran tilatessani annos olikin erilainen eikä niin hyvä. Sama pätee asiakaspalveluun. Foodissa on yksi ihan ylivoimainen naistarjoilija joka osaa olla ystävällinen ja oikeasti myös myydä, mitä itse arvostan. Toisaalta olen täällä saanut myös parhaat naurut surkeimmasta palvelusta harjoittelijan toimesta.

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Anniina M.
2 vuotta sitten
9

Suuria annoksia edulliseen hintaan!

Food Bar & Kitchen takaa aina täyden vatsan ja miellyttävän asiakaspalvelun. Ruokalistasta löytyy vatsantäytettä jokaiseen makuun, aina salaateista burgereihin. Asiakaspalvelu on erittäin pirteää ja ystävällistä. Ainut miinus on ravintolan pieni koko, sekä sisustus voisi olla uniikimpi. Ruokailun taustamusiikkiin voisi myös panostaa!

Makunautintoja ja elämyksiä

Hinta kohdallaan

Vilppu-Valtteri J.
2 vuotta sitten
9

Foodissa on hintatasoon verrattuna kaupungin isoimmat annoskoot.

Ruoka on herkullista ja henkilökunta on todella mukavaa ja ystävällistä. Paikka sopii myös isommalle porukalle. Terassi on mukava plussa ja annoksissa riittää syömistä.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Aleksi H.
2 vuotta sitten
9

Hyvää ravintolaruokaa vaikka isommallakin porukalla.

Food on sopivan kokoinen ravintola siinä mielessä, että ruokaa ei yleensä tarvitse odottaa liian kauan. Hintatasoltaan Food on niitä harvoja paikkoja, jossa opiskelijankin on varaa joskus syödä.

Työntekijät ravintolassa ovat oikein mukavia ja huumorintajuisia sekä sopivan myyntihenkisiä. Ruokailun jälkeen on helppo siirtyä keskustan yöelämään.

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla

Erinomainen

Leena K.
2 vuotta sitten
9

Herkullinen ravintola Jyväskylässä!

Menu on simppeli ja sieltä löytyy valinnanvaraa. Annokset ovat taivaallisen isoja ja hinta-laatusuhde paikallaan. Viityisät tilat ja todella mainio asiakaspalvelu saa hyvälle tuulelle.
Asiakaspaikkoja vilkkaimpiin aikoihin turhan vähän.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Emppu P.
2 vuotta sitten
8

Jäätävän hyvät safkat - huteja ei ole tullut ja täältä on kyllä

aina saanut varmasti sekä maittavan, että täyttävän annoksen. Hinnat ihan ok, viihtyvyydestä paha sanoa - ei tämä ehkä kaupungin viihtyisin ruokaravintola ole, itse asiassa suht tylsä ja ketjumainen, omaperäisyys puuttuu.
Henkilökuntaa on usein aika paljon ja tuntuu, että torikokous ja häsläys tiskin takana on melkoinen - johtuu vissiin lukuisista ammattiopiston työharjottelijoista.
Isoon nälkään jättiburgereita ja erikoisuutena juomakannut (mm. Sangria ja muumilimppari!) - Kyllä täällä on läskin ihan hyvä olla!

Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Emma S.
2 vuotta sitten
9

Mukava perusravintola keskeisellä paikalla Jyväskylässä.

Pieni ja intiimi tunnelma ei tee ravintolasta liian rauhatonta, tosin usein saattaa joutua odottamaan vapautuvaa pöytää. Pöydän odottelun lisäksi usein olemme joutuneet odottamaan ruokaa tavallista pidempään. Lista ei liian laaja, mutta silti hyvin monipuolinen. Hintataso kohdillaan!

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Jonna T.
2 vuotta sitten
9

Food Bar and Kitchen on bar Passionin vieressä toimiva ravintola,

joka täyttää varmasti suuremmankin nälän. Pieni ja tyylikäs ravintola annoksineen sopii rennompaan menoon, mutta myös hienosti siellä voi syödä. Ravintolan iloinen henkilökunta viimeistelee lopputuloksen ja asiakkaalle jää varmasti hyvä mieli ravintolasta.

Ravintola sijaitsee aivan ydinkeskustassa Tawast kauppakeskuksen takana. Ruokalistaa ”Foodisssa” voi kuvailla monipuoliseksi ja jokaisen makuhermoja kutkuttelevaksi. Lista ei koostu hienoista pihviateroista, vaan enemmänkin burritoista, hampurilaisista, salaateista, pastoista ja wokeista. Terveysruokaa ei siis kannata tulla etsimään, sillä tuhdeissa aterioissa ei kaloreita säästellä. Avoin ja kerrankos sitä syö –asenne kannattaa takoa päähän. Hintalaatusuhde ravintolassa on erittäin hyvä ja asiakas saa ruokaa koko hinnan edestä. Vaikka lista on melko pieni, sieltä löytyy monta hyvää vaihtoehtoa, jonka voisi valita.

Ravintola on kooltaan melko pieni ja kokonsa puolesta kysyntä on suurempaa kuin tarjonta. Ruuhkaisina aikoina kannattaa varautua odottelemaan pöytää ja suuremmalla joukolla kannattaa pöytävaraus tehdä etukäteen. Vaihtoehtona on myös ruoan mukaan ottaminen take awayna kotiin. Take away systeemi onkin ravintolalle plussaa.

Henkilökunta tekee kaikkensa asiakkaiden eteen ja varsinkin ravintolan päätarjoilija on omassa elementissään palvellessaan asiakkaita. Monen tunnin työpäivän jälkeen tämä nainen jaksaa vain painaa eikä väsymisen merkkejä näy. Rento meininki kuuluu tähän tyylikkääseen ravintolaan, jota voi suositella hyvästä ruoasta pitävälle ihmiselle, joka ei kaipaa härän sisäfilee pihviä.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Antti S.
2 vuotta sitten
7

Perus ravintolana oikein toimiva,

jos ei odota mitään jäätävää makunautintoa. Valikoima on hyvä ja listasta löytyykin jokaiselle jotain. Plussaa annettava annosten koosta. Annokset ovat välillä jopa liian isoja, mutta se on vain positiivinen ongelma ruokailijan kannalta. Palvelussa vielä kehitettävää. Ollut hetkiä jolloin tiskin takana on ollut 6 työntekijää, mutta ravintolan puolella alle 10 asiakasta ja silti on joutunut odottamaan palvelua kohtuuttoman pitkään. Listalta suosittelen wingsejä joiden kylkeen ristikkoperunat.

Hinta kohdallaan

Jussi G.
2 vuotta sitten
8

Oikeinkin mukava ja viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla.

Erityisesti burgerilistan yksinkertaisuus on ylivoimaa. Pihvit ovat suussa sulavia ja kaiken lisäksi itse valmistettuja !

Paikka on mukavan kokoinen ja viihtyisä. Palvelu on aina ystävällistä ja terassi on plussaa.

Isommalla porukalla

Unna A.
2 vuotta sitten
10

Todella laadukasta ruokaa,

myös kasvissyöjille. Erityisesti kasvishampurilainen on ihana!

Palvelu erinomaista ja henkilökunta mahtavaa!

Isommalla porukalla voi joutua odottelemaan vähän kauemmin ruokaa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Pikaiset kommentit

8
Isot annokset kohtuuhintaan, ripeä ja ystävällinen palvelu.Ravintola on tiloiltaan siisti, tosin paikkoja liian vähän koska usein viikonloppuisin joutuu odottamaan, että saa pöydän.
Kaisu N.
2 vuotta sitten
9
Annosten kokoon nähden edullista ja ruoka itsessään on taivaallista.
Taneli P.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 23 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 15 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 3. 3 11 Edullinen hintataso Arvioi
 4. 4 9 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 5. 5 9 Suureen nälkään Arvioi
 6. 6 7 Bisnestapaaminen Arvioi
 7. 7 1 Mainio lounas Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Jyväskylän TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Pöllöwaari 1
  9,6
  Yliopistonkatu 23
 2. Ravintola Shalimar 3
  9,1
  Hannikaisenkatu 20
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Food Bar & Kitchen