Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,9/10 16 arviota

Lidl Keljo

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 14. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jenni V.
10 kuukautta sitten
9

Lidl ei petä.

Keljon Lidlin iso plussa aivan loistava paistopiste, josta voi ostosreissulla poimia mukaansa tuoreita sämpylöitä ja pullia. Suureen asiakasmääräänkin on reagoitu useammalla kassalla, joten pitkä jonottaminen harvinaista. Suositut tarjoustuotteetkin riittävät yleensä. Edullinen hintataso ja mahdollisuus hankkia ruokapöytään jotain erilaista verrattuna muihin ketjuruokakauppoihin. Suosittelen ehdottomasti!

Antero M.
1 vuosi sitten
6

Täältä saat vähän kaikkea suhteellisen halvalla.

Lähes kaikki tuotteet ovat Saksasta kuljetettuja Rainbow:n laatua vastaavia. Eli jos olet lähiruokaintoilija, niin nämä tuotteet eivät sovi sinulle. Myös jos haluat jotain laadukkaampia tuotteita/raaka-aineita, niin Lidl ei ole sinun paikkasi. Kellekkä Lidl sitten sopii? Mikäli kaupassa viihtyvyys ei ole sinun juttusi ja et niin välitä mitä suuhusi pistät ja halvat hinnat ovat ainoa kriteeri, niin Lidl on juuri sinun paikkasi. Tyydyttävä, muttei hyvä.

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Emma K.
1 vuosi sitten
6

Ostokseni,

maustamaton jogurtti ja rahka sekä kivennäisvesi olivat kuitenkin hyviä. Kuitenaan itse en löytänyt Lidlistä melkein mitään ostettavaa. Vihannekset ja hedelmät olivat huonolaatuisia, ja muu valikoima koostui lähinnä valmisruuista, sekä lihavalmisteista. Juustoja oli monenlaisia, merkkejä, joita ei muualta saa. Hirveästi "roskaruokaa", sipsejä, karkkeja, juomia, pitsoja, limsoja ja jäätelöitä. Henkilökunnasta ei havaintoja paitsi kassalta, johon oli pitkä jono, ja kassatyöntekijä ei kovin positiivinen kokemus. Varmaan vielä joskus käyn Lidlissä, luultavasti jos tarvetta ostaa jollekin muulle, kuin itselleni.

Hinta kohdallaan

Vilja V.
1 vuosi sitten
8

Edullinen vaihtoehto.

Nykyään sieltä saa jopa ihan perustuotteita tunnetuilta suomalaisilta merkeiltä. Mahtavana lisänä tuoreiden leipomotuotteiden myynti. Kassalla toiminta on erittäin ripeää! Lidlistä voi aina löytää uusia ja jännittäviä juttuja, jotka eivät suomalaiselle ole tuttuja. Mukavaa:)

Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Roosa S.
1 vuosi sitten
7

Lidl on perus hyvä ruokakauppa.

Vaihtuvat käyttötavaratarjoukset saattavat aiheuttaa heräteostoksia. Jos haluaa saada jonkun tarjoustuotteen, kannattaa olla ajoissa, sillä moni muukin saattaa haluta sen. Suosikkini ovat Lidlin kaurapalat ja suklaapähkinälevit, jotka kuuluvat perusvalikoimaan. Näitä ei saa mistään muualta Suomessa. Vaikka Lidlissä ei ole bonusjärjestelmää, tuotteet ovat hyvin edullisia ja kilpailuetu säilyy. Nykyään sieltä saa myös perustuotteet tunnetuimmista elintarvikemerkeistä. Juurivalmistunut leipomon laajennus on hyvä lisä tuoreine leipomuksineen.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Erinomainen

Janina L.
1 vuosi sitten
8

Lidliin kun menee,

tuntuu vähän samalta kuin olisi menossa kirpputorille. Ikinä ei tiedä mitä löytää!
Lidlissä on paljon hyviä tarjouksia muutenkin edullisten tuotteiden lisäksi. Pakastealtaat ovat opiskelijan pelastus, kun ei muka aikaa riitä ruuanlaittoon. Lidlistä löytää uusia tuotteita, ei tarvitse aina ostaa Saarioisten roiskeläppää.
Henkilökunta ei ole mitenkään erityistä. Miinusta siitä, että mitään bonus tai plussapisteitä ei saa. Lidlin pitäisi kehittää omat systeemit. Pitkä miinus myös hevi-osastosta, jossa on hyvin harjoin tuoreita tuotteita.
Keskustakin tarvitsisi ehdottomasti oman Lidlin. Olisi helpompi palauttaa sinne kuuluvia pulloja.
Käyn täällä jos haluan jotain jännää!

Edulliset hinnat

Erinomainen

Jaana F.
1 vuosi sitten
8

Hyvä kilpailija isojen markettien rinnalla.

Olin hieman ennakkoluuloinen konseptia kohtaan, mutta yllätyin positiivisesti! Tykkään itse käydä lidlissä, koska siellä on edulliset hinnat ja tarjouksia oli myös mukavasti sehän on vain hyvä opiskelijalle.
Vihannes ja hedelmä osasto oli kattava ja tuotteet tuoreita, sekä hyvän näköisiä. Suomalaisia tuotteita oli yllättävän paljon. Kesällä kävin hakemassa grillimestari tuotteita illanistujaisiin kavereiden kanssa. Pakastealtaat ovat myös kattavat ja minipitsat ihan ehdottomia suosikkejani.
On hauskaa kokeilla erilaisia tuotteita ja tuntemattomimpia tuotemerkkejä ennakkoluulottomasti! Valikoima on hyvä ja kattava. Myyjät olivat iloisia, sekä ystävällisiä.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Kati T.
1 vuosi sitten
7

Lidl ei aivan brändiltään vakuuttanut aluksi mutta täytyy sanoa

että valikoima on erittäin hyvä ja suomalaisiakin tuotteita runsaasti. Pieneksi kaupaksi hyvät hedelmä ja vihannesvalikoimat! Luomuakin jonkin verran, erityisesti luomuomenat ovat superhyviä.

Todella isona plussana on vastaikään avattu leipä ja pullapiste mistä löytyy sekä supisuomalaisia ruisleipiä ja karjalanpiirakoita että ranskalaistyyppisiä suklaacroissantteja! Juustovalikoimakin on ihan kiitettävä, silloin tällöin tarjolla hyviä erikoisjuustoja.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Mikke K.
2 vuotta sitten
10

todella hyvä kauppa asioida.

laaja valikoima sekä helposti löydettävissä kaikki.myyjät ovat todella ammattitaitoisia sekä ystävällisiä ja aina valmiita auttamaan.elintarvikkeet ovat aina tuoreita.ruokien hinnat ovat alhaiset.suosittelen kaikille

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Ystävällinen henkilökunta

Erinomainen

Cee S.
2 vuotta sitten
8

Täälät ollaan useasti haettu lihat ja makkarat kun ollaan kesämökille

ajettu. Lidlin grillimakkarat ovat parhaimpia! Lihaakin saa pienellä summalla ison määrän. Myös kaikki lomaan tarvittava juomat saa samalla kertaa hankittua.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Tiina E.
2 vuotta sitten
9

Lidl todellakin on halpa.

Etsitpä sitten lihaa, makeisia, maitotuotteita tai muita päivittäistavaroita, Lidlistä löydät ne varmasti halvimmalla. Lidlin tylsästä hyllyjärjestelystä voi olla joskus jopa hyötyä - varsinkin silloin kun etsii jotain uutta tai erikoista.

Ikävä kyllä Lidl on kaukana keskustasta, eikä sinne eksy kovinkaan usein. Jos keskittäisi kaikki päivittäiset ostokset Lidliin, niin opiskelijan kukkaro kyllä varmasti kiittäisi!

Edulliset hinnat

Erinomainen

Unna A.
2 vuotta sitten
9

Lidl on Suomen halvin ruokakauppa.

On uskomatonta, kun lähtee shoppailemaan Lidliin niin tuntuu, että vaikka kuinka paljon ostaisi niin se ei maksa yli kahtakymmentä euroa. Lidl on halpa, kuten mainoskin sanoo.

Lidlin sisustus on aika karmea. Yrityksen värit (punainen, keltainen ja sininen) ovat hirväet. Lidlissä monia tuotteita ei laiteta hyllyyn vaan ne istuvat laatikoissa käytävien reunoilla. Tämä varmasti aiheuttaa monelle sen tunteen, että Lidl ei ole laatupaikka. Toisaalta Lidlissä on ihanan leveät käytävävälit ja korkea katto.

Lidlistä löytyy paljon "erikoisia" merkkejä. S-ryhmän, K-ryhmän ja Suomen Lähikaupan vallatessa markkinat on hauskaa vaihtelua käydä jossain, missä voi törmätä erikoisiin tuotemerkkeihin.

Parhaita tuotteita ovat tacosipsit ja niiden kastikkeet, aivan ihanan makuiset mansikka-jugurtti-suklaapatukat sekä limsat.

Suosittelen Lidliä ihmisille, joilla ei ole paljon rahaa, tai jotka asuvat suurtaloudessa. Miinuksena kaukainen sijainti D:

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat

Erinomainen

Timo H.
2 vuotta sitten
8

Onhan Lidl edullinen paikka ostella.

Monta kertaa kun kävi lähisiwassa ostelemassa safkaa, niin rahaa meni saman verran mutta ruokaa tuli yksi kassillinen vähemmän.

Jos ihmiselle on paskan hailee, onko safka luomua tai biodynaamista, niin en näe syytä miksei lidlissä kannattaisi tehdä ostoksiaan. Sieltä saa kaikkea perusmättöä samalla tavalla kuin supermarketeista tai prismoissa. Ainoa ero on huomattavasti edullisemmat hinnat.

Muutenkin olisi tervettä tukea kilpailua noihin kahden valtavan ketjun monopolisoidessa ihan kaiken. Suosittelen kebabbia jota löytyy pakastealtaasta ja bratwurstit ovat myös todella jees. Rahkaa saa myös puoli kiloa ilmaiseksi. Siinä se

Edulliset hinnat

Erinomainen

Pikaiset kommentit

9
Kauppa on isokokoinen ja asiakaspalvelu pelaa loistavasti. sijoitus erinomainen ja on halpa. Myyjät ovat mukavia.
Riku L.
2 vuotta sitten
8
Hyviä tarjouksia ja uutta valikoimaa.
Kalle L.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 11 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 5 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 3. 3 3 Kattavat valikoimat Arvioi
 4. 4 3 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi
 5. 5 1 Ei jonoja Arvioi
 6. 6 1 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. 1
  8,8
  Soidintie 4
 2. Mestarin Herkku 2
  8,7
  Kauppakatu 24
 3. K-Citymarket Palokka 3
  8,6
  Saarijärventie 50-52
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Lidl Keljo