7,6 Grand Star Cafe Jyväskylä, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 24. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Arto M.

Jyväskylän parhaita paikkoja katsella matsia. Oltiin jyväskyläläisen kaverin kanssa istumassa iltaa ja erinomainen tunnelma. Porukka sopivissa eikä missää örvelly meiningeissä. Vähän ahdasta jopa tuntui olevan mutta itseäni se ei hirveästi haittaa. Ompahan tunnelmaa ja juttua riittää. Kesällä olis varmaan hyvä paikka terassilla. Baarimikot hoitavat hommat nopeasti ja ammattitaidolla.

8
Janne P.

Täällä tulee usein piipahdettua jos keskustassa pörrää iltaelämässä ilman tarkempaa suuntaa minne mennä. Grand Starissa on tullut muutenkin seurattua paljon urheilua isommalla porukalla, ja varsinkin Suomen maaotteluiden, esim. futiksessa tai lätkässä, ollessa kyseessä tunnelma paikassa on katossa! Tiskillä palvelu on laadukasta ja tehokasta, juoman saa täältä jotenkin erityisen nopeasti kouraan. Grand Starissa ei myöskään porukka ole vielä ottanut liikaa, ja sekin vaikuttaa siihen että täällä viihtyy tosi hyvin vaikka tulisi pelkän kahvin kerakin seuraamaan matsia.

Hinta kohdallaan
8
S L.

Tässä paikka,jossa tulee todella usein käytyä, kun iltaa on kaupungilla viettämässä. Aina on tupa ollut täynnä, on urheilua siitä kiinnostuneille,bilistä,hyvää musiikkia. Tila tosin tuntuu viikonloppuisin vähän ahtaalta jos väkeä on paljon. Asiakaspalvelu on tosi hyvää, ja nopeaa. Etenkin eräs mies baarimikko on todella tehokas, ja osaava! Kesällä tän paikan terassi oli kyl yks parhaimmista. Asiakaspalvelu toimi ilman että nousi aina pöydästä,eli juomaa tuotiin pöytään saakka. Tehokkaita useat työntekijöistä olviat myös pöydässä nukkujia kohtaan. Ja järkkärit on hyvin pitänyt huolen että liian humalaiset pysyy pois tästä paikasta,niin ainaskin olen huomannut tosi useasti.

Hinta kohdallaan
7
Elmiina H.

Voisin melkein sanoa, että tässä on keskustan paras terassi. Tarkoitan siis päiväsaikaan. Itse en nimittäin tänne eksyisi illasta, koska silloin paikka täyttyy useasti penkkiurheilijoista. Niin tämähän on oikeasti pelibaari.

Mutta niin palataanpa vielä terassiin. Se on mukavasti kävelykadun reunalla, niin että voi seurata ohikulkevien ihmisten vilinää. Se on kuitenkin sopivan rauhallinen, jotta voi myös jutella seuralaisensa kanssa. Lisäksi aurinko paistaa terassille koko päivän.

Vessat oli täällä myös mukavan siistissä kunnossa. Joten siitäkin pelkkää plussaa. Niin ja olen muuten tehnyt tutkimusta siitä, missä on Jyväskylän parasta cappucinoa, niin ykköseksi nousi tänään Grand Star!

Hinta kohdallaan
8
Tommi S.

Tyylikäs sporttibaari kävelykadun varrella. Grändissä näkyy kaikki mitä mies voi toivoa, jos siis puhutaan urheilusta. Töllöjä tarpeeksi ja suunnilleen joka kolkasta näät jonkun ruudun. Sisustuksessa paljon urheiluun liittyvää kamaa mitä on hauska tutkailla tuopin kohottamisen lomassa. Yksi kaupungin parhaimmista terasseista, mutta illasta giglinin apinajono aivan terassin vieressä pilaa vähän tunnelmaa. Sopii aloitteluun ja seurusteluun. Tärkeät matsit kannattaa katsoa muualla, sillä silloin paikka on tupaten täynnä

7
Aku H.

Gränä on penkkiurheilijalle joka ei omista canalian tai jotain muuta sporttikanavapakettia toinen olohuone. Siellä näkyy kaikki mahdolliset urkkakanavat ja töllöttimiäkin on riittävästi. Yleensä gränässä on aina tilaa jos haluaa matsia katsoa, mutta "suurempien" pelien /tapahtumien paikka on lähes poikkeuksetta täyteen ammuttu. Plussaa pitää antaa terassista ja biljardipöydästä. Miinusta taasen ropisee suhteellisen suppeasta juomavalikoimasta, sekä semikalliista hinnoista.

Ylihinnoiteltu
7
Petter K.

Viihtyisä sporttibaari kävelykadun varrella.

Hinta kohdallaan
8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta