7,5 Lidl Keljo, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 27. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jarkko K.

Ei ole kuulemma edes kameraa ulkona, joten yhdellä vainolaisroskaväellä oli helppo homma puhkoa jo viidennen kerran pyöräni kumi, vaikka oli pistosuojattu rengas. Ja töissä siellä on tyyppejä, joilla on sama sukunimi ja muitakin yhteyksiä tohon sisäsiittoiseen mafiaklaaniin. Itse asiassa palvelunumerossa vastasi yksi em. epäilemistäni työntekijöistä, eikä edes kysynyt kuka olen kun kerroin asiani, eikä sitäkään, mistä on kyse, kuten syytön olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa. Ja miksipä olisi, kun tiesi varsin hyvin sen kysymättäkin. Soperteli vain hädissään muka pahoittelunsa pyörästä, ei mielisairaan rikollisesta ajojahdista, josta saattoi jotain tietää hyvinkin. Mutta sellaista se on näissä läpeensä mädissä sisäsiittoloissa, sitä se kieroutunut sukulaisrakkaus ja "outojen muukalaisten" syyttäminen omasta surkeudestaan teettää.

0
Veijo S.

hyvä ja halvempi kuin prisma.kassalla on tosi töykeetä.ei sanota päivää vaikka ite sanoo ja palautusrahat heitti joista osa lattialle ja ei anteeksipyyntöä.

7
Jenni V.

Lidl ei petä. Keljon Lidlin iso plussa aivan loistava paistopiste, josta voi ostosreissulla poimia mukaansa tuoreita sämpylöitä ja pullia. Suureen asiakasmääräänkin on reagoitu useammalla kassalla, joten pitkä jonottaminen harvinaista. Suositut tarjoustuotteetkin riittävät yleensä. Edullinen hintataso ja mahdollisuus hankkia ruokapöytään jotain erilaista verrattuna muihin ketjuruokakauppoihin. Suosittelen ehdottomasti!

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta
9
Antero M.

Täältä saat vähän kaikkea suhteellisen halvalla. Lähes kaikki tuotteet ovat Saksasta kuljetettuja Rainbow:n laatua vastaavia. Eli jos olet lähiruokaintoilija, niin nämä tuotteet eivät sovi sinulle. Myös jos haluat jotain laadukkaampia tuotteita/raaka-aineita, niin Lidl ei ole sinun paikkasi. Kellekkä Lidl sitten sopii? Mikäli kaupassa viihtyvyys ei ole sinun juttusi ja et niin välitä mitä suuhusi pistät ja halvat hinnat ovat ainoa kriteeri, niin Lidl on juuri sinun paikkasi. Tyydyttävä, muttei hyvä.

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
6
Emma K.

Ostokseni, maustamaton jogurtti ja rahka sekä kivennäisvesi olivat kuitenkin hyviä. Kuitenaan itse en löytänyt Lidlistä melkein mitään ostettavaa. Vihannekset ja hedelmät olivat huonolaatuisia, ja muu valikoima koostui lähinnä valmisruuista, sekä lihavalmisteista. Juustoja oli monenlaisia, merkkejä, joita ei muualta saa. Hirveästi "roskaruokaa", sipsejä, karkkeja, juomia, pitsoja, limsoja ja jäätelöitä. Henkilökunnasta ei havaintoja paitsi kassalta, johon oli pitkä jono, ja kassatyöntekijä ei kovin positiivinen kokemus. Varmaan vielä joskus käyn Lidlissä, luultavasti jos tarvetta ostaa jollekin muulle, kuin itselleni.

Hinta kohdallaan
6
Vilja V.

Edullinen vaihtoehto. Nykyään sieltä saa jopa ihan perustuotteita tunnetuilta suomalaisilta merkeiltä. Mahtavana lisänä tuoreiden leipomotuotteiden myynti. Kassalla toiminta on erittäin ripeää! Lidlistä voi aina löytää uusia ja jännittäviä juttuja, jotka eivät suomalaiselle ole tuttuja. Mukavaa:)

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
Roosa S.

Lidl on perus hyvä ruokakauppa. Vaihtuvat käyttötavaratarjoukset saattavat aiheuttaa heräteostoksia. Jos haluaa saada jonkun tarjoustuotteen, kannattaa olla ajoissa, sillä moni muukin saattaa haluta sen. Suosikkini ovat Lidlin kaurapalat ja suklaapähkinälevit, jotka kuuluvat perusvalikoimaan. Näitä ei saa mistään muualta Suomessa. Vaikka Lidlissä ei ole bonusjärjestelmää, tuotteet ovat hyvin edullisia ja kilpailuetu säilyy. Nykyään sieltä saa myös perustuotteet tunnetuimmista elintarvikemerkeistä. Juurivalmistunut leipomon laajennus on hyvä lisä tuoreine leipomuksineen.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
7
Janina L.

Lidliin kun menee, tuntuu vähän samalta kuin olisi menossa kirpputorille. Ikinä ei tiedä mitä löytää!
Lidlissä on paljon hyviä tarjouksia muutenkin edullisten tuotteiden lisäksi. Pakastealtaat ovat opiskelijan pelastus, kun ei muka aikaa riitä ruuanlaittoon. Lidlistä löytää uusia tuotteita, ei tarvitse aina ostaa Saarioisten roiskeläppää.
Henkilökunta ei ole mitenkään erityistä. Miinusta siitä, että mitään bonus tai plussapisteitä ei saa. Lidlin pitäisi kehittää omat systeemit. Pitkä miinus myös hevi-osastosta, jossa on hyvin harjoin tuoreita tuotteita.
Keskustakin tarvitsisi ehdottomasti oman Lidlin. Olisi helpompi palauttaa sinne kuuluvia pulloja.
Käyn täällä jos haluan jotain jännää!

Edulliset hinnat Erinomainen
8
Jaana F.

Hyvä kilpailija isojen markettien rinnalla. Olin hieman ennakkoluuloinen konseptia kohtaan, mutta yllätyin positiivisesti! Tykkään itse käydä lidlissä, koska siellä on edulliset hinnat ja tarjouksia oli myös mukavasti sehän on vain hyvä opiskelijalle.
Vihannes ja hedelmä osasto oli kattava ja tuotteet tuoreita, sekä hyvän näköisiä. Suomalaisia tuotteita oli yllättävän paljon. Kesällä kävin hakemassa grillimestari tuotteita illanistujaisiin kavereiden kanssa. Pakastealtaat ovat myös kattavat ja minipitsat ihan ehdottomia suosikkejani.
On hauskaa kokeilla erilaisia tuotteita ja tuntemattomimpia tuotemerkkejä ennakkoluulottomasti! Valikoima on hyvä ja kattava. Myyjät olivat iloisia, sekä ystävällisiä.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
Kati T.

Lidl ei aivan brändiltään vakuuttanut aluksi mutta täytyy sanoa että valikoima on erittäin hyvä ja suomalaisiakin tuotteita runsaasti. Pieneksi kaupaksi hyvät hedelmä ja vihannesvalikoimat! Luomuakin jonkin verran, erityisesti luomuomenat ovat superhyviä.

Todella isona plussana on vastaikään avattu leipä ja pullapiste mistä löytyy sekä supisuomalaisia ruisleipiä ja karjalanpiirakoita että ranskalaistyyppisiä suklaacroissantteja! Juustovalikoimakin on ihan kiitettävä, silloin tällöin tarjolla hyviä erikoisjuustoja.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Hinta kohdallaan
7
Mikke K.

todella hyvä kauppa asioida.laaja valikoima sekä helposti löydettävissä kaikki.myyjät ovat todella ammattitaitoisia sekä ystävällisiä ja aina valmiita auttamaan.elintarvikkeet ovat aina tuoreita.ruokien hinnat ovat alhaiset.suosittelen kaikille

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Erinomainen
10
Cee S.

Täälät ollaan useasti haettu lihat ja makkarat kun ollaan kesämökille ajettu. Lidlin grillimakkarat ovat parhaimpia! Lihaakin saa pienellä summalla ison määrän. Myös kaikki lomaan tarvittava juomat saa samalla kertaa hankittua.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
Tiina E.

Lidl todellakin on halpa. Etsitpä sitten lihaa, makeisia, maitotuotteita tai muita päivittäistavaroita, Lidlistä löydät ne varmasti halvimmalla. Lidlin tylsästä hyllyjärjestelystä voi olla joskus jopa hyötyä - varsinkin silloin kun etsii jotain uutta tai erikoista.

Ikävä kyllä Lidl on kaukana keskustasta, eikä sinne eksy kovinkaan usein. Jos keskittäisi kaikki päivittäiset ostokset Lidliin, niin opiskelijan kukkaro kyllä varmasti kiittäisi!

Edulliset hinnat Erinomainen
9
Unna A.

Lidl on Suomen halvin ruokakauppa.

On uskomatonta, kun lähtee shoppailemaan Lidliin niin tuntuu, että vaikka kuinka paljon ostaisi niin se ei maksa yli kahtakymmentä euroa. Lidl on halpa, kuten mainoskin sanoo.

Lidlin sisustus on aika karmea. Yrityksen värit (punainen, keltainen ja sininen) ovat hirväet. Lidlissä monia tuotteita ei laiteta hyllyyn vaan ne istuvat laatikoissa käytävien reunoilla. Tämä varmasti aiheuttaa monelle sen tunteen, että Lidl ei ole laatupaikka. Toisaalta Lidlissä on ihanan leveät käytävävälit ja korkea katto.

Lidlistä löytyy paljon "erikoisia" merkkejä. S-ryhmän, K-ryhmän ja Suomen Lähikaupan vallatessa markkinat on hauskaa vaihtelua käydä jossain, missä voi törmätä erikoisiin tuotemerkkeihin.

Parhaita tuotteita ovat tacosipsit ja niiden kastikkeet, aivan ihanan makuiset mansikka-jugurtti-suklaapatukat sekä limsat.

Suosittelen Lidliä ihmisille, joilla ei ole paljon rahaa, tai jotka asuvat suurtaloudessa. Miinuksena kaukainen sijainti D:

Edulliset hinnat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät Erinomainen
9
Timo H.

Onhan Lidl edullinen paikka ostella. Monta kertaa kun kävi lähisiwassa ostelemassa safkaa, niin rahaa meni saman verran mutta ruokaa tuli yksi kassillinen vähemmän.

Jos ihmiselle on paskan hailee, onko safka luomua tai biodynaamista, niin en näe syytä miksei lidlissä kannattaisi tehdä ostoksiaan. Sieltä saa kaikkea perusmättöä samalla tavalla kuin supermarketeista tai prismoissa. Ainoa ero on huomattavasti edullisemmat hinnat.

Muutenkin olisi tervettä tukea kilpailua noihin kahden valtavan ketjun monopolisoidessa ihan kaiken. Suosittelen kebabbia jota löytyy pakastealtaasta ja bratwurstit ovat myös todella jees. Rahkaa saa myös puoli kiloa ilmaiseksi. Siinä se

Edulliset hinnat Erinomainen
8
Riku L.

Kauppa on isokokoinen ja asiakaspalvelu pelaa loistavasti. sijoitus erinomainen ja on halpa. Myyjät ovat mukavia.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta
9
Kalle L.

Hyviä tarjouksia ja uutta valikoimaa.

Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti, Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta
8

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Perustuotteet nopeasti
3. Kattavat valikoimat
4. Tuoreet vihannekset ja hedelmät
5. Ei jonoja
6. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta