7,1 McDonald's Jyväskylä Jyväskeskus, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 25. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenni V.

Ydinkeskustan mäkkäri palvelee nopeasti ja pikaruokapaikaksi suht ystävällisesti, kunhan ei satu paikalle ruuhka-aikaan. Hampurilaiset tarjoiltu yleensä lämpiminä, vaikka olisivat syöjää vähän aikaa odottaneetkin. Jäätelöannokset ovat joskus olleet vähän niukalla kastikemäärällä varustettuja, mutta riippuu ehkä vähän myyjästä. Wc-tilat suht siistit. Hyvä näköala yläkerrasta kävelykadulle, alakerrasta ohikulkijoita voi seurata myös. Nopeille ruokailijoille oikein sopiva paikka.

8
Jenni V.

Perinteikäs pikaruokapaikka aivan Jyväskylän sykkeessä. Isossa kaksikerroksisessa ravintolassa on aina tilaa ja kiireisinpäänkin aikaan täältä saat annoksen todella nopeasti. Iloinen ja palvelualtis henkilökunta saa ärtyneimmänkin asiakkaan iloiseksi ja jokainenhan tuntee McDonaldsin herkulliset annokset.

9
Toni T.

Jyväkeskuksessa Jyväskylän kävelykadun varrella sijaitseva McDonalds, johon on sisään käynti kävelykadulta sekä kauppakeskuksen keskusaukiolta. Ruoka ei poikkea muistakaan "mäkkäreistä". Ravintolassa ajoittain ruuhkaa jolloin jonot pitenevät. Asiakas paikkoja reilu määrä 2 kerroksessa, ravintolan siisteydessä huomattavasti parannettavaa!

6
Arto M.

Loistava sijainti aivan jyväskylän ydinkeskustassa. Edulliset burgerit jos pystyy sulkemaan silmänsä siitä mitä ne sisältää. Viikonloppuisin auki pitkään. Teinit pyörivät yllättäen ympärillä joten on syytä olla tarkkana ettei kompastu. Mutta tosiaan nopeasti saa hampparin mukaan. Ainakin päiväsaikaan.

7
Sakari L.

Pikaruoka/Perheravintola Jyväskylän keskustassa, hyvällä paikalla Kauppakadun varrella. Ravintola on melko suuri, joten tilaa löytyy yleensä kiireisimpinäkin aikoina päivästä. McDonald's on erityisesti teini-ikäisten suosima hengailupaikka, joten ravintolasali on yleensä sotkettu ruuantähteillä ja roskilla. Palvelu on kuitenkin pääsääntöisesti aina ollut nopeaa ja ruoka yltänyt vaatimustasoonsa. Aukioloajat ovat hyvät, sillä ravintola on vilkkaimpina viikonpäivinä auki aamuyöhön saakka ja baarista vaeltavat voivat kätevästi hakea yöpalaa kotimatkalle.

Krapularuokaa, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
7
Jari S.

Suurehko, normaali McDonald's aivan keskustan ytimessä. Päivisin paikassa voi nopeasti käydä syömässä vaikkapa isommallakin porukalla tai sitten käydä nopeasti hakemassa purtavat kotiin. Iltaisin kuitenkin, paikka muuttuu todelliseksi nuorten sotatantereeksi. Ovien eteen kerääntyvät syljeskelylätäköt eivät ainakaan paranna paikan arvostusta mielestäni. Baari-iltoina hyvä pelastus nälkäiseen iltaan mikäli olet lähtenyt jo ajoissa night clubeilta kävelemään mäkkäriin. Jonot räjähtävät ja ainakin omasta näkökulmasta asiakaspalvelu ei ole ollut sitä maailman parasta tuohon aikaan. Aukioloajat kuitenkin nostan esille. Vaikka tämäkin paikka on tupaten täynnä, niin on myös kaikki muutkin ruokapaikat .

Krapularuokaa, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
6
Roosa S.

Minulla on kokemusta tästä McDonaldsista yöllä, kun ihmiset ovat tulossa baarista ja päivällisen aikaan. Kassa-alue on pieni siinä suunnassa, että sinne ei mahdu kunnon jonot, joita mahdollisesti syntyy yöllä. En löytänyt sitä pistettä, josta saa ketsupit ja pillit, muualta kuin alhaalta, josta miinusta. Sieltä oli myös paperi loppu. Plussaa suuresta yläkerrasta, jonne mahtuu paljon porukkaa syömään. Palvelu on kohtuullisen ystävällistä ja nopeuskin on ihan ok.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
6
Henry V.

Oikeastaan aika tavallinen mäkkäri. Safka on perusmäkkäriä eli mättöä en täältä hakisi vaan vaikka sen jäätelön tai yhden (neljä) juustohampurilaisen. Tila on viihtyisämpi kuin muissa vierailemissani mäkkäreissä, ja siksi viitonen, mutta varsinainen roskaruoka on tavallista roskaruokaa. Vastaa hintaa. Käytännössä siis en tätä kovin usein suosittelisi, sillä samalta kadulta löytyy paljon laadukkaampaakin. Vain jos kello uhkaa olla liikaa niin silloin ehkä, jos jaksaa kestää niitä yöllisiä vieraita mitä Jyväskylän keskusta esimerkiksi viikonloppuisin on pullollaan.

Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
5
Linda B.

En tiedä voiko mikään Mc Donald's erota edukseen suuresti, kun kyseessä on niin suuri ketju.. Yleensä käyn tässä ravintolassa vain todellisen nälän hetkellä, joten kaikki ruoka on aina maistunut erittäin hyvin! Uusi sisustus on tuonut uudenlaista ilmettä tuttuun ruokapaikkaan ja tehnyt siitä viihtyisämmän. Asiakaspalvelu on hyvää ja tehokasta, kuten sen pikaruokapaikassa tuleekin olla. Harvemmin olen jotunut odottamaan ruokaani, tosin tiettyinä aikoina jonot ovat pitkät. Hyvä että paikka on viikonloppuisin pitkään auki!

Kunnon mättöä, Nopeaa toimintaa, Pitkät aukioloajat Erinomainen
8
Heikki M.

Euron juusto! Perusvalinta roskaruokahampaan kolotukseen. Baarista lähtiessä Team Box-nugetit ja valkosipulidippiä, niin kyllä kelpaa! Helppoa, tuttua sapuskaa ja palvelu on nopeaa. Pikaiseen nälkään euron hampparit tai vähän isompaan sitten ateriaa. Positiivista, kuten yllä mainittu, on pitkät aukioloajat, koska baarista kotiin lähtiessä Mäkkäri on pitsalle oiva vaihtoehto pilkun aikoihin. Välillä ehkä meinaa vetää kupoli jumiin, kun mopopojat tai muut sen ikäiset melskaa siellä.

Kunnon mättöä, Nopeaa toimintaa, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8
Tiina E.

Jyväskylän keskustan Mäkkäri eroaa massasta.
Vaikka hinnasto ja palvelu ovatkin samaa luokkaa muiden ravintoloiden kanssa, tästä paikasta löytyy kivat tilat ja rento tunnelma. Juuri hetkittäin uudelleen sisustetussa ravintolassa ikävä kyllä hengaa äänekästä porukkaa päivät pitkät, mutta onhan se kiva kun keskustassakin on joku paikka mihin mennä viideltä aamuyöllä!

Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8
Jussi K.

Uudella ilmeellä varustettu Mäkkäri Jyväskylän keskustassa. Mukavaa henkilökuntaa on kyllä paikalla, mutta asiakaskunta koostuu vahvasti alaikäisistä. Jotenkin juuri kyseisestä McDonaldsista on tullut keskustan teinien hengauspaikka, ja tämä on siis huonossa merkityksessä.

Krapularuokaa, Kunnon mättöä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
7
Jenna H.

En tiedä missä vaiheessa mäkkäristä tuli alaikäisten teinien hengauspaikka mutta sitä se on nykyään.

Harmi, sillä henkilökunta on mukavaa, ruoka hyvää ja uusi sisustus on aivan upea! Sisustuksesta tulee harvoin nautittua, koska otan aina ruoat mukaan. Paikan päälle ei viitsi jäädä, koska pöydät lilluvat asiakkaiden jättämistä roskista ja melutaso on korkea.

Tarvitaan joku kireä täti nipottamaan, jos roskia ei viedä itse roskiin! :D

Pitkät aukioloajat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
6

Kiva uusi ilme ja mukava henkilökunta tiskin takana. Jonot monesti pitkät ja joskus joutuu odottamaan ruokaa hetken. Uusi sisustus on huomattavasti edellistä miellyttävämpi ja musiikki on vaihtunut rauhallisempaan. Teinit eivät enää istuskele sisäterassilla joka on ehdottomasti plussaa. Suosittelen paikkaa!

Kunnon mättöä, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Pitkät aukioloajat
2. Kunnon mättöä
3. Krapularuokaa
4. Nopeaa toimintaa
5. Hyvät tarjoukset
6. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta