8,6 Kiinalainen ja japanilainen ravintola Sakuragawa, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 13. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Matias M.

Sakura on kiinalainen & japanilainen ravintola. Sakura sijaitsee Väinönkeskuksen tiloissa. Sakura on viihtyisä ja tilava ravintola. Sisustus on viihdyttävä. Henkilökunta oli mukavaa ja osasi myös suomea. Buffee lounas maksoi 9.8 e ja ruoka oli pienoinen pettymys. Odotin parempaa, mutta ihan hyvää tämäkin. Parempia paikkoja on. Ruokana oli kanaa, lihaa, salaattia, sushia, nuudelia, riisiä... Kahvi onneksi kuulu ruuan päälle.

7
Riitta H.

Menin lounaalle vähän ennen lounasajan loppumista. Tarjolla oli vielä tuossakin vaiheessa kaikkea mahdollista meren elävistä tofuun, sushejakin monta eri lajia. Mausteisuus oli juuri sopiva, jos olisin halunnut tulisempaa, olisin voinut itse lisätä mausteita. Mieleen tuli viime talvinen Thaimaan reissuni, vain helle puuttui.
Ainoa miinus oli, että ruoka oli ehkä hieman jäähtynyttä.

10
Jenni V.

Ihanan ystävällistä ja kilttiä itämaista palvelua. Ruoka maukasta ja annokset sopivia. Yllättävän edullista. Tilat melko pienet ja ahtaat, mutta pienellä syöjäjoukolla toimii hyvin. Kun japanilainen ja kiinalainen ruoka miellyttää, kannattaa suunnistaa tänne.

8
Hanna M.

Olen erittäin tyytyväinen Sakura Gawan ruokiin ja palveluun. Annokset ovat sopivan kokoisia ja niistä saa myös tulisia mikäli niin haluaa. Erityisen hyvää on Szechuan häränliha (tulisena). Suosittelen!
Take away -hinnat ovat kohtuulliset ja ruoat saa mukaan yleensä 10-15 minuutissa. Ravintola itsessään on aika pieni eikä mitenkään kauhean erikoinen.

Edullinen hintataso, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Arto M.

Mahtava seisovapöytä. Valitsin seuralaiseni kanssa seisovan pöydän, eikä tarvinnut pettyä. Ruoka oli erinomaista ja monipuolista sekä - mikä tärkeintä - mehukasta ja tuoretta. Toisin kuin monessa muussa seisovassa pöydässä. Myös iloinen ja lämmin palvelu sai minut jälleen kerran hyvälle tuulelle. Sakura Gawa on kovin sympaattinen pieni ravintola, mikä on enemmän kuin osiensa summa.

9
Ville L.

Erillaista ruokaa yölläkin. Hyvä vaihtoehto pizzalle tai hampparille baarinkin jälkeen. Kevätrullat on mukavaa matkasyömistä kotimatkalle ja muut annokset ovat myös hyviä. Yölläkin ruuat saa melko nopeasti. Palvelu on hyvää päivin ja öin. Päivällä tilat ovat persoonalliset ja pienehköt mutta pienuus ei kuitenkaan haittaa. Yöllä myynti on vain mukaan mutta ravintolan edessä on yksi pöytä missä voi syödä kelien salliessa. Kokonaisuutena jyväskylän parhaita kiinalaisia ravintoloita.

Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Joonas P.

Bang bang chicken ja muut maukkaat kiinalaiset ruoat saat täältä. Take away annokset tosi edullisia ja paikan päällä edullisia. Koskaan ei oo tarttenut pettyä tän paikan ruokiin. Mitään maailmaa mullistavaa makuelämystä kylläkään sakura gawa ei tarjoa. Yhteisen kielen löytäminen kylläkin tuo välillä haastetta mutta se ei tee ruoasta huonompaa. Ruoat saa nopsaa, joten jos nälkä on niin ei kauaa tartte nälissään seurata viereisen pöydän syömistä. pieni tunnelmallinen mesta, ite suosin take awayta. rafla taitaa olla myös yöaikaan auki, joten huomattavasti parempi vaihtoehto kuin hesen burgerit.

Edullinen hintataso Hinta kohdallaan
8
Minna R.

Hyvä kiinalainen ravintola, jonka nimessä tuo sana 'japanilainen' kyllä hiukan johtaa harhaan. Täällä moneen kertaan käyneenä täytyy sanoa että annokset ovat tasaisen ok, mutta eivät yleensä tuota sen kummempia yllätyksiä - eivät positiivisia kuin sen puoleen negatiivisiakaan. Tuntuu että aika monet annoksista on tehty samaan pohjaan, tämä ehkä hiukan vaikuttanee makujen samanlaisuuteen. Palvelu on aina ollut ystävällistä, tilat ovat siistit ja jopa ihan viihtyisät.

Suureen nälkään Hinta kohdallaan
8
Johannes J.

Hinta-laatusuhteeltaan hyvä pieni ruokala

Lounas Sakura Gawassa on kohtalaisen hintainen ja Buffet-pöytään pääsee käsiksi 11e:lla. Ravintola on hyvin pieni ja ulkoasultaan melko vaatimaton. Buffetin asettelu on tehty hyvin kompaktisti näyttävyyttä sen kummemmin miettimättä. Tarjolla oli paria erilaista sushia, kevätrullia, friteerattua kanaa ja lohta, erilaisia lihakastikkeita, riisiä ja maustettuja nuudeleita sekä keittoa. Ruoka oli hyvänmakuista ja buffetista löysi ne asiat mitä kaipasikin.Vaatimaton esillepano kuitenkin syö ravintolan tunnelmaa, tavalliset laitosruokaloissakin käytettävät metalliset tarjoiluastiat eivät vain mielestäni kuulu ravintoloihin. Palvelu oli ystävällistä ja helppoa ruokapaikkaa Jyväskylästä etsiessä, voisi ravintolaan eksyä toistekin.

Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
7
Elmiina H.

Kun kebab tai pizza ei maistu baarin jälkeen, suosittelen suuntaamaan askeleet Sakura Gawan luukulle Väinönkeskuksen taakse. Itse ihastuin näiden kevätkääryleisiin. Eikä ollut edes hinnankirousta! Yöluukku näyttää kyllä aika epäilyttävältä ja kaikkea muuta kuin siistiltä. Mutta itse en ainakaan ole täältä saanut mitään vatsanpuruja :D

En ole koskaan käynyt täällä päiväsaikaan, joten en tiedä minkälainen tunnelma ravintolan sisäpuolella on. Mutta joku kerta pitää päiväsaikaan käydä sekin vielä tarkistamassa, koska ruuassa ei tosiaan ole mitään valittamista.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä
8
Anniina M.

Sakura Gawa tarjoaa perinteistä kiinalaista ruokaa. Palvelu on nopeaa ja ruokaan en ole koskaan pettynyt, tosin en ole yllättynytkään. Tarjoilijat ovat iloisia ja herttaisia. Aukioloajoista plussaa, varsinkin kevätkääryleet maistuvat baari- illan jälkeen vaihteluna pizzalle! Lounasaikaan hinnat ovat varsin edulliset. Ravintolan miinuspuolia on sen pieni koko ja huono löydettävyys.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Maria O.

Ravintolan pienen koon ja kummallisen valaistuksen vuoksi Sakura Gawa toimii paremmin take away -systeemillä. Ison annoksen maistuvaa ruokaa saa nopeasti mukaan, eivätkä hinnatkaan ole katossa.

Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Kirsi L.

Hyvä palvelu, ystävällinen ja aito henkilökunta yhdistettynä hyvään ruokaan!

Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Tommi S.

Kaupungin paras kiinalainen, annokset todella hyvän kokoisia, eivätkä missään nimessä hinnankirouksia. Todella todella ystävällinen palvelu, miinusta ehkä hieman siitä, että välillä saa tosissaan arvailla mitä henkilökunta puhuu. Toisaalta vaikka suomenkieli ei ehkä aina taitukkaa, hymy irtoa joka kerta yhtä aidosti. Paikka on melko pieni, mutta viihtyisä. Erityismaininta take away -luukulle joka palvelee pe- ja la-iltaisin aina klo 05 saakka.

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Emppu P.

Hinta-laatusuhteeltaan paras aasialainen Jyväskylässä. Täältä saa yleensä aina suuret ja maittavat annokset niin mukaan, kuin paikan päälläkin ja mikä parasta - vielä edullisesti. En ole päässyt kokeilemaan "erikoisuuksia" montaa kertaa, mutta ainakin perusvarmat kana-, äyriäis- ja härkäruoat toimivat.
Ainut iso miinus Tofusta, joka oli ihan hirveää.
Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista, joskin välillä saa ihmetellä, mihin katoavat, kun keittiö on täysin eri paikassa.

Sijainti on todella hyvä, mutta tilat vähän turhan ahtaat. Isommalla porukalla olisi kiva tulla syömään, mutta ei tahdo oikein mahtua ja kauppakeskuksen käytäväänkään ei halua mennä. Toisaalta pieni "koppi" luo oman tunnelmansa.

Huhujen mukaan tänne kannattaa mennä ensitreffeille - heruu aina!

Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9

Erityisen hyvä kiinalainen ravintola Jyväskylän Väinönkeskuksessa. Mukaan otettuna lounas on todella sopusuhtaisen hintainen eli noin 6,5 euroa. Sillä pussiin saa herkullisen annoksen, joka oikeasti maistuu kiinalaiselta ja vieläpä maukkaalta. Oma suosikki on Pekingin kana. Harvemmin olen paikan päällä syönyt, sillä ravintola on suhteellisen pieni, vain muutama pöytä. Ruoka kuitenkin tulee tilatessa ääntä nopeammin; henkilökunta sanoo, että valmista 15 min kuluttua, monesti ruoka on haettavissa jo 5 min päästä. Voin todella lämpimästi suositella paikkaa ja erityisesti take-away ruokia:)

Eksoottista, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Janina L.

Kiinalainen ja japanilainen ravintola Sakura Gawa on hyvä valinta jos haluat viedä ulkopaikkakuntalaisen ystäväsi johonkin jyväskyläläiseen ravintolaan.
Laajasta menusta löytyy varmasti itselleen sopiva annos, kasvisruokavaihtoja löytyy runsaasti.
Paikka on aika pieni, joten en ehkä menisi kovin isolla poppoolla. Olen nähnyt paikan tupaten täynnä, mutta sunnuntaina ystäväni kanssa taisimme olla jossain välissä ainoat ruokailijat.
Paikassa on kuitenkin aidontuntuista kiinalaista/japanilaista henkeä ja plussaa siitä että tunnelmamusiikkina ei soi NRJ tai Voice, vaan perinteistä aasialaista musiikkia.
Hyvä ruoka, hinnat kohdallaan ja rauhallinen tunnelma!

Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Rami V.

Aasialaista fuusiokeittiötä hyvin kilpailukykyisillä hinnoilla. Auki yhteentoista asti viikonloppuisin, Hyvin suosittu takeaway-paikka. vaikka ravintolakin on viihtyisä.

9

Miksi juuri tänne?

1. Makunautintoja ja elämyksiä
2. Eksoottista
3. Edullinen hintataso
4. Bisnestapaaminen
5. Laadukkaat raaka-aineet
6. Suureen nälkään

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta