8,8
Killerin Liikuntakeskus, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 3. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Monipuolisuus on valttia ja täällä se toteutuu. Olen käynyt lähinnä ryhmäliikuntatunneilla ja ne ovat aina olleet mieluisia. Ohjaajat ovat mukavia. Suuri suosio näkyy tunneilla, siitä hieman miinusta että välillä salit ovat liian täynnä ja liikkeitä on hankala tehdä kun pitää varoa kanssaliikkujia. Mutta aina on hien saanut pintaan ja hyvän olon enkä luovu enää Killerin asiakkuudesta.

9

Kaikinpuolin monipuoliset mahdollisuudet liikkua. Ehdottomasti plussaa siitä, ettei vaadi jäsenyyttä (kuntosali- ja ryhmäliikuntatunneillekaan), helppokäyttöiset palvelut yksityishenkilöille, ja toimiva nettiajanvaraus. Pirteät tilat ja työntekijät, sekä opiskelijaystävällinen. Sijainti harmittavan syrjäinen, kävisin paljon useammin jos ei olisi ihan niin keskellä metsää. Pukuhuonetilat myös ajoittain ahtaat, mutta siistit ja kätevät muuten. Siisti paikka!

Edullinen, Kattava tarjonta, Tule sellaisena kuin olet
9

Killerillä käynneistä on jäänyt aina positiivinen fiilis ja työntekijöillä on ollut hymy huulilla, palvelu pelaa. Sulisvuoroja on saanut varattua hyvin, vaikka porukkaa on ollut aina. Killerillä myös myynnissä hyvät valikoimat perus urheiluvälineitä jos sattuu tarvitsemaan, itse jouduin mailan ostoon kesken pelin. Hyvät saunatilat, mutta pukukopit ovat aina täynnä. Plussaa lukollisista säilytyskaapeista ja kahvilapalveluista. Kattava kuntokeskus jota voin suositella kaikille urheilusta pitäville.

Ammattitaitoiset ohjaajat, Kattava tarjonta, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8

Siisti ja nykyaikainen urheilukeskus. Hyvin tilaa, saa usein lyhyelläkin varotusajalla sulisvuoroja yms. Uudet ja monipuoliset kuntosalilaitteet, mutta myös paljon irtopainoja! Hyvät sauna ja suihkutilat. Mukava ja pirteä henkilökunta.

Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattava tarjonta
2. Ammattitaitoiset ohjaajat
3. Tule sellaisena kuin olet
4. Edullinen
5. Pitkät aukioloajat
6. Viihtyisä ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta