7,3 Ravintola Revolution, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 10. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Marjut R.

Annoksesta puuttui komponentteja, kuten salaatti ja liha, tuotiin huomautuksesta, mutta ilman pahoitteluja. Meille ei tuotu ns. alkupaloja, jotka kuuluvat joka ruokaan. Tarjoilija töykeä, epäselvästi puhuva.
Ravintolaa arvostellessa, lopuksi ärsyyntyen siitä että kukaan ei välitä, tuli muutama epäasiallinen sana käytettyä, niin saman tien miestarjoilija huusi kättään heiluttaen niin uhkaavasti että tämä naisasiakas pakeni paikalta nopeasti ennen kuin mies käy päälle.

0
Sani H.

Mukava paikka piipahtaa kauniilla säällä illalla, jos terassille vain mahtuu. Lounastakin saa ja lista oli ilahduttavan erilainen. Tosin lapset eivät sitten innostuneet muikkutacosta runsaan majoneesin vuoksi, mutta ajatus oli erinomainen. Kasvisvaihtoehtoja löytyi hyvin.

9
Olli V.

Hyvä olutvalikoima ja viihtyisä paikka illanistujaisiin. Ruokalista ei tosin oikein puhuttele itseäni, enkä ole paikassa syönyt kertaakaan.

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Ylihinnoiteltu
9
Sanna P.

Uudet tilat ihan jees. Mukavampi istuskelupaikka nyt mitä ennen remonttia. Mutta iso miinus siitä että musiikki soi aivan liian isolla. Normaaliin keskusteluun ei pystynyt millään. En itse haluaisi mennä syömään paikkaan, jossa joudun huutamaan seuralaiselleni koko ajan. Palvelu oli kuitenkin asiallista ja suht nopeaakin.

8
Arto M.

En saanut palvelua 15 minuutin odottamisen jälkeen, henkilökunnalla riitti kuitenkin aikaa seurustella keskenään baaritiskin takana. Jouduin lopulta nälkäisenä siirtymään toiseen ravintolaan. Ruoan laadusta ei näin ollen kommenttia. Sisäänkäynti ihan siisti ja muutenkin viihtyisän oloinen paikka. Harmi että tarjoilu ei ainakaan omalla kohdallani toiminut ollenkaan.

5
Vilja V.

Mukava hengailupaikka vaikka tyttöjeniltaan! Pullon viiniä saa s-etukortilla edullisesti ja porukalla sitä on kiva nautiskella. Musiikki on juuri sopivalla voimakkuudella, pystyy juttelemaan normaalilla äänenvoimakkuudella, mutta taustalla on sopiva musameininki. Itse en kyseisessä paikassa ruokaa nauttinut, mutta viereisiin pöytiin kannettu ruoka on vaikuttanut kovinkin herkulliselta ja tuoksunut taivaalliselta. Suosittelen!

Hinta kohdallaan
8
Maiju K.

Hyvä ravintola, hyvällä sjainnilla. Olen itse käynyt Memphiksessä muutaman kerran ja olen ollut tyytyväinen paikkaan. Olemme saaneet huumorilla höystettyä asiakaspalvelua ja asiakas on otettu hyvin huomioon. Memphis hampparit ovat olleet suosikkejani ja niistä olen tykännyt. Sisustukseltaan Memphis on aika perus ravintola. Tummat värit tosin toimivat ja luovat rennon tunnelman. Suosittelen paikkaa illanviettoon myös isommallakin kaveriporukalla.

Hinta kohdallaan
8
Sanna P.

Vierailin ravintola Memphisissä ensimmäistä kertaa viime kuussa ja täytyy sanoa ,että ravintola alitti kyllä odotukseni huimasti. Tunnelma ei ollut kummoinen ja jäätävä asiakaspalvelu vei fiilikset heti alkujaan. Asiakaspalvelija vastasin ruokalistaan liittyvissä kysymyksissä rehellisen -en kyllä tiedä- vastauksen ja jätti asiakkaan tekemään tilauksen arvailujen varassa. Loppujen lopuksi pöytään tuotiinkin eri annos mikä oli tilattu ja kun pyydettiin syömättä jääneet ruoat mukaan heitettiin nekin vahingossa roskikseen. Lisäksi pöytäämme tarjoili 3 eri henkilöä ja vasta viimeinen henkilö pahoitteli tapahtunutta. Ruoka oli kuitenkin ihan perus hyvää ja sitä voisi syödä toistekkin. Huono palvelu taisi kuitenkin jättää tämän valitettavasti ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.

Hinta kohdallaan
3
Janne P.

Hyvä asiakaspalvelu ja mukava paikka käydä alkuillasta istumassa isommalla porukalla. Ruokaravintolana täällä saa hyvää palvelua myös lapsiperheen näkökulmasta. Ruoka on kylläkin aika lailla keskinkertaista eli Memphis ei varsinaisesti huikeita makuelämyksiä ole tarjonnut, kun siellä on käynyt syömässä. Vuosia sitten täällä järjestettiin myös akustisia laadukkaita live-keikkoja, jotka oli puitteiltaan tosi onnistuneita, niitä toki kaipaa tämänkin ravintolan osalta.

Hinta kohdallaan
7
Jenni M.

Mempparin hyvä sijainti tekee jo paikasta erinomaisen. Isot ikkunat mahdollistaa nautiskelun kävelykadun tunnelmasta samaan aikaan kun ruokailet tai vaikkapa istuskelet kavereiden kanssa iltaa. Sisään astuessa on mukavaa kun henkilökunta ottaa heti vastaan ja kysyy minne haluaisi istua. Ruoka on erinomaista ja ruokalistakin on monipuolinen. Henkilökunta on ystävällinen ja on jopa onnistunut vaihtamaan ruoka-annoksien täytteitä ilman ongelmia tai lisämaksuja. Miinusta tulee vain omien vessojen puutteesta, sillä niihin joutuu käpyttelemään coffarin läpi ja pyytämään polettia.

Erinomainen
8
Tiia L.

Sain ravintolassa erinomaista asiakaspalvelua! Tarjoilijat huomioivat seurueemme heti sisäänastuttuamme ystävällisesti ja palvelu pelasi. Hymyä riittää useammaksi päiväksi ja hyvän asiakaspalvelun takia taatusti käyn ravintolassa uudelleenkin. Menu on laaja ja siellä oli vaihtoehtoja joka makuun,kasvissyöjätkin oli huomioitu. Hinta laatu suhde hyvä. Ainoana miinuksena voisin sanoa ruoan odotusajan. Ravintola on rauhallinen, joten suuremmallakin porukalla on mukava mennä viettämään iltaa seurustelen ja nauttien hyvästä ruoasta.

Hinta kohdallaan
9
Ville V.

Hyvällä sijainnilla kävelykadun alapäässä. Ravintola sopii hyvin istuskeluun ja juttelemiseen sillä musiikki soi taustalla hiljaa eikä siis häiritse keskustelua. Ravintolassa mahdollisuus biljardin ja pöytä curlingin pelaamiseen noin 8€ tuntitaksalla. Ravintolassa laadukas olutvalikoima kohtuulliseen hintaan. Erinomainen seikka on myös se, että poiketen muista lähistön anniskeluravintoloista, on kyseisessä ravintolassa pöytiin tarjoilu.

8
Tommi S.

Hyvä istuskelu paikka ytimessä. Ihan ok sapuskat, burgerit ovat reilun kokoisia! Nuorekas tunnelma ja rento ilmapiiri. S-ryhmän ravintolana, täältä saa välillä jopa hyviäkin etuja vihreällä kortilla.

Hinta kohdallaan
7
Sakari P.

Ravintola Memphis on Jyväskylän keskustan ketjuravintoloiden aatelia. Pesee mennen tullen kaikki Amarillot ja muut. Hyvää perus safkaa ok hinnoilla. Toimii myös aloittelupaikkana. Ravintola on siisti sisältä ja palvelu on hyvin ystävällistä ja osaavaa. Lounasaikaan hyvinkin edulliset hinnat.

Hinta kohdallaan
8
Teea K.

Kävelykadulla mukavasti sijaitseva Memphis tarjoilee hiukan jenkkihenkistä ruokaa. Tilat ovat sisustuksen värimaailman takia aavistuksen hämärät, mutta toimivat. Myös vähän isompi porukka mahtuu saman pöydän tai pöytäparin ääreen mukavasti, joten porukallakin kannattaa tulla. Menu on laaja, ja myös erikoisruokavalioita on huomioitu hyvin: karppaajille löytyy omansa, kasvissyöjä ei jää ilman ruokaa ja onpa listalla luookiteltu erikseen vähärasvaisetkin vaihtoehdot. Leipäannosten leipä on luomua ja burgereissa on täysjyvää, mistä lisäpisteitä. Burgereihin saa lisukkeeksi ranskalaisten sijaan myös bataattilohkoja tai salaattia pyydettäessä. Ja nämä burgerit ovat tosiaan IHAN eri asia kuin ”mäkkärisapuskat”.

Palvelu on ollut moitteetonta. Isommalla porukalla purilaisia on joskus saanut odottaa. Itse ruoka on ollut mielestäni erittäin hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Raaka-aineet ovat tuntuneet laadukkailta. Hintataso on keskiluokkaa ja hiukan siitä yli, pääruoka-annosten hinnat sijoittuvat pääosin 13–22 euron välille. Paikkaa voi suositella erityisen hyvin porukkasyömiseen sekä kaikille niille, jotka etsivät vähän ”poikkeavampiakin” ruokavaliovalintoja kunnioittavaa ravintolaa.

Hinta kohdallaan
9
Nina J.

Tekeekö mieli burgeria? Sillä jos tekee, niin silloin kannattaa mennä Memphisiin syömään sellainen. Ne voittavat kaikkien pikaravintoloiden burgerit. Annokset ovat kooltaan todella reiluja, joten ravintolassa käynnin jälkeen ei varmasti jää nälkä. Niin ja toki sieltä saa muutakin kuin vain burgereita! Eilen tosiaan kävimme syömässä purilaisateriat, itselläni ei ollut kovin nälkä joten otin lasten burgerin ja hinta oli vain puolet ”aikuisten” ateriasta, mutta tulin silti hyvin täyteen, eli suosittelen kokeilemaan myös lastenaterioita vähän pienempään nälkään!

Hinta kohdallaan
7
Emppu P.

Hyvä henkilökunta ja sijanti - helppo vaihtaa paikkaa talon sisällä tarpeen mukaan O'Malleysiin ja Coffariin tai Freetimeen pilkun jälkeen. Musiikki viihdyttävää ja hinnat ihan kohillaan, ruokalista tosin tylsä ellei kampanjaruokia lasketa. Klubeja tai muuta ohjelmaa saisi olla enemmän, aika hiljaista on sekä viikolla, että viikonloppuisin. Muuttunut muutaman vuoden aikana ihan pelkäksi ruokapaikaksi, ei tänne kukaan enää vain juomaan tule. Sisustus ei kovin tunnelmallinen - ehkä profiili on vielä hakusessa...

Hinta kohdallaan
6
Jussi G.

Erittäin viihtyisä ravintola josta löytyy mm. oluen suhteen laaja valikoima. Hyvällä porukalla illan viettäminen kulkee vieläkin rattoisammin kokeilemalla esimerkiksi plate for matesia.

8
Kati M.

todella maukkaat annokset, iloinen yllättäjä!

Hinta kohdallaan
10
Aki K.

Siisti sisustus ja tarjoilijat toimivat nopeasti. Isot annokset; ei jäänyt nälkä. Suosittelen.

9

Miksi juuri tänne?

1. Laatua ja merkkituotteita
2. Monipuoliset valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta