7,3 Anttila Oy Kodin1, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 10. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heli K.

Tuotteiden valikoman puolesta voin suositella, mutta kassatoimintaan pitää saada kohennusta. Nyt joulun jälkeen välipäivänä kun osa ollaan lomalla ja on aikaa käydä ostoksilla joutuu jonottamaan yhdelle kassalle. Kassa oli käytössä vain asiakasinfopisteellä, ei yhtään ns. tavallista kassaa. Osa asiakkaista palautti tai jätti ostoksensa mihin jätti ja läksivät ulos. Osa joutui perumaan muita menoja kun sinnikkäästi jonotti murinan kera. Pyysin kassaa viemään terveiset vastaavalle, että kassatilanteeseen olisi järkevää panostaa. Omakin päivä meni pilalle jonossa seisoessa ostokset kainalossa. :(

3
Jenni V.

Paratiisi kodinlaittajalle. Yhden ja saman katon alta löytyy kotiin lähes kaikki tarpeellinen. Valikoima on suht kattava, tosin joitakin halvimpia merkkejä voisi korvata vähän laadukkaammilla tuotteilla. Palvelu on ollut aina ystävällistä. Erityisplussat astia- ja valaisinosastoille.

9
Janne P.

Kodin ykkösestä löytyy ilmeisesti ihan mitä vaan huonekaluista puutarhakalusteisiin. Kodin ykkösessä on asiakaspalveluhenki kohdallaan ja henkilökuntaa tuntuu olevan suhteessa aina riittävästi paikalla. Joskus tuntuu että oli ajankohta kaupassa mikä tahansa, niin mistään ei löydy henkilökuntaa, kun ovat jossain piilossa, mutta täällä ei ole tarvinnut vastaavaan havaintoon törmätä. Laatu ja hintataso on kohdallaan. Laaja valikoima kodin tarvikkeita ja kalusteita sekä hyvät tarjoukset ja kampanjat tekevät paikasta säännöllisen ostospaikan.

Hyviä tarjouksia, Laatua ja merkkituotteita Hinta kohdallaan
8
Karoliina M.

Kodin Ykkönen on Jyväskylän paras paikka oman kodin Sisustamista varten (varsinkin jos mukanasi on joku jolla on rahaa). Liikeestä löytyy kaikki mitä kotiisi tarvitset: Koriste-esineet, astiat, huonekalut, kankaat, kodin elektroniikkaa ja kasveja. Varsinkin suuri valikoima Vallilan kankaita houkuttelee suurimman osan asiakkaista hypistelemään. Kodin Ykkönen on paikka joka korvaa IKEA:n suuren puutteen. Samassa rakennuksessa on myös hese jonne voi laittaa miehen parkkiin. Myyjiä on paljon juuri siellä alueella missä apua tarvitsee eniten esim. kankaitten ja lamppujen luona.

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Laatua ja merkkituotteita
2. Hyviä tarjouksia
3. Erikoistuotteita
4. Monipuoliset valikoimat
5. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta