8,2 Katriinan kirppis, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 9. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenni V.

Vähän erilainen kirppis. Juuri oikea henkilölle, joka on kiinnostunut kirppisidean lisäksi myös luomusta ja luontaistuotteista. Kahvijanon sammuttaminen onnistuu myös täällä. Pöytävuokramahdollisuus, mutta luulenpa, että isot naapukirppikset palvelee siinä tarkoituksessa paremmin jos todella haluaa päästä vanhasta tavarasta eroon.

7
Anne L.

Kun löysin tämän paikan , niin on käytävä joka päivä. Aivan ihana paikka. Viihtyisä ja hyllyt hyvässä järjestyksessä. Laaja valikoima ekotuotteita . Elintarvikkeita ja kemikaliotuotteita, pesuaineita ym mukavaa. Ihana pieni kahvio, johon voi istahtaa kahville. Ihana henkilökunta. Hyvä mieli tulee, kun paikkaan menee. Kirppis on kiva siellä. Kivoja tavaroita myynnissä. Ei ole massavoittoinen.Rentouttava käyntipaikka. Anne. L

Erinomainen
10

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta