7,3 kirpparilla.fi, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 18. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenni V.

Erittäin suosittu kirppis sekä myyjien että ostajien keskuudessa. Harvoin tyhjiä pöytiä, joita on kuitenkin paljon. Kassojen yhteydessä myös pieni kahviotila. Jonottaa saa yleensä aika kauan asiakkaiden runsaasta määrästä johtuen, vaikka kassatyöntekijät ovat kyllä varsin näppäriä työssään. Tavaroiden hinnoittelukin pysynyt kohtuullisella tasolla. Parkkitilaa runsaasti liikkeen edustalla.

9
Jaana F.

Kirppiksen tilat ovat isot, mutta hyllyjen välit jätetty melko pieniksi. Itse pidin siitä, että melkein kaikki hyllypaikat olivat täynnä. Jotkut hyllyistä olivat melko epäsiistissä kunnossa. Hyvänä asiana oli sovituskoppi, jossa pystyi testaamaan vaatteita ennen ostopäätöksen tekoa. Jono muodostui aika pitkäksi ja itsekin sain odotella kassalle pääsyä viitisentoista minuuttia. Kassa työskentely oli hidasta ja asiakaspalvelu ihan kohtuullista. Maksupäätteiden olemassaolo oli mukava yllätys. Kirppiksestä jäi hyvä kuva. Aion käydä uudelleen ja varata oikein kunnolla aikaa ja kärsivällisyyttä kiertelyyn.

Laaja valikoima
7
Teo T.

Isossa hallissa on suuri määrä pöytiä ja tavaraa laidasta laitaan. Mielestäni Jyväskylän paras kirpputori, ja useilla kirppiksillä on tullut kuitenkin syksystä pyöriskeltyä, etenkin teemapukeutumisasialla. Kamalasti ei uuden karheaa tavaraa ole tarjolla, mutta halvat hinnat ja etsimämme vaatteet tavoittivat ostajansa. Selkeästi parhaat löydökset on tehty kirpparilla.fi:ssä! Väkeä vaan tupannut olemaan joka kerta niin paljon ettei kassan yksi jono ole vetänyt kovinkaan hyvin.

Edulliset hinnat, Laaja valikoima Erinomainen
8
Mari S.

Tavaroita meni kiitettävästi, mutta asiakaspalvelua, jota paikasta sai oli todella huonoa. Jos menet viikonloppuna tänne niin varaudu jonottamaan todella kauan. Joskus on käynyt niin, että on löytänyt jonkun tavaran, mutta en ole jaksanut odottaa, joten tavara on jäänyt.

Tilitystoimisto on auki vain tiettyinä aikoina. Itse jos olen iltavuorossa, niin se tarkoittaa sitä, että tilitystoimisto ei sinua palvele, koska se aukeaa vasta 13.00. Hauskinta tässä on se, että missään muualla ei kerrota kuin paikanpäällä, että tilitystoimisto palvelee tiettynä aikana.

5
Sini A.

Jos haluat harjoitella kyynerpäätaktiikkaasi, kirpparilla.fi on loistava paikka siihen! Vaikka liiketilaa on paljon kirpparin pöydät ovat erittäin lähekkäin ja tila on aina täynnä porukkaa. Itse en usko täysien tilojen viestivän tässä tapauksessa hyvästä tarjonnasta. Tuotteiden valikoima on kyllä laaja, mutta niiden laadussa olisi välillä toivomisen varaa. Pöydissä saatetaan myydä likaisia ja kuluneita vaatteita uuden veroisina. Hyviäkin löytöjä on kyllä tullut tehtyä. Asiakaspalvelu on olematonta, mutta toisaalta eipä sitä kirpparilla uskoisikaan saavansa. Parkkitilaa kirpparilla on hyvin.

Laaja valikoima
4
Suvi M.

Henkilökunta ei ottanut katsekontaktia ja oli muutenkin töykeää. Myyjä ei ilmoittanut hintaa eikä sanonut oikeastaan muutenkaan mitään. Sähköpostilla palautetta annettuani sain sentään iloisen vastauksen.

Tilat on ihan ok. Parkkitilaa on hyvin ja sijainti on kätevä.

Hintataso kirpputorilla on keskivertoa. Itse en ole vuokrannut pöytää, joten en osaa sanoa siitä.

Kirpparilla.fi on peruskirppari, josta löytyy lastenvaatteita ja tavaroita laidasta laitaan. Kirpputori on myös juuri sopivan kokoinen, sen jaksaa kiertää läpi kyllästymättä.

Laaja valikoima Hinta kohdallaan
5

Olen itse ollut tällä kirpparilla myymässä ja ostamassa. Siinä mielessä hyvä ottaa pöytäpaikka, koska ei ole provikkaa. En tosin saanut alkuun ollenkaan ohjelappua mukaan, enkä tiennyt pitääkö ilmoittaa pöytäpaikan jatkamisesta vai lopettamisesta. Menin liian myöhään kertomaan jatkosta, mutta asia kuitenkin järjesti ja sai jatkaa pöytäpaikalla.

Paikan huono puoli on jonottaminen. Kassalla hoidetaan uudet sopparit ja hintalappujen ostot. Samaan aikaan ihmiset jonottavat siihen maksamaan ostoksiaan. Mielestäni paperihommat voisi hoitaa toimiston puolella. Toinen huono puoli on löytötavarapiste. Henkilökunta voisi vaikka tyhjentää sitä. Tuntuu mahdottomalta alkaa kaivelemaan mahdollisia omia kamojaan röykkiön alta.

Voisin kuitenkin ottaa uudestaan kirppispöydän ja olen myös tehnyt hyviä löytöjä.

Laaja valikoima
7
Esa K.

Kirpparilla.fi Seppälässä käynti yllätti vieraspaikkakuntalaista positiivisesti. Vanhassa teollisuushallissa on tilaa ja pöytiä, joita kiertää. Lisäksi kesälauantaisin kirpputorimyymälän pihalla on ulkomyyntipaikkoja. Tällaisia kirppareita toivoisi olevan kaikissa kaupungeissa, myös esimerkiksi Kuopiossa. Kirpparilla.fi oli tilaa työnnellä ostoskärryjä, tavarat eivät putoile pöydiltä kääntyessä ja hehtaarihallissa ilmanvaihto toimii, joten paikka haise ummehtuneelle. Tavarat on monesti hyvin aseteltu pöydille ja tuotteiden penkominen on helppoa. Ainakin lauantaina löytyi monia hyviä ja laadukkaita tuotteita meidän perheelle Savoon vietäväksi.

Laaja valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Erinomainen
9
Mirka P.

Yli 200 myyntipaikkaa pitävät huolen siitä, että täällä saa halutessaan aikaa kulumaan!

Oman kokemuksen mukaan tavaraa löytyy laidasta laitaan, varsinkin naisille myös hyväkuntoisia merkkivaatteita. Mukaan mahtuu toki myös hurjasti ylihinnoiteltua tavaraa, mutta sama juttuhan se on jokaisella itsepalvelukirppiksellä!

Itse kirppis on valoisa ja siisti, hiukan normaalia leveämmät käytävät helpottavat etenemistä ja tekevät asioinnista mukavampaa. Erilliseltä osastolta löytyy myös jonkin verran huonekaluja.

Kirpparilla.fi kuuluu Jyväskylässä niihin kirpputoreihin, jossa myydessä ei peritä provisiota, vaan paikkamaksu on kiinteä.

Laaja valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
9
Joonas P.

laadukas kirpputori seppälässä. hinnat pysyny suht alhaalla vielä. miehille ei kylläkään hirveästi tavaraa. suosittelen!

Laaja valikoima
10

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Tuotteita, joita et muualta saa
3. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta