8 S-market Savela, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 16. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika M.

Savelan S-market on hyvien liikenneyhteyksien varrella ja ilmaista parkkitilaa on reilusti. Myymälä on iso ja valikoimat laajat joten tässä kaupassa on mukava asioida. Marketin hintataso on keskitasoa. Henkilökunta on asiallisen ystävällistä ja pitkiä kassajonojakaan ei pääse pahemmin syntymään. Kaupan aukioloajat ovat melko laajat. Suosittelen jos haluaa selvitä ruokaostoksista isompia automarketteja nopeammin.

8
Minna R.

Hyvät valikoimat ja kohtuulliset hinnat. Plussaa varsinkin uudesta, joskin pienestä, liha- ja kalatiskistä. Jos jostain pitää heittää pientä miinusta, niin näin lyhyenä ihmisenä tuotteiden asettelu hyllyihin on vähän ongelmallista, esimerkiksi pakasteosaston ylähyllyille ei kyllä tahdo näillä pituuksilla ylettyä.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat
8
Anne A.

Kiva uudehko S-Market, jossa saa perusostokset hoidettua helposti ja nopeasti. Kauppa on sisältä siisti ja moderni, ja tuotteet ovat loogisilla paikoilla ja siksi helposti löydettävissä. Valikoima on laaja, ja hintataso perus S-Market tasoa. S-Etukortin onnellisena omistajana tykkään käydä Savelan ässässä aina kun se on kätevästi matkanvarrella, ja autonkin saa kivasti aina parkkiin eikä tarvitse pitkää matkaa kävellä kauppaan sisälle. Tämä kauppa sopii valikoimansa ja hintatasonsa puolesta niin lapsiperheille kuin yksinasujillekin. Lapsiperheitä varten on kaupassa myös erikoiskärryjä. Suosittelen Savelan ässää kaikille lähialueen asukkaille.

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
8
Jonna P.

Teen kaikki ruokaostokseni savelan ässässä. Juuri sopivan kokoinen kauppa, josta löytää varmasti kaiken tarvitsemansa, mutta kuitenkin niin pieni, että kiireelläkin ehtii kipaista tässä kaupassa. Valikoima on todella aina monipuolinen ja uutuutena todella hyvä lihatiski, josta saa monenlaisia herkkuja. Tästä kaupasta ei yleensä mikään ole loppunut kesken. Savelassa on selvästi panostettu tuotteiden monipuolisuuteen ja hinnat ovat edulliset, usein löytää hyviä tarjouksiakin. Posti lähti rakennuksesta pois, mutta kaupan yhteyteen tuli mukava kahvila, josta saa aina tuoreita leivonnaisia ja lounaskin on edullinen. Suosittelen!

Edulliset hinnat, Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti Erinomainen
9
Emma K.

Kaikkea löytyi mitä lähdin hakemaankin, lisäksi löytyi myös mukavasti hedelmiä, sekä salaattiaineksia. Aikalaisen perusvalikoimat, tuotteet aikalaisen selkeässä järjestyksessä ja merkittynä, helppo löytää. Uusi palvelulihatiski on hyvä, mutta mielummin käytän silti viereisen kaupan tiskiä. Lattiat olivat kyllä häiritsevän sotkuiset, sekä hevi-osastolla oli pilaantuneita tuotteita lattialla ja hyllyissä. Täälläkin S-ryhmän perinteinen ongelma, henkilökuntaa olisi voinut olla ainakin yksi enemmän.

Perustuotteet nopeasti Hinta kohdallaan
7
Ville V.

iso kokoinen s-market jossa kattava valikoima. henkilökuntaa oli hyvin paikalla myöhäisestä ajankohdasta riippumatta, eikä kassoille tarvinnut kauan jonotaa. pian avattava palvelelutiski lisää entisestään palvelun laatua.

9
Aleksi H.

Juuri sopivan kokoinen ruokakauppa. Valikoimaa on riittävästi ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Kauppa on viihtyisä ja siellä on riittävästi tilaa asiointia varten verrattuna esimerkiksi Mestarin Herkkuun keskustassa.

Samasta rakennuksesta löytyy kätevästi posti. Vielä kun palvelutiskin saisi, niin kauppa alkaisi olla parasta A-luokkaa.

Hinta kohdallaan
9
Rami V.

Tyypillinen S-marketin valikoima. Ei lihatiskiä. Posti samassa kiinteistössä.

7
Jaakko P.

Lähikauppani. Palvelu hyvää, mutta lihatiskin takia tulee käännyttyä usein K-marketin puoleen. Samassa yhteydessä oleva Posti plussaa.

8
Jaakko S.

Henkilökunta ystävällistä ja laaja valikoima. Hyllyjä saisi täytellä aavistuksen useammin.

8
Kalle L.

Valikoima yllättävän hyvä tuon kokoluokan kaupaksi. Mukavasti tilaa tehdä ostoksia.

7

Miksi juuri tänne?

1. Edulliset hinnat
2. Kattavat valikoimat
3. Perustuotteet nopeasti

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta