8,7 Carlings, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 2. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Arto M.

Mahtava sijainti keskustassa Forumissa. Omia farkkuliike suosikkejani. jokaisessa liikessa rento tunnelma. Laadukkaita ja todella kestäviä farkkuja jotka sopivat omalle kukkarollle erinomaisesti. Vähän pieni liike tämä, joten on hankalaa jos enemmän väkeä liikkeellä. Samoin valikoima aika rajoitettu.

8
Sonja H.

Ihania vaatteita!!! Voisin napata sieltä kaikki mukaani! Kaikki Garlingsin liikkeet, joissa olen käynyt ovat todella ahtaita. Jos liikkeessä asioi yhtäaikaa viisi tyyppiä, on meiniki ahistava. Et pääse haluamasi vaatteen luo ilman että kehotat muita väistymään. En tiedä onko se just siinä se idea että liike näyttää pursuavan ihania vaatteita, koska liike on niin pieni. Myyjät ovat olleet kivoja ja tuotteet ovat hintalaatusuhteeltaan hyviä. Muutama päivä sitten kuulin kaveriltani negatiivista palautetta siitä, että myyjät olivat aikaansaamattomia. Takista oli vetskari rikki ja kesti reilu viikon että asialle tehtiin edes mitään ja myyjä sanoi unohtavansa soittaa kun on ollut niin kiirettä. Itellä kuitenkin hyviä kokemuksia.

Erikoisuuksia, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
8
Sanna P.

Carlings rocks! Tämä liike on ehdottomasti yksi suosikeistani. Vaate valikoima on juuri sopivan rockahtavaa. Hinta-laatusuhde on mielestäni hyvin kohdillaan. Vaatteet ovat hiukan arvokkaampia kuin perus H&M valikoima ,mutta selvästi laaduukkaampia myöskin. Sisään astuessa tunnelma on hyvä ja asiakaspalvelu on taattu! Huononakin päivänä tämän liikkeen myyjät saavat hymyn kasvoille mahtavalla asiakaspalvelulla ja rennolla aidolla olemuksellaan! Myyjät ovat lisäksi hyvin asiantuntevia, olen saanut monia hyviä vinkkejä vaatteiden pesussa ja kunnon säilyttämisessä! Täältä liikkeestä ei yksinkertaisesti pysty lähtemään ilman ostoskassia! Vaikkakin tilat ovat pienet , on tuotteet mielestäni silti siististi ja hyvin esillä. Korkealle laitetutkin vaatteet saa helposti alas mukavien myyjien avustuksella!

Asiantunteva palvelu, Erikoisuuksia Hinta kohdallaan
9
Iina N.

Hipsterin paratiisi. Kyllähän tää munkin makuun sopii ja ostelen sillointällöin satunnaisia juttuja päällepantavaksi. Pikkasen perus henkkamaukkaa kalliimpi, mutta tuskin rajoittavan paljon. Liike on tosi pieni ja siellä tuntee olonsa välillä kuin norsulla posliinikaupassa. Täältä saa nyt sitä ihanaa palvelua minkä perään mä aina kuullutan. Vaihtelevia vaatteita ja sit jatkuvia merkkejä uskollisille käyttäjille. Asiakkaalle ilmotetaan aina mikä levy kaupassa soi, joten jos musiikista tykkää voi painella suoraan levykauppaan ostoksille. Tykkään!

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
8
Karoliina M.

Ää niin ihanan omaperäinen (vaikka ketjuliike onkin). Hipsterin paratiisi. Kyllähän tää munkin makuun sopii ja ostelen sillointällöin satunnaisia juttuja päällepantavaksi. Pikkasen perus henkkamaukkaa kalliimpi, mutta tuskin rajoittavan paljon. Liike on tosi pieni ja siellä tuntee olonsa välillä kuin norsulla posliinikaupassa. Täältä saa nyt sitä ihanaa palvelua minkä perään mä aina kuullutan. Vaihtelevia vaatteita ja sit jatkuvia merkkejä uskollisille käyttäjille. Asiakkaalle ilmotetaan aina mikä levy kaupassa soi, joten jos musiikista tykkää voi painella suoraan levykauppaan ostoksille. Tykkään!

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
8
Aku O.

Todella laadukas vaateliike hyvällä sijainnilla. Kaupasta löytyy todella laadukasta ja kestävää kamaa nuorison makuun. Miinuksena kaupan pienuudesta ja suuresta tavaramäärästä johtuva ahtaus, mutta toisaalta ahtaus tuo hyvän tunnelman kauppaan. Mukavan tunnelman tuo myös kaupassa sopivalla tasolla soiva hieman indiehkö musiikki. Asiakaspalvelu on ollut aina hyvin palvelevaa ja mukavaa, niin kuin pitääkin. Hieman miinusta hinnoista, jotka eivät aivan opiskelijan kukkaroon aina sovi, mutta toisaalta, laadusta kannattaa maksaa.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Priimalaatua Hinta kohdallaan
9
Sakari L.

Kaupassa rento tunnelma, helpostilähestyttävä ja iloinen henkilökunta.Liikkeessä soi mukavasti musiikki taustalla, mutta ei kuitenkaan liian kovalla.Liike on kooltaan melko pienehkö ja niimpä valikoimakaan ei ole suurimmasta päästä.
Kuitenkin hyvä farkkuvalikoima sekä miehille, että naisille.Liikkeestä löytyy myös merkkejä, joita muista Jyväskylän liikkeistä ei taida löytyä.
Sijainti keskustassa kauppakeskus Forumissa ja siksi liike onkin helppo löytää.Carlingsin alennukset ovat omassa luokassaan ja usein sieltä löytyykin halpaan hintaan käyttis kamaa.

Asiantunteva palvelu, Edullinen, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
8
Katri R.

Ehdottomasti Jyväskylän paras vaateliike! Liikkeessä tulee piipahdettua melkein jokainen kerta kun kävelen ohi. Joskus jätän tarkoituksella käymättä koska aina tarttuu jotain mukaan ja sillä menolla rahat loppuisivat kesken. Vaatteet ovat yksilöllisiä ja kestäviä. Tunnelma liikkeessä on mahtava, myyjät palvelevat aina ja musiikki on juuri sellaista josta pidän. Ainut miinus tulee ahtaudesta, liike saisi olla isompi. Suosittelisin liikettä kaikille nuorille aikuisille jotka pitävät rennoista ja trendikkäistä vaatteista. Toivottavasti tämä liike säilyy Jyväskylän keskustassa pitkään, itse ainakin syydän varojani tänne mielelläni.

Merkkivaatteita, Priimalaatua, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
9
Linda B.

Tässä vaateliikkeessä on hauska käydä sen tunnelman ja ystävällisen henkilökunnan vuoksi. Kertaakaan en ole astunut kauppaan ilman että minua olisi tervehditty tai apua tarjottu. Kaupassa soiva musiikki on loistavaa! Hintataso on hieman kallis varsinkin opiskelijalle, mutta se johtuu merkkivaatteista, joita liike on täynnä. Täältä löytyy kuitenkin melko usein hyviä tarjouksia, joten olen saanut laadukkaita vaatteita myös halpaan hintaan. Jos tilat olisivat hieman isommat ja tuotteita tuplasti enemmän, kauppa olisi täydellinen.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Priimalaatua Erinomainen
9
Solja I.

Myymälässä on hyvät valikoimat vaatteita ja erittäin hyviä farkkuja! Carlings on hyvä kauppa muodin seiraajille! Laatu on hyvää ja kestävää ja hinta on kohdallaan laatuun katsoessa!

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
9
Pessi P.

Asiallinen vaateliike perusvaatetukseen. Suhteessa parhaat valikoimat löytyy farmariosastolta. Sieltä löytyy merkkejä, joita ei muualta Jyväskylästä löydä, kuten Naked jeans. Toinen iso plussa on ehkä maailman kivoimmat myyjät. Heillä on tyylitajua, pukeutuvat riittävän uskottavasti siviilissäkin, että heidän vinkkejään tekee mieli kuunnellakin.

Liike on kompaktin kokoinen eli isojen kassien kanssa ei kannata sinne lähteä heilumaan. Muuten tila on jees, sovareita löytyy ja musat on letkeät. Myös hintapolitiikka on kohdallaan. Monesti mukavia alennuksia!

Asiantunteva palvelu Hinta kohdallaan
9
Anniina M.

Carlings tarjoaa laadukkaita merkkivaatteita "urbaaniin makuun". Varsinkin farkkuvalikoima on laaja ja kaikille löytyy varmasti sopivat! Carlingsista löytyy paljon vaatemerkkejä, joita ei saa Jyväskylästä muualta, kuten Melodicaa. Hinnat saattavat opiskelijabudjettiin tuntua kalliilta, mutta laatu onkin huomattavasti parempi kuin esimerkiksi H&Mllä. Miinusta pienestä ja siksi hieman ahtaasta liiketilasta. Carlings kannattaa ehdottomasti tsekata jos liikut Jyväskylässä!

9
Tomi S.

Jyväskylän laadukkain ja tunnelmallisin vaatekauppa, jossa on aina mukava käydä pyörähtämässä. Melodicasta, Vansista yms. koostuva valikoima tuntuu merkkisokean kuluttajan mielestä kalliilta, mutta laatu puhuu vahvasti puolestaan. Erityisesti kauluspaita- ja farkkuvalikoima saavat kehuja. Moni naispuolinen henkilö väittää ettei naisille löydy tarpeeksi valikoimaa ja tämä onkin verrattain korkean hinnan vuoksi ainoa miinus. Palvelualtis henkilökunta ja hyvä musiikki sen sijaan nostavat pisteitä.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Priimalaatua
9
Sakari P.

Todella hyvä perus vaatekauppa. Hinnat ovat mielestäni semi alhaiset merkkivaatteiden laatuun nähden. Palvelu on hyvin asiantuntevaa ja laajat aukioloajat mahdollistavat shoppailun lähes aina kun Forum on auki. Carlingsin sijainti ei voisi paljoa parempi olla. Pieni miinus siitä, kun on paljon porukkaa kaupassa, niin tilat käyvät hiukan ahtaiksi ja kaupassa on about +40 astetta lämmintä. Ränkkään silti Carlingsin kepeesti Jyväskylän vaatekauppojen TOP3:seen !

Edullinen, Merkkivaatteita, Pitkät aukioloajat Hinta kohdallaan
9
Emma S.

Pieni ja tunnelmallinen vaatekauppa, josta löytyy aina jotain mukavaa. Liikkeessä rento tunnelma, jonka luovat ystävällinen henkilökunta ja hyvä musiikki. Hyviä tarjouksia toisinaan. Merkkivaatteita, joita ei ihan kaikkialta saa. Yksi lempparipaikkojani Jyväskylässä. Jes!

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
9
Joonas P.

Kaikki neliöt ovat hyödynnetty todella tehokkaasti tässä liikkeessä. Tietyn genren vaatteita laaja valikoima. Henkilökunta on rentoo ja reteetä porukkaa. Valikoima vaihtuu hyvässä syklissä jatkuvasti. Välillä kun ohi menee niin saattaa törmätä hyviin alennuksiin. Harvoja paikkoja Jyväskylässä mistä löytyy hyviä merkkivaatteita kundeille.

Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista
8
Janina L.

Carlings on yksi Jyväskylän parhaista vaateliikkeistä. Hintojen sanotaan olevan kalliita, mitä ne ehkä ovatkin jos lähtee pienellä budjetilla vaatteita hakemaan, mutta itse kyllä maksan mielelläni vähän enemmän vaatteista jotka ovat kestäneet kovassa käytössä todella kauan.

Henkilökunta on mitä ihaninta ja oikein palvelualtista. Viihtyvyys kaupassa on todella kohillaan, aina hyvää musiikkia. Miinusta liikkeen pienistä tiloista, olisi kivaa saada lisää valikoimaa ja enemmän shoppailtavaa!

Vaatteita niin pojille ja tytöille, miehille ja naisille. Suosittelen!!!

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
9
Aku H.

Jyväskylän vaatekauppaarsenaalista Carlings on lähinnä meikäläisen sydäntä. Vaattet ovat lähinnä omaa tyyliäni ja tarjontakin on riittävä. Pientä miinusta on pakko heittää heiman opiskelijalla kalliista hinnoista(pois lukien tarjoukset, jotka ovat yleensä hyviä ja halpoja).Liiken on hieman pieni mutta viihtyisyys ja hyvä musiikki korjaavat tilanteen. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista.

Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
9
Sara V.

Jyväskylän vaateliikkeistä se ykkönen! Vaatteissa näkyy persoonallisuus ja laadukkuus. Hinnat eivät ole halvimmasta päästä, mutta väittäisin että hyvin perus luokkaa Jyväskylässä. Henkilökunta on ystävällistä ja auttavaista sekä paljon plussaa myös hyvästä musiikista, joka liikkeessä soi! Pieni miinus pukukoppien vähyys ja liikkeen ahtaus silloinkin, kun kaupassa on vain muutama asiakas.

Asiantunteva palvelu, Merkkivaatteita, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
10

Mahtava vaatekauppa, jossa erittäin mukava henkilökunta ja tyyliin sopiva hintataso. Vaihteleva musiikki ja takakulman tarjoukset erityinen plussa. Sopivan pieni kauppa ja siksi rento ympäristö. Hyvä paikka Forumissa keskellä kaikkea ja aukioloajat taitavat olla aika laajat, en ole kertaakaan sattunut paikalle, ettei Carlings olisi ollut auki. Oma henkilökohtainen suosikkipaikka Jyväskylässä, suosittelen lämpimästi.

Asiantunteva palvelu, Ideoi ja ehdottaa, Merkkivaatteita Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Merkkivaatteita
2. Asiantunteva palvelu
3. Uusimpien trendien mukaista
4. Priimalaatua
5. Edullinen
6. Erikoisuuksia
7. Ideoi ja ehdottaa
8. Pitkät aukioloajat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta