9
Sokos Jyväskylä, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

10 arviota | Kerro kokemuksesi

Todella loistava kauppa. Palvelu on joka osastolla todella hyvää ja myyjät tuntevat myös osastonsa tuotteet hyvin. Välillä hyviäkin tarjouksia. Vaikoima todella laaja ja tuotteet ovat laadukkaita. Remontin jälkeen todella hienot tilat. Tulee mieleen kauppakeskus vaikka on vain yhtä kauppaa. Asia josta ainakin joulunaikaan tykkään sokoksella on ilmainen paketointi palvelu joka loihtii sokokselta ostetut lahjat nopeasti nättiin pakettiin. Laatua etsivän henkilön ykkös tavaratalo jyväskylässä.

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10

Jyväskylän Sokos on mielestäni yksi Suomen tyylikkäimpiä ja loogisimmin järjesteltyjä Sokkareita, joissa olen käynyt. Sokoksella huokuu laadukkuus niin kuin sen arvomaailmaan kuuluukin. Valikoima on todella kattava jos mietitään pukeutumisen, vapaa-ajan tai kodin sisustamisen osalta. Pieniä hyviä tuoteryhmäekstrojakin toki löytyy. Kemikaliopuoli on Jyväskylän paras, myös miehille! Lähestulkoon kaikki hajusteostokset itselleni tai muille teen Sokoksella. Henkilökunta on todella asiantuntevaa ja palvelevat aina kun tarvitsee.

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Sokoksella on super hyvä asiakaspalvelu! Täällä tulee yleensä käytyä aina kun kaupungilla liikkuu. Helppo tehdä ruokaostokset ja muut ostokset saman katon alla. Kosmetiikka tulee aina ostettua Sokkarilta. Valikoimasta löytyy niin perus merkit ,mutta myös laadukkaampia merkkejä. Siinä on helppo vertailla hintoja ja valikoida parhaat tuotteet samasta paikasta ostoskoriin. Myös vaatteita ja muita vapaa-ajan tuotteita löytyy suuret valikoimat. Tarkemmin ajateltuna harvemmin tulee käytyäkään muualla shoppailemassa kun Sokoksella kaikkii hoituu samassa paikassa ja samalla kerrytän S -bonuksiani.Lisäksi tuotteet ja osastot on loogisesti järjestetty ettei tarvitse sompailla ympäriinsä vaikkakin kyseessä on iso tavaratalo. Helppoa ja nopeaa shoppailua!

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat
9

Jyväskylän paras ostospaikka kosmetiikkaan! Todella laaja valikoima erilaisia tuotteita, ja erittäin ystävällinen palvelu. Varsinkin 3+1 päivillä on nannaa käydä tuotepaljouden ympärillä pyörimässä. Aukioloajat ovat laajat, ainoastaan sunnuntaina putiikki menee turhan aikaisin klo 16 kiinni. Onneksi tätäkin on muutettu näin joulun alla klo 21 saakka.

Remontin jälkeen Sokoksesta on tullut erittäin esittelykelpoinen paikka kaikille vieraspaikkakuntalaisillekin. Täällä viihtyy, ja pitkään! Joku kiva kahvila olisi vielä jees saada ostosten yhteyteen Presson lisäksi.

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Sokoksen kattava valikoima ei petä koskaan! Kosmetiikka- ja hajuvesiosastot vetävät puoleensa jatkuvilla uutuuksillaan ja laadukkailla tuotteillaan. Asiantunteva henkilökunta osaa avustaa jokaisella osastolla ja he tietävät tuotteista paljon. Sokoksen 3+1 päivät ovat erityistä herkkua etenkin opiskelijalle. Päiviltä voi hamstrata tavaraa huippuhalvalla kaapit täyteen ja tavaratalossa järjestetään samaan aikaan paljon ohjelmaa. Sokos sijaitsee ydinkeskustassa ja siellä tulee käytyä ihan viikottain, vaikka aina ei tule mitään ostettuakaan. Sokoksella on usein myös hyviä tajouksia ja S-etukortin tuomat edut ovat myös loistavia!

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Sokoksella on erityisesti hyvä kosmetiikkaosasto, jossa saa erittäin hyvää asiakaspalvelua. Laaja valikoima josta löytyy niin merkki- kuin luonnonkosmetiikkaa. Valikoima on runsas myös miesten puolella.

Sokoksella on myös positiivisesti yllättänyt alusvaate-osasto jossa myyjä osaa asiansa. Alakerrassa sijaitsee Mestarin herkku, joka on yksi Jyväskylän parhaista ruokakaupoista. Tänne on helppo tulla ostosreissun lomassa ihastelemaan uutustuoksuja ja etsimään hyviä tarjouksia omista luottotuotteistaan.

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Jyväskylän ydinkeskustan mittavin kosmetiikkavalikoima kera asiantuntevien myyjien. Ostin kerralla enemmän kosmetiikkaa, sillä mukava myyjä etsi minulle sopivimmat tuotteet ja antoi samalla hyödyllisiä kauneudenhoitovinkkejä. Tavaratalo on avara ja valoisa. Valikoima on laaja ja tuotteet on selkeästi asetettu esille. Sokokseen on mukava tulla asioimaan kerta toisensa jälkeen. Sokoksen lisäksi samassa kompleksissa on kahvila ja kauppa, mikä on suuri etu. On mukavaa hoitaa kaikki ostokset kerralla ja kerryttää samalla mukavat bonukset!

Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Sokos on tavaratalona ilo silmälle. Tuotteet on siististi esillä joka osastolla, ja esimerkiksi kampanjoiden aikana somistukset ovat viimeisen päälle mietittyjä.

Kemppariosasto on Jyväskylän suurimpia, ja myös luonnonkosmetiikkaa löytyy mielestäni varsin hyvä valikoima. Sokos myy lisäksi selektiivistä kosmetiikkaa, ja varsinkin kampanjoiden aikaan merkkituotteita voi löytää todella edullisesti.

Sokokselta myydään myös S- ryhmän omia merkkejä, joiden hinnat ovat edullisempia muihin myynnissä oleviin merkkeihin verrattuna.

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Sokoksella vierailen useimmiten sen laajan kosmettiikkavalikoiman vuoksi. Vasta remontoitu Sokos on valoisa ja tilava, siellä on helppo tutkailla valikoimaa. Myös Bodyshopissa tulee käytyä useammin, nyt kun se on Sokoksen sisässä. Palvelua saa kyllä, mutta yleensä sitä joutuu itse pyytämään. Viimeksi hain Sokokselta Joe Blascon meikkeijä ja tuolloin palvelu oli priimaa. Toisen kerran taas kysyin minulle sopivista meikeistä, niin myyjä oli yhtä pihalla asioiden suhteen, kuin minä itse. Astiaosastolla on usein -20% tuotteita Iittalassa ja Marimekossa. Lahjaideoita Sokkarilta saa paljon.

Erikoistuotteita, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
8

Jyväskylän keskustan ytimessä sijaitseva Sokos on oikea sekatavarakauppa, mutta laadukas sellainen. Siisti yleisilme, mukava henkilökunta ja kattava valikoima houkuttelevat shoppailemaan. Arkipukeutuminen on ehkä ainoa osasto, josta en välttämättä löytäisi haluamaani. Tuoksut, sisustus, urheilupukeutuminen ja kengät ovat esimerkkejä osastoista, joissa tarjonta on kohdallaan. Erittäin viihtyisä kauppa ja tarpeeksi henkilökuntaa tarjoamassa apuaan. Suuri parkkihalli plussaa!

Hyvät parkkitilat, Laatua ja merkkituotteita, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Laatua ja merkkituotteita
2. Monipuoliset valikoimat
3. Erikoistuotteita
4. Ystävällinen henkilökunta
5. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta