8,3 Food Bar & Kitchen, Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 20. paras yritys Jyväskylässä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenni V.

Food Bar & Kitchen on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, jos et ole sitä vielä tehnyt. Trendikäs pieni ravintola palvelee asiakkaittaan varsin mallikelpoisesti joka osa-alueella. Annokset on maukkaita ja todella isoja ja henkilökunnan ystävällisyys ihan huippuluokkaa. Jos jostain haluaa mainita negatiiviseen sävyyn, niin ehkä hieman epäsiistit wc-tilat, mutta sinnehän ei ole ihan pakko mennä. Hintataso edullinen ottaen huomioon annosten koot. Suosittelen lämpimästi!

10
Jenni V.

Tässä ravintolassa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Reilut annokset vievät isoimmankin karpaasin nälän ja herkkuja löytyy myös pienempään nälkään. Ravintolan terassi täyttyy kesäisin niin ruoan syöjistä kuin terassijuomien nauttijoista. Täältä on hyvä aloittaa illanvietto.

9
Toni T.

Mukavan tunnelman omaava pikku ravintola aivan Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Ruoka listalla on paljon hyviä vaihtoehtoja pihveistä pieneen nälkään. Palvelu oli toimivaa ja ystävällistä. Ruoka oli pieni pettymys kun söi kunnolla niin pihvi oli hieman liian kypsää ja annos hieman sekava. Suosittelen ennemmin Club sanwitchsejä yms.

6
Kalle M.

Kaupungin parhaat siivet !

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
10
Sonja P.

Foodissa on ystävällinen palvelu. Heti kun astuu ovesta sisään, tulee hyvä fiilis, koska sisustus on kohdillaan ja tunnelma on rento. Foodin tolat voisivat olla hieman isommat, koska se tuntuu vetävän paljon asiakkaita, jolloin sieltä on vaikea löytää istumapaikkaa. Foodissa ruoka on hyvää ja hinnat ovat kohdallaan. Foodista saa ruokaa myös nopeasti take awaynä. Ruuan on hyvä mennä viereiseen Bar Passioniin nauttimaan jälkiruuan jälkiruokaa. Sijainti on kohdillaan. Suosittelen kaikille!

Edullinen hintataso, Laadukkaat raaka-aineet, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
8

Aika vakkaripaikka! Ehdoton suosikkini on mozzarella-leipä. Hyvä juttu on, kun saa perunat vaihdettua myös salaattiin. Salaatti on vaihteleva, ikinä ei tiedä, millainen se on sillä kertaa. Aina se on kuitenkin ollut hyvä ja mielestäni kiva juttu, ettei kaiken tarvi olla etukäteen tiedossa. Ylipäänsä annokset ovat isoja ja hyviä. Varmasti lähtee nälkä ja jää hyvä mieli. Tunnelma on hyvä. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa. Foodiin voi mennä aloittelemaan ja syömään tai vaikka ihan lounasaikaan. Sinne voi mennä perheen tai kavereiden kanssa, aina on yhtä hyvä vastaanotto.

Bisnestapaaminen, Suureen nälkään Erinomainen
9
Jonna P.

Menen Foodiin aina hyvien salaattien perässä. Ruokalista on melko niukka, mutta hyvät pastat, salaatit ja leivät maistuvat varmasti jokaiselle. Hinnat ovat ihan ok, ehkä osa ruuista hieman ylihinnoiteltuja mielestäni. Usein olen joutunut odottamaan ruokaa melko kauan, mutta henkilökunnan hyvä ja iloinen käytös on pelastanut melko paljon. Sistukseltaan tunnelmallinen ja mukava paikka vaikka odotellakin ruokaa vähän pidempään. Jälkiruokalistaan voisn lisätä jotain, sillä valinnanvaraa ei ole hirveästi. Aina varma valinta.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Mainio lounas Hinta kohdallaan
7
Anu K.

Passioniin mennessä nälkä yllätti, niin naapurissa oli kätevä käydä syömässä, ettei tarvinnut mennä mihinkään kulmakebabbilaan. Tilasimme hampparit, ja hyväähän se oli. Moitteita tippuu siitä, että salaatti oli osittain nahistunutta(!!?), mitä en pysty käsittämään. Palvelu oli hyvää, sisustus kiva, ja tunnelma mukavan rauhallinen. Kaverin kanssa oli mukava käydä syömässä, kun pystyi juttelemaan mutta ei tuntunut siltä että vierustoverit kuulevat/kuuntelevat, vaikka ravintola on pieni. Jälkiruokalista jätti vähän toivomisen varaa, mutta saimme jotain pientä makeaa ihan pyytämättä ruuan päätteeksi - konvehdin. Tykkään.

Bisnestapaaminen Hinta kohdallaan
8
Joonas P.

Perusvarma ruokapaikka Jyväskylän ytimessä. Tunnelma Foodissa on rento ja lämmin. Ruokalista tuntu itelle ainakin kovin suppealle ja aika hiilihydraattipitoselle. Foodin sämpylät on herkullisia, kylläkin tuottaa haasteita saada pakka pysymään kasassa. Wingsit semihyviä, suosittelen. Henkilökunnalle ehdottomasti propsit, tykkään! Hintalaatusuhde on ihan ok. Jostain wokeista en ehkä maksais niitä summia, varsinkin kasviswokki tuntui olevan aika niukka. Foodi toimii hyvänä arkiruokamestana. Kesällä muuten loistava terassi missä voi nauttia annoksensa. Foodista onkin hyvä jatkaa iltaa vieressä olevaan Passioniin.

Hinta kohdallaan
8
Timo K.

Foodissa vallitsee rento ja intiimi tunnelma. Pöydät ovat erittäin lähekkäin toisiaan. Tämä voi olla hyvä, tai huono asia riippuen naapuripöydän seurueesta. Asiakaspalvelu on hyvää ja annokset tulevat vauhdikkaasti pöytään.

Jos haluat vatsasi täyteen kohtuuhinnalla, niin tämä on oikea paikka. Annokkset ovat hyvin suuria ja makukin on oikein hyvä. Mitään kovinerikoisia makunautintoja ei kuitenkaan kannata odottaa.

Pystyn suosittelemaan varsinkin possunkylkeä ja kana-annoksia, jotka ovat hinta-laatu suhteeltaan aivan omaa luokkaansa. Kesällä Foodin terassi toimii myös hyvin aloittelupaikkana, josta saa vaikkapa korillisen kanansiipiä naposteltavaksi bissen kylkeen.

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla, Suureen nälkään Erinomainen
8
Vilja V.

Erittäin viihtyisä ruokapaikka! Tarjoilijat ovat iloista porukkaa ja toiminta nopeaa. Ruokalistan valikoima on kattava ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Annokset ovat sopivan isoja nälkäisemmällekin kaverille. Oma lempiannokseni on ehdottomasti kana-caesar-salaatti, joka ei ole mikä tahansa salaatti vaan hieman erilainen ja todella herkullinen annos!

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet
9
S L.

Ainoa ruokapaikka Jyväskylän keskustassa,jossa tulee käyty usein syömässä. Tarjoilijat ja keittiöhenkilökunta on ystävälliä ja iloisia, ja palvelu on usein aika nopeaa vaikka tupa ois täynnä. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin, ja todellakin, annokset ovat suht isoja,joten nälkä lähtee varmasti. Etenkin naisena tämän paikan salaattiannokset ovat hintansa veroisia. Ja todella hyviä,kuten muutkin maistamani annokset. Ainoat miinukset tulee tilan pienuudesta,koska jos tupa on täynnä,niin tunnelma on aika tiivis. Silloin ei esim. mitään romanttista iltaa voi kaksin viettää,kun hälinä on aikamoinen. Useasti mys musiikki soi aivan liian isolla. Mutta muuten kyllä, suosittelen!!

Edullinen hintataso, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Tomi T.

Foodissa tulee käytyä verrattaen usein syömässä. Paikan sijainti on aikalailla Jyväskylän keskeisimpiä ja siitä on helppo lähteä jatkamaan iltaa. Ruokalista on monipuolinen ja myös erikoiskuokavaliot, kuten kasvisruoka, on huomioitu hyvin. Annokset ovat hyvän kokoisia ja myös hintaansa nähden laadukkaita. Henkilökunta on hauskaa ja saavat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Lounasaikaan en ole paikassa juuri käynyt, mutta olen kuullut sen olevan myös suosittu lounaspaikka.
Yksi harvoista asioista jossa Food voisi parantaa, on ruokalistan uudistaminen. Mielestäni se on ollut aika kauan jo hyvin samanlainen. Ehkäpä myös perinteisille ristikkoperunoille voisi keksiä jonkin korvikkeen.

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
9
Janne P.

Passionin isot annokset korjaa isommankin nälän. Ravintolassa on rento tunnelma ja hintapolitiikaltaan paikka on mukavan edullinen. Ei siis mikään ”hieno ravintola”, vaan toimii enemmänkin lounaspaikkana tai vaikka illanviettoon lähdettäessä mukavana aloituspaikkana ruoan ja juoman kera. Ruoan taso on myöskin tällaisen puolipikaruokaravintolan mukainen. Hyvää safkaa, mutta ei mikään tajunnanräjäyttäjä. Paikan valintaan vaikuttaa usein myös, seinän takana löytyvä Bar Passion, johon on helppo eksyä ruokailun jälkeen.

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla Erinomainen
9
Iida P.

Pidän erittäin paljon Foodin lämpimästä tunnelmasta. Suosikkiannokseni tähän mennessä on ollut kanacaesar-salaatti. Se on jotain niiiin hyvää! Annokset ovat todella isoja, harmittaa jättää ruokaa syömättä kun ei kertakaikkisesti jaksa syödä kaikkea. Viimeksi pastaa jäi mahan täyttämisen jälkeen ison ruoka-annoksen verran jäljelle. Henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja asiakkaat hyvin huomioon ottavaa. Suosittelen Foodia kaveriporukan illanvieton aloituspaikaksi. On kiva että Bar Passion löytyy seinän takaa, asiakasvaihtoa tapahtuu helposti molempiin suuntiin.

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
9
Ville K.

Paras ruokapaikka jossa olen Jyväskylässä käynyt!
Hinta-laatusuhde on kohdillaan annoksissa, ja tunnelma on varsin viihtyisä.
En ole missään muualla syönyt niin hyviä kanansiipiä kuin täällä! Jos tänne päädyt ruokailemaan ja pidät siipikarjan mausta, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan hot wingsejä alkupalana!
Sisustus on ainakin minun makuuni varsin passeli, ei mitään liian hienoa, muttei sitä kehnointakaan! Täällä kelpaa käydä opiskelijakin varoilla ihan vaikka kerran viikossa nauttimassa elämästä!

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Sakari L.

Omaleimainen ja lämmin tunnelma.Sisutus on nuorekas ja mukava.Annoskoot ovat suuria, joten kovankin nälän saa karkotettua.Hauska yksityiskohta on listan jättiannokset, jollaisen syömällä saat nimesi amerikkalaiseen tyyliin wall of famelle.Hintalaatu suhde on hyvä ja myös opiskelijoilla on varaa käydä syömässä.Vaikka lista ei ole kovin pitkä, siinä on paljon houkuttelevia vaihtoehtoja moneen makuun.
Palvelu voisi olla parempaa:henkilökunta kyllä tervehtii sisääntulijoita, mutta siihen oma-aloitteinen palvelu aikalailla jääkin.Ravintola on melko pieni, joten viikonloppuisin voi olla tiivis tunnelma.

Bisnestapaaminen, Edullinen hintataso, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
8
Aleksi M.

Food Bar & Kitchen on miellyttävä miljöö kauppalaispihalla. Safka on hyvää, ja näin pirkanmaalaisena täytyy sanoa, että siivet ovat Jyväskylän parhaimmistoa. Ruokalista on laaja, mutta kaikki ei läheskään ole syötävää. Suurin osa ruuasta on tasaista puuta, joka ei millään tavalla erotu muusta tarjonnasta kaupungissa. Mutta kun ne siivet vaan on niin hyviä.

Kolme kertaa lähiaikoina olen saanut Foodissa heikohkoa asiakaspalvelua. Toki työntekijät ovat ainakin kahdella kertaa olleet harjoittelijoita, mutta se ei selitä kaikkea. Tilauksia unohdellaan, olut on lämmintä ja laskut menevät väärin. Keep it simple.

Mukava paikka, mutta menu ei olisi ilman siipiä kokeilemisen arvoinen.

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
5
Minna R.

Raskasta ruokaa. Annoskoossa ei kitsastella, mutta sisältö ei ole koskaan ollut mitään erityisen mieleenpainuvaa, ja puolivalmisteita tuntuu käytettävän jonkin verran. Paikkana tämä voisi olla jopa varsin viihtyisä, jos vain itse ruokapuoleen panostettaisiin enemmän. Menisin ehkä mieluummin pikkupalalle ja lasilliselle, kuin varsinaisesti ruokailemaan...

Edullinen hintataso, Suureen nälkään Hinta kohdallaan
6
Kaisu N.

Isot annokset kohtuuhintaan, ripeä ja ystävällinen palvelu.Ravintola on tiloiltaan siisti, tosin paikkoja liian vähän koska usein viikonloppuisin joutuu odottamaan, että saa pöydän.

Edullinen hintataso, Isommalla porukalla, Suureen nälkään Erinomainen
8
Maria O.

Oikein mukava ja opikelijabudjettiinkin sopiva ravintola Jyväskylän keskustassa. Ruuassa ei turhaan hienostella, mutta tarjolla on kuitenkin hyvin maustettuja ja herkullisen näköisiä annoksia. Silloin kun haluan istua iltaa ystävien kanssa rennosti ja hyvän ruuan merkeissä, valitsen yleensä Food Bar & Kitchenin.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Lassi V.

Jos ei perusmäkki innosta, niin täältä saa vähän laadukkaampaa burgeria. Hyvät kasvisvaihtoehdot, mutta lihansyöjiäkään ei ole unohdettu. Kana- yms. leipien pienuudesta tulee vähän paha mieli. Kannu limpparia kannattaa ottaa vaikka olisi kahdestaankin. Hinnat sopivat opiskelijabudjetillekin. Isollekkin porukalle sopii hyvin. Tunnelma viihtyisä, aika perus kamaa. Ruoka tulee nopeasti. Kesäisin ruokaa voi nautiskella myös terdellä, mihin paistaa aurinko päiväsaikaan. Illalla voikin sitten siirtyä terden toiselle puolelle juomaan kaljaa.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8
Sisko M.

Foodi on helppo valinta ruokapaikaksi, jos päätarkoituksena ei ole älyttömien makunautintojen metsästys vaan viihtyisä ajanvietto ystävien kesken. Foodissa saa perus burgerit, salaait, wingsit yms. Taso on hieman vaihdellut, sillä kerran luulin löytäneeni parhaimman vuohenjuustosalaatin kyseisestä paikasta, mutta seuraavan kerran tilatessani annos olikin erilainen eikä niin hyvä. Sama pätee asiakaspalveluun. Foodissa on yksi ihan ylivoimainen naistarjoilija joka osaa olla ystävällinen ja oikeasti myös myydä, mitä itse arvostan. Toisaalta olen täällä saanut myös parhaat naurut surkeimmasta palvelusta harjoittelijan toimesta.

Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
7
Anniina M.

Suuria annoksia edulliseen hintaan!
Food Bar & Kitchen takaa aina täyden vatsan ja miellyttävän asiakaspalvelun. Ruokalistasta löytyy vatsantäytettä jokaiseen makuun, aina salaateista burgereihin. Asiakaspalvelu on erittäin pirteää ja ystävällistä. Ainut miinus on ravintolan pieni koko, sekä sisustus voisi olla uniikimpi. Ruokailun taustamusiikkiin voisi myös panostaa!

Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Foodissa on hintatasoon verrattuna kaupungin isoimmat annoskoot. Ruoka on herkullista ja henkilökunta on todella mukavaa ja ystävällistä. Paikka sopii myös isommalle porukalle. Terassi on mukava plussa ja annoksissa riittää syömistä.

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Aleksi H.

Hyvää ravintolaruokaa vaikka isommallakin porukalla. Food on sopivan kokoinen ravintola siinä mielessä, että ruokaa ei yleensä tarvitse odottaa liian kauan. Hintatasoltaan Food on niitä harvoja paikkoja, jossa opiskelijankin on varaa joskus syödä.

Työntekijät ravintolassa ovat oikein mukavia ja huumorintajuisia sekä sopivan myyntihenkisiä. Ruokailun jälkeen on helppo siirtyä keskustan yöelämään.

Bisnestapaaminen, Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Leena K.

Herkullinen ravintola Jyväskylässä!
Menu on simppeli ja sieltä löytyy valinnanvaraa. Annokset ovat taivaallisen isoja ja hinta-laatusuhde paikallaan. Viityisät tilat ja todella mainio asiakaspalvelu saa hyvälle tuulelle.
Asiakaspaikkoja vilkkaimpiin aikoihin turhan vähän.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9
Emppu P.

Jäätävän hyvät safkat - huteja ei ole tullut ja täältä on kyllä aina saanut varmasti sekä maittavan, että täyttävän annoksen. Hinnat ihan ok, viihtyvyydestä paha sanoa - ei tämä ehkä kaupungin viihtyisin ruokaravintola ole, itse asiassa suht tylsä ja ketjumainen, omaperäisyys puuttuu.
Henkilökuntaa on usein aika paljon ja tuntuu, että torikokous ja häsläys tiskin takana on melkoinen - johtuu vissiin lukuisista ammattiopiston työharjottelijoista.
Isoon nälkään jättiburgereita ja erikoisuutena juomakannut (mm. Sangria ja muumilimppari!) - Kyllä täällä on läskin ihan hyvä olla!

Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
8
Emma S.

Mukava perusravintola keskeisellä paikalla Jyväskylässä. Pieni ja intiimi tunnelma ei tee ravintolasta liian rauhatonta, tosin usein saattaa joutua odottamaan vapautuvaa pöytää. Pöydän odottelun lisäksi usein olemme joutuneet odottamaan ruokaa tavallista pidempään. Lista ei liian laaja, mutta silti hyvin monipuolinen. Hintataso kohdillaan!

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Jonna T.

Food Bar and Kitchen on bar Passionin vieressä toimiva ravintola, joka täyttää varmasti suuremmankin nälän. Pieni ja tyylikäs ravintola annoksineen sopii rennompaan menoon, mutta myös hienosti siellä voi syödä. Ravintolan iloinen henkilökunta viimeistelee lopputuloksen ja asiakkaalle jää varmasti hyvä mieli ravintolasta.

Ravintola sijaitsee aivan ydinkeskustassa Tawast kauppakeskuksen takana. Ruokalistaa ”Foodisssa” voi kuvailla monipuoliseksi ja jokaisen makuhermoja kutkuttelevaksi. Lista ei koostu hienoista pihviateroista, vaan enemmänkin burritoista, hampurilaisista, salaateista, pastoista ja wokeista. Terveysruokaa ei siis kannata tulla etsimään, sillä tuhdeissa aterioissa ei kaloreita säästellä. Avoin ja kerrankos sitä syö –asenne kannattaa takoa päähän. Hintalaatusuhde ravintolassa on erittäin hyvä ja asiakas saa ruokaa koko hinnan edestä. Vaikka lista on melko pieni, sieltä löytyy monta hyvää vaihtoehtoa, jonka voisi valita.

Ravintola on kooltaan melko pieni ja kokonsa puolesta kysyntä on suurempaa kuin tarjonta. Ruuhkaisina aikoina kannattaa varautua odottelemaan pöytää ja suuremmalla joukolla kannattaa pöytävaraus tehdä etukäteen. Vaihtoehtona on myös ruoan mukaan ottaminen take awayna kotiin. Take away systeemi onkin ravintolalle plussaa.

Henkilökunta tekee kaikkensa asiakkaiden eteen ja varsinkin ravintolan päätarjoilija on omassa elementissään palvellessaan asiakkaita. Monen tunnin työpäivän jälkeen tämä nainen jaksaa vain painaa eikä väsymisen merkkejä näy. Rento meininki kuuluu tähän tyylikkääseen ravintolaan, jota voi suositella hyvästä ruoasta pitävälle ihmiselle, joka ei kaipaa härän sisäfilee pihviä.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Antti S.

Perus ravintolana oikein toimiva, jos ei odota mitään jäätävää makunautintoa. Valikoima on hyvä ja listasta löytyykin jokaiselle jotain. Plussaa annettava annosten koosta. Annokset ovat välillä jopa liian isoja, mutta se on vain positiivinen ongelma ruokailijan kannalta. Palvelussa vielä kehitettävää. Ollut hetkiä jolloin tiskin takana on ollut 6 työntekijää, mutta ravintolan puolella alle 10 asiakasta ja silti on joutunut odottamaan palvelua kohtuuttoman pitkään. Listalta suosittelen wingsejä joiden kylkeen ristikkoperunat.

Hinta kohdallaan
7
Jussi G.

Oikeinkin mukava ja viihtyisä ravintola hyvällä sijainnilla. Erityisesti burgerilistan yksinkertaisuus on ylivoimaa. Pihvit ovat suussa sulavia ja kaiken lisäksi itse valmistettuja !

Paikka on mukavan kokoinen ja viihtyisä. Palvelu on aina ystävällistä ja terassi on plussaa.

Isommalla porukalla
8
Unna A.

Todella laadukasta ruokaa, myös kasvissyöjille. Erityisesti kasvishampurilainen on ihana!

Palvelu erinomaista ja henkilökunta mahtavaa!

Isommalla porukalla voi joutua odottelemaan vähän kauemmin ruokaa.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Taneli P.

Annosten kokoon nähden edullista ja ruoka itsessään on taivaallista.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
9
Riikka H.

Perushyvää ruokaa. Isot annokset.

Isommalla porukalla Erinomainen
8

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Edullinen hintataso
4. Laadukkaat raaka-aineet
5. Suureen nälkään
6. Bisnestapaaminen
7. Mainio lounas

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta