Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,0/10 11 arviota

S-market Savela

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 13. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Mika M.
7 kuukautta sitten
8

Savelan S-market on hyvien liikenneyhteyksien varrella ja ilmaista

parkkitilaa on reilusti. Myymälä on iso ja valikoimat laajat joten tässä kaupassa on mukava asioida. Marketin hintataso on keskitasoa. Henkilökunta on asiallisen ystävällistä ja pitkiä kassajonojakaan ei pääse pahemmin syntymään. Kaupan aukioloajat ovat melko laajat. Suosittelen jos haluaa selvitä ruokaostoksista isompia automarketteja nopeammin.

Minna R.
1 vuosi sitten
8

Hyvät valikoimat ja kohtuulliset hinnat.

Plussaa varsinkin uudesta, joskin pienestä, liha- ja kalatiskistä. Jos jostain pitää heittää pientä miinusta, niin näin lyhyenä ihmisenä tuotteiden asettelu hyllyihin on vähän ongelmallista, esimerkiksi pakasteosaston ylähyllyille ei kyllä tahdo näillä pituuksilla ylettyä.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat

Anne A.
1 vuosi sitten
8

Kiva uudehko S-Market,

jossa saa perusostokset hoidettua helposti ja nopeasti. Kauppa on sisältä siisti ja moderni, ja tuotteet ovat loogisilla paikoilla ja siksi helposti löydettävissä. Valikoima on laaja, ja hintataso perus S-Market tasoa. S-Etukortin onnellisena omistajana tykkään käydä Savelan ässässä aina kun se on kätevästi matkanvarrella, ja autonkin saa kivasti aina parkkiin eikä tarvitse pitkää matkaa kävellä kauppaan sisälle. Tämä kauppa sopii valikoimansa ja hintatasonsa puolesta niin lapsiperheille kuin yksinasujillekin. Lapsiperheitä varten on kaupassa myös erikoiskärryjä. Suosittelen Savelan ässää kaikille lähialueen asukkaille.

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Jonna P.
1 vuosi sitten
9

Teen kaikki ruokaostokseni savelan ässässä.

Juuri sopivan kokoinen kauppa, josta löytää varmasti kaiken tarvitsemansa, mutta kuitenkin niin pieni, että kiireelläkin ehtii kipaista tässä kaupassa. Valikoima on todella aina monipuolinen ja uutuutena todella hyvä lihatiski, josta saa monenlaisia herkkuja. Tästä kaupasta ei yleensä mikään ole loppunut kesken. Savelassa on selvästi panostettu tuotteiden monipuolisuuteen ja hinnat ovat edulliset, usein löytää hyviä tarjouksiakin. Posti lähti rakennuksesta pois, mutta kaupan yhteyteen tuli mukava kahvila, josta saa aina tuoreita leivonnaisia ja lounaskin on edullinen. Suosittelen!

Kattavat valikoimat, Edulliset hinnat, Perustuotteet nopeasti

Erinomainen

Emma K.
1 vuosi sitten
7

Kaikkea löytyi mitä lähdin hakemaankin,

lisäksi löytyi myös mukavasti hedelmiä, sekä salaattiaineksia. Aikalaisen perusvalikoimat, tuotteet aikalaisen selkeässä järjestyksessä ja merkittynä, helppo löytää. Uusi palvelulihatiski on hyvä, mutta mielummin käytän silti viereisen kaupan tiskiä. Lattiat olivat kyllä häiritsevän sotkuiset, sekä hevi-osastolla oli pilaantuneita tuotteita lattialla ja hyllyissä. Täälläkin S-ryhmän perinteinen ongelma, henkilökuntaa olisi voinut olla ainakin yksi enemmän.

Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Ville V.
2 vuotta sitten
9

iso kokoinen s-market jossa kattava valikoima.

henkilökuntaa oli hyvin paikalla myöhäisestä ajankohdasta riippumatta, eikä kassoille tarvinnut kauan jonotaa. pian avattava palvelelutiski lisää entisestään palvelun laatua.

Aleksi H.
2 vuotta sitten
9

Juuri sopivan kokoinen ruokakauppa.

Valikoimaa on riittävästi ja hinnat ovat kilpailukykyisiä. Kauppa on viihtyisä ja siellä on riittävästi tilaa asiointia varten verrattuna esimerkiksi Mestarin Herkkuun keskustassa.

Samasta rakennuksesta löytyy kätevästi posti. Vielä kun palvelutiskin saisi, niin kauppa alkaisi olla parasta A-luokkaa.

Monipuoliset valikoimat, Edullinen, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

7
Tyypillinen S-marketin valikoima. Ei lihatiskiä. Posti samassa kiinteistössä.
Rami V.
2 vuotta sitten
8
Lähikauppani. Palvelu hyvää, mutta lihatiskin takia tulee käännyttyä usein K-marketin puoleen. Samassa yhteydessä oleva Posti plussaa.
Jaakko P.
2 vuotta sitten
8
Henkilökunta ystävällistä ja laaja valikoima. Hyllyjä saisi täytellä aavistuksen useammin.
Jaakko S.
2 vuotta sitten
7
Valikoima yllättävän hyvä tuon kokoluokan kaupaksi. Mukavasti tilaa tehdä ostoksia.
Kalle L.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Edulliset hinnat Arvioi
 2. 2 3 Kattavat valikoimat Arvioi
 3. 3 3 Perustuotteet nopeasti Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. 1
  8,8
  Soidintie 4
 2. Mestarin Herkku 2
  8,7
  Kauppakatu 24
 3. K-Citymarket Palokka 3
  8,6
  Saarijärventie 50-52
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä S-market Savela