Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,9/10 16 arviota

Sokos Jyväskylä

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jenni V.
7 kuukautta sitten
9

Jyväskylän uudistettu Sokos houkuttelee ostoksille.

Laaja kosmetiikkapuoli on valikoiman laajuuden suhteen vertaansa vailla. Myyjät oikein avuliaita ja ystävällisiä, mutta osaavat antaa myös rauhan asiakkaalle. Ei turhaa tyrkyttämistä. Vaatteiden suhteen merkkivalikoima kasvanut entisestään. Helppo tulla, keskellä kaupunkia. Suosittelen ja s-bonustakin karttuu.

Arto M.
1 vuosi sitten
9

Todella selkeä ja hyvä järjestys.

Laatua piisaa. Ja kaikki saman katon alta aivan ydinkeskustasta. Henkilökunta vaikutti hyväntuuliselta ja palveli emäntääni vaateostoksilla mallikaasti. Loistava valikoima jokaisella tuotealueella. Erityisesta hajuja on runsaasti myös miehille.

Ville L.
1 vuosi sitten
10

Todella loistava kauppa.

Palvelu on joka osastolla todella hyvää ja myyjät tuntevat myös osastonsa tuotteet hyvin. Välillä hyviäkin tarjouksia. Vaikoima todella laaja ja tuotteet ovat laadukkaita. Remontin jälkeen todella hienot tilat. Tulee mieleen kauppakeskus vaikka on vain yhtä kauppaa. Asia josta ainakin joulunaikaan tykkään sokoksella on ilmainen paketointi palvelu joka loihtii sokokselta ostetut lahjat nopeasti nättiin pakettiin. Laatua etsivän henkilön ykkös tavaratalo jyväskylässä.

Ystävällinen henkilökunta, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Niko N.
1 vuosi sitten
9

Jyväskylän Sokos on mielestäni yksi Suomen tyylikkäimpiä ja loogisimmin

järjesteltyjä Sokkareita, joissa olen käynyt. Sokoksella huokuu laadukkuus niin kuin sen arvomaailmaan kuuluukin. Valikoima on todella kattava jos mietitään pukeutumisen, vapaa-ajan tai kodin sisustamisen osalta. Pieniä hyviä tuoteryhmäekstrojakin toki löytyy. Kemikaliopuoli on Jyväskylän paras, myös miehille! Lähestulkoon kaikki hajusteostokset itselleni tai muille teen Sokoksella. Henkilökunta on todella asiantuntevaa ja palvelevat aina kun tarvitsee.

Monipuoliset valikoimat, Ystävällinen henkilökunta, Laatua ja merkkituotteita

Hinta kohdallaan

Sanna P.
1 vuosi sitten
9

Sokoksella on super hyvä asiakaspalvelu!

Täällä tulee yleensä käytyä aina kun kaupungilla liikkuu. Helppo tehdä ruokaostokset ja muut ostokset saman katon alla. Kosmetiikka tulee aina ostettua Sokkarilta. Valikoimasta löytyy niin perus merkit ,mutta myös laadukkaampia merkkejä. Siinä on helppo vertailla hintoja ja valikoida parhaat tuotteet samasta paikasta ostoskoriin. Myös vaatteita ja muita vapaa-ajan tuotteita löytyy suuret valikoimat. Tarkemmin ajateltuna harvemmin tulee käytyäkään muualla shoppailemassa kun Sokoksella kaikkii hoituu samassa paikassa ja samalla kerrytän S -bonuksiani.Lisäksi tuotteet ja osastot on loogisesti järjestetty ettei tarvitse sompailla ympäriinsä vaikkakin kyseessä on iso tavaratalo. Helppoa ja nopeaa shoppailua!

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Anna-Mari B.
1 vuosi sitten
9

Jyväskylän paras ostospaikka kosmetiikkaan!

Todella laaja valikoima erilaisia tuotteita, ja erittäin ystävällinen palvelu. Varsinkin 3+1 päivillä on nannaa käydä tuotepaljouden ympärillä pyörimässä. Aukioloajat ovat laajat, ainoastaan sunnuntaina putiikki menee turhan aikaisin klo 16 kiinni. Onneksi tätäkin on muutettu näin joulun alla klo 21 saakka.

Remontin jälkeen Sokoksesta on tullut erittäin esittelykelpoinen paikka kaikille vieraspaikkakuntalaisillekin. Täällä viihtyy, ja pitkään! Joku kiva kahvila olisi vielä jees saada ostosten yhteyteen Presson lisäksi.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita

Hinta kohdallaan

Meri M.
1 vuosi sitten
9

Sokoksen kattava valikoima ei petä koskaan!

Kosmetiikka- ja hajuvesiosastot vetävät puoleensa jatkuvilla uutuuksillaan ja laadukkailla tuotteillaan. Asiantunteva henkilökunta osaa avustaa jokaisella osastolla ja he tietävät tuotteista paljon. Sokoksen 3+1 päivät ovat erityistä herkkua etenkin opiskelijalle. Päiviltä voi hamstrata tavaraa huippuhalvalla kaapit täyteen ja tavaratalossa järjestetään samaan aikaan paljon ohjelmaa. Sokos sijaitsee ydinkeskustassa ja siellä tulee käytyä ihan viikottain, vaikka aina ei tule mitään ostettuakaan. Sokoksella on usein myös hyviä tajouksia ja S-etukortin tuomat edut ovat myös loistavia!

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Kati T.
1 vuosi sitten
9

Sokoksella on erityisesti hyvä kosmetiikkaosasto,

jossa saa erittäin hyvää asiakaspalvelua. Laaja valikoima josta löytyy niin merkki- kuin luonnonkosmetiikkaa. Valikoima on runsas myös miesten puolella.

Sokoksella on myös positiivisesti yllättänyt alusvaate-osasto jossa myyjä osaa asiansa. Alakerrassa sijaitsee Mestarin herkku, joka on yksi Jyväskylän parhaista ruokakaupoista. Tänne on helppo tulla ostosreissun lomassa ihastelemaan uutustuoksuja ja etsimään hyviä tarjouksia omista luottotuotteistaan.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Tiia L.
1 vuosi sitten
9

Jyväskylän ydinkeskustan mittavin kosmetiikkavalikoima kera asiantuntevien

myyjien. Ostin kerralla enemmän kosmetiikkaa, sillä mukava myyjä etsi minulle sopivimmat tuotteet ja antoi samalla hyödyllisiä kauneudenhoitovinkkejä. Tavaratalo on avara ja valoisa. Valikoima on laaja ja tuotteet on selkeästi asetettu esille. Sokokseen on mukava tulla asioimaan kerta toisensa jälkeen. Sokoksen lisäksi samassa kompleksissa on kahvila ja kauppa, mikä on suuri etu. On mukavaa hoitaa kaikki ostokset kerralla ja kerryttää samalla mukavat bonukset!

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita

Hinta kohdallaan

Sami H.
2 vuotta sitten
9

Sokokselta löytyy mittavat valikoimat lähes kaikkeen.

Sieltä löytyy kahviloita, koruliikkeitä, vaatteita, hajuvesiä, meikkejä mutta myös todella paljon kodinkoneita. Vaikka Sokoksella on monta kerrosta, sieltä löytää haluamansa helposti.

Mirka P.
2 vuotta sitten
9

Sokos on tavaratalona ilo silmälle.

Tuotteet on siististi esillä joka osastolla, ja esimerkiksi kampanjoiden aikana somistukset ovat viimeisen päälle mietittyjä.

Kemppariosasto on Jyväskylän suurimpia, ja myös luonnonkosmetiikkaa löytyy mielestäni varsin hyvä valikoima. Sokos myy lisäksi selektiivistä kosmetiikkaa, ja varsinkin kampanjoiden aikaan merkkituotteita voi löytää todella edullisesti.

Sokokselta myydään myös S- ryhmän omia merkkejä, joiden hinnat ovat edullisempia muihin myynnissä oleviin merkkeihin verrattuna.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Sisko M.
2 vuotta sitten
8

Sokoksella vierailen useimmiten sen laajan kosmettiikkavalikoiman

vuoksi. Vasta remontoitu Sokos on valoisa ja tilava, siellä on helppo tutkailla valikoimaa. Myös Bodyshopissa tulee käytyä useammin, nyt kun se on Sokoksen sisässä. Palvelua saa kyllä, mutta yleensä sitä joutuu itse pyytämään. Viimeksi hain Sokokselta Joe Blascon meikkeijä ja tuolloin palvelu oli priimaa. Toisen kerran taas kysyin minulle sopivista meikeistä, niin myyjä oli yhtä pihalla asioiden suhteen, kuin minä itse. Astiaosastolla on usein -20% tuotteita Iittalassa ja Marimekossa. Lahjaideoita Sokkarilta saa paljon.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Tarja P.
2 vuotta sitten
8

Paljon valikoimaa.

Osastoja on monta aina vaatteista kosmetiikkaan ja sisustamiseen. Tavaratalo on siisti ja valoisa.
Asiakaspalvelu on aika peruslaatua, hyllyjen välissä saa kierrellä rauhassa, ilman että sen ihmeemmin palvellaan.
Itse olen enimmäkseen käyttänyt Sokoksen kosmetiikka osastoa, valinnanvaraa on paljon ja hinnat ovat ihan ok. Yleensä kassoille on pienet jonot, joten kamalassa kiireessä en suosittele.

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita

Hinta kohdallaan

Sara V.
2 vuotta sitten
9

Jyväskylän keskustan ytimessä sijaitseva Sokos on oikea sekatavarakauppa,

mutta laadukas sellainen. Siisti yleisilme, mukava henkilökunta ja kattava valikoima houkuttelevat shoppailemaan. Arkipukeutuminen on ehkä ainoa osasto, josta en välttämättä löytäisi haluamaani. Tuoksut, sisustus, urheilupukeutuminen ja kengät ovat esimerkkejä osastoista, joissa tarjonta on kohdallaan. Erittäin viihtyisä kauppa ja tarpeeksi henkilökuntaa tarjoamassa apuaan. Suuri parkkihalli plussaa!

Monipuoliset valikoimat, Laatua ja merkkituotteita, Hyvät parkkitilat

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Kaikki tarvittavat löytää täältä ja hintataso on kohtuullinen. Hyvin henkilökuntaa.
Aki K.
2 vuotta sitten
8
Valtava valikoima ja uusittu sisustus. Palvelu on harvinaisen ystävällistä ja iso kiitos siitä!
Tommi T.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

  1. 1 11 Laatua ja merkkituotteita Arvioi
  2. 2 10 Monipuoliset valikoimat Arvioi
  3. 3 6 Erikoistuotteita Arvioi
  4. 4 2 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
  5. 5 1 Hyvät parkkitilat Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Tavaratalo)

  1. Sokos Jyväskylä 1
    8,9
    Kauppakatu 24
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Sokos Jyväskylä

Sokos Jyväskylä

Lisäyhteystiedot

Info
010 767 3630

S-Pankki

S-Pankki
010 767 3070
Vaihde
010 767 3600
Tuula Sillanmäki
010 767 3601
Palvelupäällikkö
010 767 3602
Markkinointivastaava
010 767 3604
Konttori
010 767 3603
Logistiikka, varasto
010 767 3641
Vahtimestarit
010 767 3620

Ajanviete

Vapaa-aika, musiikki, kirja, viihde-elektroniikka
010 767 3730
Pikakioski
010 737 3732
Myyntipäällikkö
010 767 3681

Naisten pukeutuminen

Naisten pukeutuminen
010 767 3650
Naisten alusasut
010 767 3652
Korut, asusteet, muotilaukut
010 767 3663
Naisten jalkineet ja takit
010 767 3661
Naisten sukat ja sukkahousut
010 767 3665
Myyntipäällikkö
010 767 3660

Miesten pukeutuminen

Miesten pukeutuminen
010 767 3670
Myyntipäällikkö
010 767 3681

Lasten pukeutuminen ja lelut

Lasten pukeutuminen ja lelut
010 767 3680
Myyntipäällikkö
010 767 3681

Sport - muoti

Sport - muoti
010 767 3740
Myyntipäällikkö
010 767 3681

Kauneus

Sarjakosmetiikka
010 767 3690
Värikosmetiikka
010 767 3691
Tuoksut
010 767 3694
Terveystuotteet
010 767 3693

Kampaamotuotteet

Kampaamotuotteet
010 767 3692
Myyntipäällikkö
010 767 3701

Kodin osasto

Taloustavarat
010 767 3720
Kodintekstiilit
010 767 3720

Sähkö ja valaisin

Sähkö ja valaisin
010 767 3724
Myyntipäällikkö
010 767 3721

Sokos Hyvä Olo Kauneuskeskus

Kauneushoitola
044 277 2248
Kynsistudio 1. krs
050 363 6080

Parturi-Kampaamo

1.krs
050 363 6080
5.krs
014 612 612

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti/hieroja
040 540 2886
Sari Huikko-Tarvainen
040 822 1250