Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,8/10 8 arviota

Jyväskylän Q-katsastus

Asiakkaiden mielestä Autohuolto-kategorian 9. paras yritys Jyväskylässä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Suvi M.
1 vuosi sitten
5

Naisille ei palvelua.

Vein autoni katsastukseen poikaystäväni kanssa. Katsastusmies puhui koko ajan poikaystävälleni, vaikka auto oli minun ja minä maksoin katsastuksen. Olisin varmasti itsekin ymmärtänyt katsastusmiehen puheista sen, että pyyhkijän virheasento pitää korjata. Auto ei aina automaattisesti ole miehen omaisuutta.

Muuten ihan ok ja nopea palvelu. Hinta kohdallaan ja ajan sai nopeasti.

Edullinen

Hinta kohdallaan

Ilkka M.
1 vuosi sitten
0

Vein autoni katsastukseen.

Katsastusmies ilmoitti takajarruissa on vikaa, että vähän jarrut laahailee. Tuumasin siihen, että okei, että niin vähän arvelinkin. Hän jatkoi, että voit aivan hyvin ajaa auton autokorjaamolle. Ei muuta kun sitten auton rattiin ja kohti autoverstasta. No ei nyt aivan! Hän suurena palvelun ammattilaisena jätti kertomatta, että hänellä oli testaustilanteessa takajarru hirttänyt kiinni, joten sillä ei voinut ajaa metriäkään.....olisi reilusti sanonut, että jarru hirtti kiinni ja ei muuta kuin hinausauto paikalle ja auto lavalle. Ei sitä jätkää kyllä pihalla sen jälkeen näkynyt, sillä kellohan oli jo viisi ja menossa kotiin. Ajattelin, että pitää käydä kaveria morjestamassa seuraavana päivänä ja kyselemässä, että mitä se kaveri oikeen meinasi, sillä ihan varmasti kaveri tiesi, että sillä autolla ei ajeta metriäkään. Mietin jälkeenpäin, että mitenköhän se kaveri sai auton hallista pihalle, kun toinen takarenkaista tuli suttina perässä. No enhän minä sitä kaveria tavoittanut ja annoin respatytölle yhteystietoni, että pirauttelisi kaveri minulle päin, niin juteltaisiin asiasta. No ottihan respan tyttö yhteystietoni, mutta hän oli hyvin puoluskannalla... on siinä paikalla ammatillisuus todella kaukana. Haluan korostaa, että minua ei pätkän vertaa harmittanut hylkäys, koska pidän liikenneturvallisuutta tärkeänä ja omasta autostani hyvää huolta ja enkä ole mikään ammattivalittaja ja sitä kautta kerjäämässä rahallista korvausta.

Haluan vain, että tämä viesti menee esimiesten ja omistajien korvaan ja he panisivat kaverit palvelukurssille ja eikä ehkä pahitteeksi olisi katsastajalle fysiikan lämpölaajenemisen preppauskurssikaan! Yheydenottoa odotellen....

Ilari T.
1 vuosi sitten
10

Kurvaa Q-katsastukseen!

Jyvskylän katsastuskonttorien ehdoton helmi! Hinta-laatusuhde erinomainen ja jo useamman vuoden ajan Jyväskylän halvin katsastus. Ehdotonta plussaa siitä, että katsastusajan saa kätevästi puhelimitse ja tarvittaessa jopa ilman ajanvarausta. Palvelu on joka kerta ollut todella osaavaa ja ystävällistä. Katsastusmiehiltä löytyy jopa yllättävääkin pelisilmää esim. pikkuvikojen osalta ja kaikesta kerrotaan avoimesti ja rehellisesti. Voin suositella jokaiselle ja kertoa, että ainakin minä olen oman paikkani löytänyt enkä sitä kovin helpolla lähde vaihtamaan. Q = 10!!!

Edullinen, Ei jonoja, Ilman ajanvarausta

Erinomainen

Henri N.
2 vuotta sitten
10

Edullinen palvelu hinta/laatu suhteeltaan.

Osaavat ja ystävälliset työntekijät jotka vielä hoitavat hommansa nopeasti ja hyvin. Muutamassa nimeltä mainitsemattomassa katsastus paikassa olen saanut niin työkeää palvelua että kyllä tämä firma yllätti mukavasti ja positiivisesti. Ja plussaa myös siitä että katsastus onnistuu ilman erillistä ajanvarausta.Ja myös ajanvaraus onnistuu kätevästi puhelimella. Ja en tiedä olenko vain sattunut paikalle otolliseen aikaan, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut varttia kauempaa jonotella. Ja kahvitarjoilukin on odottelun lomassa. Yritin kyllä kovasti jotain negatiivistäkin sanomista keksiä ettei mene ihan kehuskeluksi mutta eipä kyllä tullut mitään mieleen. Muualla en enää aio katsastuksen merkeissä asioida. Pakko suositella

Erinomainen

Toni H.
2 vuotta sitten
10

Kokonainen pyöreä kymppi täytyy kyllä antaa Q-katsastukselle.

Edullinen palvelu hinta/laatu suhteeltaan. Osaavat ja ystävälliset työntekijät jotka vielä hoitavat hommansa nopeasti ja hyvin. Muutamassa nimeltä mainitsemattomassa katsastus paikassa olen saanut niin työkeää palvelua että kyllä tämä firma yllätti mukavasti ja positiivisesti. Ja plussaa myös siitä että katsastus onnistuu ilman erillistä ajanvarausta.Ja myös ajanvaraus onnistuu kätevästi puhelimella. Ja en tiedä olenko vain sattunut paikalle otolliseen aikaan, mutta kertaakaan ei ole tarvinnut varttia kauempaa jonotella. Ja kahvitarjoilukin on odottelun lomassa. Yritin kyllä kovasti jotain negatiivistäkin sanomista keksiä ettei mene ihan kehuskeluksi mutta eipä kyllä tullut mitään mieleen. Muualla en enää aio katsastuksen merkeissä asioida.

Edullinen, Ilman ajanvarausta, Ystävällinen henkilökunta

Erinomainen

Janne P.
2 vuotta sitten
9

Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras katsastuskonttori Jyväskylässä.

Palvelu on hyvää ja ajanvaraus onnistuu niin puhelimitse etukäteen kuin paikan päälle menemällä jonottamaan ja odottamaan vapaata väylää hoitaa homma. Kaiken kaikkiaan ollut mutkatonta ja nopeaa palvelua, eikä ole kerennyt kertaakaan hermostumaan lailla valtion virallisen konttorin odotteluun tai epäselviin toimintamalleihin. Hinta on ollut ainakin viime vuonna myös edullisin mitä kaupunkialueelta on ollut palvelua tarjolla joten tässä tapauksessa hyvästä kokemuksesta ja palvelusta ei ole tarvinnut maksaa ”ylimääräistä”.

Edullinen, Ei jonoja, Ilman ajanvarausta

Erinomainen

Aku H.
2 vuotta sitten
9

Q-katsastus oli halvin minkä intervepsiä selatessani löysin.

Sain ajan nopeasti ja paikan päälläkin toiminta oli erittäin ripeää. Kaiken kukkuraksi sain vielä autonikin menemään läpi katsastuksesta, niin jäi kaikin puolin hyvä maku keikasta. Q-katsastus sijaitsee sopivan lähellä keskustaa, joten v-käyrä ei lähde nousuun edes turhasta vaeltamisesta. Odotusajalle voisi olla jotain tekemistä, jos haluaa jäädä paikan päälle venaamaan.

Avaimet käteen -palvelua, Edullinen, Ei jonoja

Erinomainen

Mikko S.
2 vuotta sitten
9

Paikan ainoa miinuspuoli on se,

että ainakaan viimeksi ei rekisteriotetta saanut täältä. Muuten kaikki onkin kohdallaan. Hinta on edullisimmasta päästä, henkilökunta nuorta ja erittäin palvelualtista, eikä odotustilassakaan ole valittamista. Jos tykkää mieluummin seurata katsastuksen etenemistä ja saada tietoa ajoneuvon kunnosta, ainakin omalle kohdalle sattuneet insinöörit kertoivat mielellään enemmän kuin pyysin katsastuksen aikana.

Avaimet käteen -palvelua, Edullinen, Ei jonoja

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 6 Edullinen Arvioi
 2. 2 4 Ei jonoja Arvioi
 3. 3 3 Ilman ajanvarausta Arvioi
 4. 4 2 Avaimet käteen -palvelua Arvioi
 5. 5 1 Ystävällinen henkilökunta Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Jyväskylän TOP 3 (Autohuolto)

 1. Autohuolto M Pulkkinen 1
  8,8
  Vasarakatu 22
 2. Nisulan Katsastus 2
  8,8
  Nisulankatu 52
 3. Meidän Katsastus Oy 3
  8,7
  Vasarakatu 26
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Jyväskylän Q-katsastus