9,1
Kahvila-konditoria Houkutus, Joensuu

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 3. paras yritys Joensuussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

20 arviota | Kerro kokemuksesi

Nimensä mukainen yritys, herkulliset makeat ja suolaiset tuotteet, erinomainen asiakaspalvelu, sijainti myös erinomainen

Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10

Aivan ihana kahvila Joensuun keskustassa. Vitriini täynnä mitä makoisampia herkkuja! Kivasti oli laitettu esille niin suolaiset kuin makeatkin. Vaihtoehtoja löytyy moneen lähtöön; suolaisia piiraita ja piirakoita, makeita kakkuja ja pullia, jäätelöä, smootheja, kahvilaatuja ja teelatuuja. Pieni terassi, ja kauniit sisätilat.

Hemmottelemaan herkuilla, Hyvä teevalikoima, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10

Houkutus on ihana paikka! Valinnan varaa on vaikka mitä! Ihania leivonnaisia, pikkusuolaista, salaatteja, erikoiskahvia... NAM! Yleensä tämä on aivan täynnä, jonka vuoksi tietysti vähän hälinää eikä aina niin super rauhallinen paikka. Silti yksi lempikahviloistani Joensuussa juuri valikoimiensa ansiosta. Aukeaa myös hyvin aikaisin aamulla (7.30.), joten kätevää käydä myös vaikkapa aamukahvilla tapaamista odotellessa, ei tarttee ulkona värjötellä =) Mukava henkilökunta myöskin. Vieraile ihmeessä! Sijaitsee aivan Coffarin vieressä, Sokoksen ja Anttilan välissä.

10

Oma lempparini Joensuussa ja Kuopiossa. Täällä käyn kahvilla ja leivoksella, ja tietenkin tarjottavat juhliin lähtevät mukaan Houkutuksesta. Hyvä valikoima niin makeeta kuin suolaistakin. Palvelu on ystävällistä ja laajan allergiakirjon omaavien henkilöiden kanssa osataan toimia asiantuntevasti. Gluteenittomat tuotteet ovat kelvanneet syötäviksi ja usein kehuttu. Hinta-laatu kohdallaan ja palvelu tehokasta ja nopeaa tilaustöissä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9

mielestäni erittäin hyvät herkut ja ruoat ja myös illanistujaispaikkana hyvä mutta usein melko ahfas suyren kävijämäärän vuoksi

Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
8

Tämä kahvila on yksi suosikkejani koko Suomessa. Kakut ja leivokset ovat todella maukkaita eivätkä suolaisetkaan jää yleensä jalkoihin. Hintataso tuntuu aika korkealta, mutta kun vertaa pääkaupunkiseudun kahviloiden hintoihin, eivät nämäkään hinnat tunnu enää pahoilta. En ole kertaakaan onnistunut olemaan täällä niin, etteikö paikka olisi lähes tupaten täynnä. Mielestäni tämä kertoo kuitenkin vain siitä, että kahvila on suosittu ja siitä pidetään. Ja niin pidän minäkin! Jos et ole vielä kokeillut Houkutusta, niin kannattaa, sillä se voi vietellä suloisesti ja viedä mennessään!

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10

Palvelu aivan loistavaa ja tuotteet ovat todella hyviä;) !!

10

Täällä saa ihan ok pannukahvia (erikoisempia en ole täällä vielä maistellut) mutta kahvikököset ovat ihan ykkösiä! Pullahiiren paras ystävä :)

8

Valikoimassa on paljon ihania herkkuja (makeista suolaisiin) sekä kahveja ja esim. jäätelöannoksia. Miljöö on viihtyisä. Tilattavat leivonnaiset ja kakut ovat monesti pelastaneet päivän, tila

9

ei ihan perinteistä mutta eksotiikkaa hyvin

8

Sopii suolaisen ja makean nälän ystävälle. Siisti paikka, kannattaa käydä tsekkaamassa:)

10

Mahdottoman hyvät suolaiset ja makeat kahvileivät,
runsas valikoima. Hintataso korkeahko mutta ei sen kalliimpi kuin muutkaan alueen kahvilat, pesee kuitenkin ainakin isommat "ketjukahvilat" selvästi.
Henkilökunta on mukavaa, negatiivisena puolena ajoittainen tunku ja ahtaus.
Houkutuksesta saa kakut ja leivokset myös tilaustavarana juhliin tms.

Hemmottelemaan herkuilla, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
8

Järjettömän hyviä kakkuja ja muita. Palvelu on hyvää.

8

Mokkahovi kakku ihan parasta

9

Aivan mahtava kahvivalikoima sekä ihanat leivonnaiset

10

Kävin ruuhka-aikaan Houkutuksessa ja jonot olivat ovelle asti. Henkilökunta oli hyvin mukava ja asioinnista jäi hyvä fiilis, vaikka jonotusta oli kovasti, koska leivokset ovat vaan niin houkuttele

8

Herkulliset tarjottavat.

8

Herkullisia leivonnaisia. Kakut leivotaan paikan päällä ja valikoima vaihtelee jatkuvasti. Suolaisen nälkään löytyy myös leivonnaisia sekä salaattia. Paikka on usein aika täynnä eli jos vapaa pöytä löytyy niin se on syytä varata heti.

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hemmottelemaan herkuilla
2. Tapaamaan ystäviä
3. Hyvät suolaiset syötävät
4. Viihtyisä ympäristö
5. Hyvä teevalikoima
6. Lukemaan lehtiä tai kirjaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta