7,5 Ravintola ja Pizzeria Casablanca Star, Joensuu

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 10. paras yritys Joensuussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mika K.

Tilat ovat perussiistit, mutta tarkemmin tarkasteltaessa esimerkiksi maassa ja pöydissä näkyy kyllä tahroja. Palvelu on hyvää ja henkilökunnalla on selkeästi hyvä asiakaspalveluasenne. Ruuan maku on hyvä ja ruoka on hinnaltaan sopivaa.

7
Ville O.

Rantakylässä ja siitä itään ei ole ollut runsaudenpulaa kebabpizzerioista, joten oli mukava uusi tuttavuus. Keskustasta kun kaikki ei edes tarjoa kotiinkuljetusta Utraan. Ruokalista on valtava, onko se hyvä vai huono, en tiedä muutaman käynnin perusteella. Perus pizza&kebabin lisäksi löytyy myös välimerellisiä annoksia laajemmin, kuin myös mm. perisuomalaista makkaraperunaa (aivan mahtava annos oli, voittaa grillien tarjonnan helposti). Tarjoilun nopeus on jotain peruskebabbilan ja keskustan "hienosto"ravintolan välillä, ja ruoan laatu korreloi vajaan kymmenen käynnin perusteella. Pöytätilaa yllättävän paljon, mutta ehkä saliin osin avoimen keittiön takia aivan liian kuuma. Kaikenkaikkiaan hyvä fiilis paikasta, tulen käymään jatkossakin.

8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta