7,2 Kauneushoitola Armilla, Joensuu

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 8. paras yritys Joensuussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Veera H.

Armilla on oikein mukava paikka! Tunnelma on lämmin, tiivis ja ystäällinen. Armi on ystävällinen ja mukava henkilö, joka muistaa kyllä vuodenkin takaa vanhan asiakkaan. Kyselee yleensä aina kaikkea yleistasolla, mistä itse pidän, mutta toisaalta osaa olla myös hiljaa, mikäli asiakas niin haluaa. Sänky ja lämpöpeite ovat ihania, taustalla soi ihana musiikki. Kivoja tuotteita myös myynnissä melko hyvin hinnoin! Miinuksena kunnon odotustilojen puuttuminen, ikävää jos hoidon aikana pelmahtaa joku katselija/seuraava asiakas paikalle...

Yritys vastaa: Hei Veera ja kiitos palautteestasi:) Iloisia uutisia sinulle ja muillekin asiakkaille... Armilla on nyt uusissa upeissa tiloissa. 1.7.2014 alkaen toimitila sijaitsee Rantakylän ostarin uudemmassa rakennuksessa toisessa kerroksessa. Aulasta pääsee rappusia tai hissillä. Asiakkaiden on nyt helppo tulla uusiin, viihtyisiin tiloihin. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan vaikka infrapunasaunaa. Terveisin Armi

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta