8,3
Kauneushoitola Armilla, Joensuu

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 3. paras yritys Joensuussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Armilla on oikein mukava paikka! Tunnelma on lämmin, tiivis ja ystäällinen. Armi on ystävällinen ja mukava henkilö, joka muistaa kyllä vuodenkin takaa vanhan asiakkaan. Kyselee yleensä aina kaikkea yleistasolla, mistä itse pidän, mutta toisaalta osaa olla myös hiljaa, mikäli asiakas niin haluaa. Sänky ja lämpöpeite ovat ihania, taustalla soi ihana musiikki. Kivoja tuotteita myös myynnissä melko hyvin hinnoin! Miinuksena kunnon odotustilojen puuttuminen, ikävää jos hoidon aikana pelmahtaa joku katselija/seuraava asiakas paikalle...

Yritys vastaa: Hei Veera ja kiitos palautteestasi:) Iloisia uutisia sinulle ja muillekin asiakkaille... Armilla on nyt uusissa upeissa tiloissa. 1.7.2014 alkaen toimitila sijaitsee Rantakylän ostarin uudemmassa rakennuksessa toisessa kerroksessa. Aulasta pääsee rappusia tai hissillä. Asiakkaiden on nyt helppo tulla uusiin, viihtyisiin tiloihin. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan vaikka infrapunasaunaa. Terveisin Armi

9

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta