Hammaslahden huoltoasema Oy, Joensuu

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Seo Hammaslahti sijaitsee lähes Hammaslahden "keskustassa". Itsehän luonehtisin tätä huoltoasemaa enemmänkin nimellä "pulju", josta löytyy joitain perussämpylöitä pikkunälkään, pitsaa ja olutta, sekä jonkinasteisia elintarvikkeita ja autonvaraosia. Täällä tuntuvat käyvän ne vakituiset kylän ukot juoruamassa, mutta paikka ei todellakaan ole mitenkään erityisen viihtyisä, ei täällä mitään seurustelukahvitteluja todellakaan pidetä! Pitsat menettelee, joskus on tullut töistä tullessa tilattua kotiin mukaan.

4

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta