7,8
H & M Hennes & Mauritz Imatra, Imatra

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 3. paras yritys Imatralla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Imatran H&M sijaitsee aivan keskustassa, ja on mielestäni kaikin puolin toimiva peruskauppa. Imatran H&M:llä tuntuu aina olevan hirmuinen määrä "last chance" ja "-50 %" -tavaraa, joka ei tietenkään ole huono asia, päinvastoin =) Palvelua täällä ei juuri saa,mutta ei sitä oikein missään H&M:llä taida saada. Sovituskopit ok siistejä, eikä niihin ole ruuhkaa.Valikoima jopa parempi, kuin minä joissain muissa Itä-Suomen H&M liikkeissä. Täältä löytyy yleensä aina jotakin edullisesti, käy tsekkaamassa! =)

9

hyvä kauppa meikkiosastoilta, mutta vaatteita ei oikein löydy. Vaattewita voisi lisätä, sillä niitä on aikuisille ja pienille lapsille, muttei oikein teineille. Mutta olen erittäin tyytyväinen meikkiosastoon,sillä siellä on monipuolinen ja laadukas tarjonta. Kaupan sisustus on hyvä,joten tunnelmaa riittää. Pidän paljon h&m:ssä shoppailemisesta, sillä sieltä löytyy meikkejä ja koruja joka lähtöön. Se onkin imatralta yksi lempikaupoistani.Suosittelisin kauppaa kaikiklle, jotka tarvitsevat halpoja, mutta todella laadukkaita meikkejä.

Edullinen, Priimalaatua, Uusimpien trendien mukaista Hinta kohdallaan
7

Imatran H&M tarjoaa kaupungin vaatevalikoimaan trendikkäitä perusvaatteita halvoin hinnoin niin naisille kuin miehillekin. Miesten valikoima on suurentunut lähiaikoina jonkin verran ja nykyisin se alkaa olemaan yhtä suuri kuin naistenkin puoli. Ehdottomasti parhain on kuitenkin suuri lastenvaatevalikoima, josta löytyy aivan ihania bodyja, mekkoja ja muita vaatteita jopa aivan pienimmillekin vauvoille. Hinnat ovat laatuun nähden erinomaisia ja jokainen löytää varmasti valikoimasta jotakin joko itselleen tai muulle perheelleen. Naisten vaatepuoli on hieman huonontunut lähiaikoina ja sotkuisen sisustuksen vuoksi sieltä on melko hankalaa löytää itselleen sopivia vaatteita. Myös alusvaatepuolelta varsinkin kokojen skaala on harmittavan pieni vaikka erilaisia malleja ja värejä löytyykin joka lähtöön.

Edullinen, Uusimpien trendien mukaista Erinomainen
7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Uusimpien trendien mukaista
3. Priimalaatua

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta