Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
7,8/10 3 arviota

H & M Hennes & Mauritz Imatra

Asiakkaiden mielestä Vaateliike-kategorian 3. paras yritys Imatralla

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Veera H.
1 vuosi sitten
9

Imatran H&M sijaitsee aivan keskustassa,

ja on mielestäni kaikin puolin toimiva peruskauppa. Imatran H&M:llä tuntuu aina olevan hirmuinen määrä "last chance" ja "-50 %" -tavaraa, joka ei tietenkään ole huono asia, päinvastoin =) Palvelua täällä ei juuri saa,mutta ei sitä oikein missään H&M:llä taida saada. Sovituskopit ok siistejä, eikä niihin ole ruuhkaa.Valikoima jopa parempi, kuin minä joissain muissa Itä-Suomen H&M liikkeissä. Täältä löytyy yleensä aina jotakin edullisesti, käy tsekkaamassa! =)

Tiina T.
1 vuosi sitten
7

hyvä kauppa meikkiosastoilta,

mutta vaatteita ei oikein löydy. Vaattewita voisi lisätä, sillä niitä on aikuisille ja pienille lapsille, muttei oikein teineille. Mutta olen erittäin tyytyväinen meikkiosastoon,sillä siellä on monipuolinen ja laadukas tarjonta. Kaupan sisustus on hyvä,joten tunnelmaa riittää. Pidän paljon h&m:ssä shoppailemisesta, sillä sieltä löytyy meikkejä ja koruja joka lähtöön. Se onkin imatralta yksi lempikaupoistani.Suosittelisin kauppaa kaikiklle, jotka tarvitsevat halpoja, mutta todella laadukkaita meikkejä.

Priimalaatua, Uusimpien trendien mukaista, Edullinen

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
7

Imatran H&M tarjoaa kaupungin vaatevalikoimaan trendikkäitä perusvaatteita

halvoin hinnoin niin naisille kuin miehillekin. Miesten valikoima on suurentunut lähiaikoina jonkin verran ja nykyisin se alkaa olemaan yhtä suuri kuin naistenkin puoli. Ehdottomasti parhain on kuitenkin suuri lastenvaatevalikoima, josta löytyy aivan ihania bodyja, mekkoja ja muita vaatteita jopa aivan pienimmillekin vauvoille. Hinnat ovat laatuun nähden erinomaisia ja jokainen löytää varmasti valikoimasta jotakin joko itselleen tai muulle perheelleen. Naisten vaatepuoli on hieman huonontunut lähiaikoina ja sotkuisen sisustuksen vuoksi sieltä on melko hankalaa löytää itselleen sopivia vaatteita. Myös alusvaatepuolelta varsinkin kokojen skaala on harmittavan pieni vaikka erilaisia malleja ja värejä löytyykin joka lähtöön.

Uusimpien trendien mukaista, Edullinen

Erinomainen

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 2 Edullinen Arvioi
 2. 2 2 Uusimpien trendien mukaista Arvioi
 3. 3 1 Priimalaatua Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Imatran TOP 3 (Vaateliike)

 1. 1
  8,6
  Kallenkuja 3
 2. Seppälä Imatra 2
  8,0
  Napinkaari 3
 3. H & M Hennes & Mauritz Imatra 3
  7,8
  Koskenparras 6 A
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä H & M Hennes & Mauritz Imatra