5,2 Tokmanni Hyvinkää, Hyvinkää

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Hyvinkäällä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ville V.

Tarjoustalot näyttäneet sisältä jo vuosikymmeniä samalta, sisään mentäessä tulee tunne kuin olisi 90-luku. Olisiko jo aika uudistuksille? Toisaalta samalla tulee mukava lämmin tunne lapsuuteen, kun jotkut asiat ovat samallalailla kuin nuoruudessa. Muuten tuotteet ja hinnat ovat kohdillaan. Valikoimaakin löytyy hyvin, kyseisessä Tarjoustalossa on mukavasti(liikkeen laajennuksen takia varmaankin aikanaan) vaatteet ja muut tuotteet erotettu toisistaan. Aina tietää, että kun Tarjoustaloon menee niin aina sieltä jotain tarjoustuotteita mukaan lähtee.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat
8
Mari T.

Surkea asiakaspalvelu! Tein päätökseni lopettaa tässä paikassa käynnin sen jälkeen kun myyjät rahastivat minua väärin tuotteesta. Olin tuskin päässyt kassalta kun myyjät alkoivat kovaan ääneen juorumaan keskenään ja kun näin kuitista virheen, yritin saada ääneni kuuluviin mutta turhaan. Minun piti oikein karjaista että myyjät kuulivat. tässäkin he alkoivat syyttää minua ennen kuin tarkistivat asian, tämän jälkeen he vain ohittivat sen tosiasian että olivat väärässä. Rahat sain kyllä takaisin. Joka kerta kun kaupassa käy, myyjät seisovat keskellä käytävää niin että asiakkaan pitää kiertää heidät eikä puhettakaan että he siirtyisivät. Olen kuullut jo kolmesta työntekijöiden riitelevän myös käytävällä äänekkäästi työasioista ja se on kiusallista meille asiakkaille!! On myös hauska huomata kuinka myyjät "juoksevat" karkuun kun heitä yrittää saada kiinni että voisi kysyä jotain..

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
0

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Siirry takaisin yrityksen Osuma-sivulle.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta