4,6 Tokmanni, Hyvinkää

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 5. paras yritys Hyvinkäällä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eerik L.

Hyvinkää sai uuden Tokmanni-myymälän entisen Tarjoustalon tilalle. Tokmanni sijaitsee liikekiinteistössä Hyvinkää-salin vieressä, jossa aikaisemmin oli K-Citymarket. Parkkitallissa ja etuoven edessä on runsaasti pysäköintitilaa. Liike on tilava ja avara, valikoimaa on runsaasti, mutta verrattuna vanhaan Tarjoustaloon, hinnat ovat nousseet ja hintataso ei olekaan enää edullinen. Myös valikoima on supistunut ja vaikka aikaisemmin Tarjoustalo oli hieman sotkuinen ja myymälän eri osat sijaitsivat eri rakennuksissa, oli valikoima huomattavasti parempi. Nyt kaupasta on tullut suorastaan kliininen, vaateosastolla laadukkaita vaatteita ei enää löydä ja tarjoukset ovat huonoja. Lisäksi palvelu on melko kehnoa, myyjää saa hakea, eikä myyjillä ole kunnollista tietoa myynnissä olevista tuotteista.

3
Ville V.

Tarjoustalot näyttäneet sisältä jo vuosikymmeniä samalta, sisään mentäessä tulee tunne kuin olisi 90-luku. Olisiko jo aika uudistuksille? Toisaalta samalla tulee mukava lämmin tunne lapsuuteen, kun jotkut asiat ovat samallalailla kuin nuoruudessa. Muuten tuotteet ja hinnat ovat kohdillaan. Valikoimaakin löytyy hyvin, kyseisessä Tarjoustalossa on mukavasti(liikkeen laajennuksen takia varmaankin aikanaan) vaatteet ja muut tuotteet erotettu toisistaan. Aina tietää, että kun Tarjoustaloon menee niin aina sieltä jotain tarjoustuotteita mukaan lähtee.

8
Mari T.

Surkea asiakaspalvelu! Tein päätökseni lopettaa tässä paikassa käynnin sen jälkeen kun myyjät rahastivat minua väärin tuotteesta. Olin tuskin päässyt kassalta kun myyjät alkoivat kovaan ääneen juorumaan keskenään ja kun näin kuitista virheen, yritin saada ääneni kuuluviin mutta turhaan. Minun piti oikein karjaista että myyjät kuulivat. tässäkin he alkoivat syyttää minua ennen kuin tarkistivat asian, tämän jälkeen he vain ohittivat sen tosiasian että olivat väärässä. Rahat sain kyllä takaisin. Joka kerta kun kaupassa käy, myyjät seisovat keskellä käytävää niin että asiakkaan pitää kiertää heidät eikä puhettakaan että he siirtyisivät. Olen kuullut jo kolmesta työntekijöiden riitelevän myös käytävällä äänekkäästi työasioista ja se on kiusallista meille asiakkaille!! On myös hauska huomata kuinka myyjät "juoksevat" karkuun kun heitä yrittää saada kiinni että voisi kysyä jotain..

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
0

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta