6,4
Tokmanni Hyvinkää, Hyvinkää

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 3. paras yritys Hyvinkäällä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Surkea asiakaspalvelu! Tein päätökseni lopettaa tässä paikassa käynnin sen jälkeen kun myyjät rahastivat minua väärin tuotteesta. Olin tuskin päässyt kassalta kun myyjät alkoivat kovaan ääneen juorumaan keskenään ja kun näin kuitista virheen, yritin saada ääneni kuuluviin mutta turhaan. Minun piti oikein karjaista että myyjät kuulivat. tässäkin he alkoivat syyttää minua ennen kuin tarkistivat asian, tämän jälkeen he vain ohittivat sen tosiasian että olivat väärässä. Rahat sain kyllä takaisin. Joka kerta kun kaupassa käy, myyjät seisovat keskellä käytävää niin että asiakkaan pitää kiertää heidät eikä puhettakaan että he siirtyisivät. Olen kuullut jo kolmesta työntekijöiden riitelevän myös käytävällä äänekkäästi työasioista ja se on kiusallista meille asiakkaille!! On myös hauska huomata kuinka myyjät "juoksevat" karkuun kun heitä yrittää saada kiinni että voisi kysyä jotain..

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
0

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta