8,2 K-market Ukko-Pekka, Hyvinkää

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 3. paras yritys Hyvinkäällä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tarja K.

Erittäin ystävällinen henkilökunta, kaikki aina iloisia. Eikä mistään muualta saa näläntappajaleikkeitä, on muuten hyviä. Hyvä kauppa.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Markus M.

Kaupassa on kattava valikoima ja minulla on vain positiivista sanottavaa henkilökunnasta. Kaupan sijainti on vain huono laatuunsa nähden, sillä lähistöllä asuu paljon köyhiä, duunareita, yksinhuoltajia, vammaisia sekä vanhuksia. Tänään kyseisessä kaupassa käydessäni päätin, etten tule käymään kaupassa enää. Valitettavasti kaupassa oli samanaikaisesti käymässä n.40-60v nainen, joka oli ns. "päästään vinksahtanut". Poikani tukki ajattelematta käytävän ostoskärryillä ja seurauksena naiselta meni vati nurin. Hän "vittuili" minulle asiasta vielä kassajonossakin sekä vielä yritti kiilata bemarini kylkeen vielä parkkipaikallakin. (Tunnistatte naisen oudosta kävelytyylistä, epäilisin hänen olevan selästä vammautunut.) Tätä naista kannattaa todellakin vältellä. Myös pankkikortin käyttöä opettelevat vanhukset ovat kaupassa suorastaan riesa! Jouduin kuuntelemaan tätä "päästään vinksahtanutta naista" jopa 15min hidastelevien vanhusten takia.

7
Jukka V.

Asiallinen K market. Hyvä layout, käytävillä on tilaa liikkua ja tuotteet löytyvät helposti. Tuotteet olivat tuoreita ja valikoima oli aivan riittävä. Mukava shoppailukokemus ja palvelu oli pirtsakan hyvätuulista.

8
Jukka V.

Erinomainen pienehkö / keskisuuri market. Täältä on tullut haettua useasti take-a-way lounas / päivällinen / välipala. Vaihtoehtoja löytyy grillituotteista sämpylöiden kautta salaatteihin. Välillä kauppa onnistuu yllättämään erikoisuuksillaan. Vain aniharvoin Ukkopekasta on joutunut poistumaan ilman ratkaisua sen hetkiseen tarpeeseen, joten valikoima on hyvä. Tavarat ovat tuoreita ja myymälä on siisti. Henkilökunta on avuliasta.

9
Jarkko K.

Tavallinen lähikauppa. Parkkipaikka pienehkö ja toisessa päässä parkkipaikka jyrkkä ramppi, jossa auton roiskeläpät raapaisevat maahan. Tuotevalikoimat riittävät, ellei jopa runsaat K-Marketiksi. Palvelu on aurinkoista ja kohteliasta, työntekijät tervehtivät usein vaikka kaupassa ei ihan joka viikko kävisikään. Hintataso on normaali. Plussaa laajasta makeisvalikoimasta.

7
Mirka P.

Ystävällinen ja kiva henkilökunta, monipuolinen valikoima ja huippu HeVi-tiski!

Kattavat valikoimat, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Erno K.

Kattava ja monipuolinen valikoima pikkukaupaksi, hyllyt ovat tosin jo iltapäivällä osin täyttämättä. Ystävällinen henkilökunta ja siisti ja viihtyisä ympäristö.

7
Marko J.

Alueen paras K-kauppa, Citymarket mukaan lukien. Hyvin tilaa liikkua, hyvä valikoima tuoretta tavaraa, jäätelövalikoima ja ennen kaikkea henkilökunta on loistavaa ja juttu lentää. Lisäksi asiakasta kuunnellaan ja tavaraa tilataan. Toivottavasti Citymarketin henkilökuntakin ottaisi tästä oppia!

Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattavat valikoimat
2. Ystävällinen henkilökunta
3. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta