Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
8,5/10 4 arviota

Ravintola Allotria

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 103. paras yritys Helsingissä

Vuonna 1953 elokuvakustantamo Allotria Filmin elokuvateatteri Allotria avasi ovensa osoitteessa Hämeentie 68. Teatteri tarjosi suuria tunteita suurelta kankaalta kymmenen vuoden ajan.


Nyt Allotria on avannut ovensa ruokaravintolana samassa osoitteessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa ja kutsuu viihtymään rennon palvelun, reilun ruoan, laadukkaiden viinien ja hyvien kahvien sekä loistavan ohjelman pariin.


Ravintolan naapurina sekä läheisenä ystävänä ja yhteistyökumppanina toimii Musiikkiteatteri Kapsäkki, joka tarjoaa korkeatasoista ja omintakeista monen maun musiikkiteatteria niin 230 paikkaisessa salissaan kuin Allotriankin omalla lavalla.


Tervetuloa vallattomaan Allotriaan!


Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Satu H.
11 kuukautta sitten
10

Olen käynyt Allotriassa muutamia kertoja lounaalla ja tämä on

ehdottomasti suosikkipaikkani alueella! Täällä on hyvä tunnelma, löydät mukavan sopen ikkunan äärestä, jos olet yksin ja isompi ryhmäkin mahtuu mukaan. Ruoka on ollut joka kerta maukasta, annokset eivät ole megasuuria mutta riittäviä. Vaihtoehtoja on useampi ja monesti on ollut vaikea valita kahden hyvän väliltä. Ruoka tilataan ja maksetaan ensin kassalle, mutta tuodaan pöytään. Henkilökunta on ystävällistä.

Aamiaiselle tai brunssille, Mainio lounas

Hinta kohdallaan

Mirka L.
2 vuotta sitten
7

Allotria on ihanan valoisa ja avara ravintola Sörnäisissä.

Ruoka on täällä perushyvää ja laadukasta. Parasta Allotriassa on kuitenkin palvelu. Henkilökunta on tosi mukavaa ja rentoa. Lisäksi tarjoilijat ovat asiantuntevia ja ystävällisiä. Täällä tulee kiva fiilis. Täällä on mukava viettää pidempäänkin iltaa ystävien kanssa. Tällä alueella on kovin vähän oikeasti mukavia ja viihtyisiä paikkoja, joista saisi hyvää ruokaa, joten on ihan huippua, että Allotria on löytänyt paikkansa Sörnäisistä. Ravintola on kohtuullisen suosittu, erityisesti viikonloppuisin, jollon pöytä kannattaa varata etukäteen. Hintataso on erittäin kohtuullinen. Ravintolan yhteydessä on myös musiikkiteatteri Kapsäkki. Kiva viinilista ja hyvä valikoima edullisia viinejä!

Isommalla porukalla, Aamiaiselle tai brunssille

Hinta kohdallaan

Tero K.
2 vuotta sitten
9

Tyylikäs ja viihtyisä vanhaan elokuvateatteriin perustettu ravintola.

Ruoka erittäin herkullista ja ammattitaidolla valmistettua. Ruokalista ammentaa suomalaisista luonnosta, mukana paljon myös kausiluontoisia erikoisuuksia. Palvelu erittäin välitöntä, ystävällistä ja asiantuntevaa. Tarjoilijat osaatavat pyydettäessä kertoa, mistä ainekset on hankittu. Tilaan saa tarvittaessa järjestettyä yhteisen pitkän pöydän suuremmallekin seurueelle. Iltaisin tarjolla myös livemusiikkia. Samassa yhteydessä toimii myös teatteri Kapsäkki.

Isommalla porukalla, Aamiaiselle tai brunssille, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Aivan loistava sunnuntaibrunssi! Täällä ei kannata pitää kiirettä vaan nauttia hyvästä ruoasta ja puheensorinasta.
Jere T.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Aamiaiselle tai brunssille Arvioi
 2. 2 2 Isommalla porukalla Arvioi
 3. 3 1 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 4. 4 1 Mainio lounas Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Katso kuvat ja videot

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Allotria