Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,7/10 17 arviota

Yliopiston Apteekki

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Maria M.
2 kuukautta sitten
8

Aina auki,

mikä on loistava juttu. Yöaikaankin palvellaan varsin ripeästi. Valikoimat ovat aika kattavat, vaikka toki täälläkin on sattunut, että ei ole ollutkaan lääkettä.
Henkilökunnassa on kovasti palvelualttiita ja avuliaita, ystävällisiä ihmisiä, mutta sitten semmoisia, joiden suhteen oikeasti miettii, miksi nämä ihmiset ovat asiakaspalveluammatissa, kun ei ole vähäisintäkään halua/kykyä tehdä sitä työtä. Isossa apteekissa on paljon henkilökuntaa ja monenlaisia tekijöitä mahtuu joukkoon.
Tila on melko suuri - tosin käsikauppalääkkeiden puoli on aika täyteen ahdettu.

Niina S.
5 kuukautta sitten
9

Aukioloaikojensa,

ripeän palvelun ja sijaintinsa vuoksi ehdottomasti paras apteekki Helsingin kantakaupungissa. Tästä on helppo hakea niin reseptilääkkeet kuin lääkevaraston täydennyksetkin. Henkilökunta auttaa ja perus lääketuotteiden lisäksi on myös kattava valikoima luonnon- ja ihonhoitotuotteita.

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Yasemin C.
10 kuukautta sitten
8

hyvä valikoima!

Yliopiston apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Mannerheimintiellä. Lähimmiltä bussipysäkeiltä kävelee apteekille parissa minuutissa. apteekin valikoimiin kuuluu reseptilääkkeiden lisäksi runsaasti erilaisia reseptivapaita lääkkeitä, sekä itsehoitotuotteita. Myymälässä on lääkkeiden lisäksi laaja valikoima mm. Ihon & kasvojenhoitotuotteita, sekä luontaistuotevalmisteita. Vierailin Mannerheimintien Yliopiston apteekissa etsiessäni itselleni uutta lääkettä heinänuhaan. Tuotteiden sijoittelu oli toteutettu huolellisesti, joten kaikkialla pystyi liikkumaan esteettömästi. Myös hyllyjen välit olivat tarpeeksi leveät. Apteekin tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja minun oli vaikea löytää tarvitsemani lääke. Onneksi apteekissa ei ollut aamupäivällä paljoa asiakkaita ja ystävällinen apteekkari tarjoutui avukseni. Hän esitteli minulle paljon eri merkkisiä allergialääkkeitä. Päädyin ostamaan halvimman vaihtoehdon, joka maksoi hieman vajaat 5 euroa. Hinta oli mielestäni edullinen. Myös muiden apteekissa olevien itsehoitotuotteiden hinnat olivat todella edullisia. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias asiakkaita kohtaan. Apteekin sijainti oli erinomainen ja minun oli helppoa löytää perille. Autopaikan löytäminen tuotti tosin hieman vaikeuksia, sillä sillä suurin osa lähellä olevista parkkipaikoista ovat maksullisia ja vapaana olevien parkkipaikkojen määrä on rajallinen. Mannerheimintien Yliopiston apteekki on avoinna joka päivä klo. 7.00 - 24.00. + + Apteekin sisällä mahtuu myös kulkemaan rollaattorin/pyörätuolin kanssa. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä apteekissa olleiden allergialääkkeiden monipuoliseen valikoimaan. Voin ehdottomasti suositella Mannerheimintien Yliopiston apteekissa asiointia lämpimästi kaikille!

Hellevi M.
1 vuosi sitten
6

Yksi apteekkisuosikkini viime aikoihin asti: nyttemmin on sattunut,

että palvelemaan ennättää vain pari farmaseuttia, kun muilla on niin kiire samanaikaisesti kahville. Nyttemmin on myös sattunut, että vanha väsynyt asiakas on saanut vähän nuivahkoa palvelua.

Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Asta F.
1 vuosi sitten
9

Erittäin laajan valikoima apteekki isoilla tiloilla.

Täällä on tullut joskus käytyä hakemassa jotain pientä kotiapteekkiin.. täytyy sanoa että täältä kyllä löytää sen mitä tarvitsee! Toisinkuin pikku apteekeissa, ei tarvitse tyhjin käsin pois lähteä jos on jotain tiettyä tullut ostamaan.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Cee S.
1 vuosi sitten
10

Tässä on iso ja asiantunteva apteekki palveluksessanne olkaa

hyvä! Täältä löydät varmasti hakemasi tuotteet, eikä lääkkeet koskaan pääse loppumaan. Asiakaspalvelu toimii ja sinua kohdellaan hyvin. Jonottamaan tuskin joudut, ja sehän on erittäin hyvä asia!

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Jaana H.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston apteekkista tulee ostettua valtaosa apteekkiostoksista.

Laaja valikoima ja suhteellisen isot tilat yhdessä tekevät siitä hyvän apteekin. Reseptilääkkeitä ei usein joudu kovin kauaa jonottamaan, jonottajille on varattu tuoleja istumapaikoiksi. Pitkät oaukioloajat ovat iso plussa apteekille, koska lääkkeiden osto on ajankohtaista melkein mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiakaspalvelijoita on runsaasti ja asiantuntevaa opastusta kyllä saa tarvittaessa. Keskeinen sijainti Helsingin keskustassa, Mannerheimintiellä on myös plussaa.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Johanna N.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston apteekista löytyy kaikki tarvitta suureen ja pieneen

vaivaan. Ja parasta on tietysti, että se on useimmissa paikoisa 24h auki. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Aina kun siellä on asioinut niin joku on tullut kysymään tarvitsenko apua. Kassallakin myyjät muistavat aina kysellä Uniikkikortin perään, jota en tosin omista, kun en siellä niin usein vieraile. Respeptipuoli ja muut hyllystä saatavat tuotteet ovat kätevästi eroteltu toisistaan niin ettei nopeammin asioivien tarvitse jonottaa samassa jonossa.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Annukka M.
2 vuotta sitten
9

Todella hyvää asiakaspalvelua!

Käyn säännöllisesti hakemassa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet ja ovat huomanneet tämän; useamman kerran olen saanut kaupan päälle testiin tuotteita. Vuoronumerosysteemi reseptilääkkeissä toimii nopeasti ja moitteettomasti, koska farmaseutteja on paljon. Valikoima on laaja. Hinnat on normaalia apteekkitasoa, mutta kanta-asiakaskortilla on kuukausittain vaihtuvia hyviä tarjouksia. Lisäksi kanta-asiakaskortilla saa pienen alennuksen ostosten loppusummasta. Avoinna käytännössä aina 24 h, myös pyhäpäivisin.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston apteekista saat lääketarpeet vuorokauden ympäri.

Tämä ominaisuus nostaa apteekin ylitse muiden, sillä välillä lääkkeen tarve ei katso kelloa. Täällä on erittäin asiantunteva henkilökunta, joka osaa neuvoa ja ehdottaa lääkkeet, kosmetikan, aurinkorasvat ja muun tarpeellisen. Apteekin kosmetiikkasarjoja voin myös suositella, ainakin omat suosikkini Vichy ja ACo ovat erittäin laadukasta kosmetiikkaa. Suosittelen käymään tässä Mannerheimintien varrella keskeisesti sijaitsevassa apteekissa jos tarvitset lääkkeitä tai laadukasta kosmetiikkaa.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Krista M.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston Apteekki Manskulla on auki vuorokauden ympäri.

Töölön tullin luona sijaitseva apteekki on iso ja valikoimiltaan laaja. Täältä löytyy kaikkea kosmetiikasta eläinlääkkeisiin ja itsehoidosta reseptilääkkeisiin. Sijainti vähän keskustan ulkopuolella on hyvä, sillä täällä ei usein ole kovinkaan paljoa jonoja. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja täältä löytyy useimmiten kaikki tavittava (mm. juustonjuoksutinta löytyy kylmäkaapista). Hintataso on perus apteekkitasoa eli melko kallista.

Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Maaria K.
2 vuotta sitten
8

Yliopiston apteekeista huomaa,

että siellä panostetaan asiakaspalveluun - liikaakin. Jos hyllyjen eteen pysähtyy hetkeksikin paikalleen, saa muutaman minuutin sisään kiittää ja kieltäytyä avusta jopa neljään kertaan! Mukavaa, että avuliaita on koko ajan näkyvillä vapaana, mutta kyllä heiltä voisi itsekin mennä pyytämään apua, eikä niin päin, ettei saa ostoksiaan tehdä rauhassa. Osa ehkä haluaa lukea hyttysmyrkyn tekstiä itsekseen. Toki palvelu on erittäin ystävällistä ja kiitettävää. Tuotteita on vaikea kommentoidakaan, koska tuntuu itsestään selvältä, että täällä kaikki on aina hienosti.

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
7

Yliopiston apteekki sijaitsee hyvällä paikalla Mannerheimintiellä,

aivan Forumin kauppakeskusta vastapäätä. Apteekin tilat ovat suhteellisen pienet ja hieman omituisesti järjestellyt, mutta valikoimaa löytyy silti monipuolisesti. Työntekijät ovat todella ystävällisiä, asiantuntevia ja palvelualttiita, joten mitä tahansa etsitkin niin he etsivät sen joko omasta liikkeestään tai neuvovat mistä sen mahdollisesti löytäisi. Reseptilääkkeiden noutopisteitä on melko vähän, mutta palvelu on niin nopeaa ettei joudu yleensä kovin kauan odottelemaan vaikka olisi ruuhkaakin. Hintataso on sama kuin muissakin apteekeissa eli riippuu täysin tuotteesta.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Aino L.
2 vuotta sitten
10

Yliopiston apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Mannerheimintiellä

ja on auki ympäri vuorokauden. Minulle se on myös lähiapteekki, mikä on tosi yleellistä. Apteekin henkilökunta on auttavaista ja asiantuntevaa. Reseptilääkkeitä ei joudu yleensä jonottamaan kovin kauaa. Tilat ovat valoisat, siistit ja toimivat, ilmapiiri mukava. Valikoimat ovat kattavat. Ostan lääkkeiden ja vitamiinien lisäksi mm. aurinkorasvat ja kasvovoiteet sieltä. Saamani suositukset ovat olleet hyviä. Hintataso on samaa kuin muuallakin, kanta-asiakkaana voi saada alennuksia. Uniikki-kortti on ainakin minulle ollut hyödyksi.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Anna T.
2 vuotta sitten
9

Hyvä palvelu,

laaja valikoima ja aina auki.

Yliopiston apteekissa on mukava istua jopa reseptiasiakkaana jonossa. Ilmapiiri on mukava ja henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Farmaseutteja on paljon ja pitkäkin jono menee yleensä kohtalaisen nopeasti.

Olen usein kysynyt neuvoa myös muita tuotteita etsiessä ja aina saanut hyvät ohjeet. Hinnatkin on koko Yliopiston Apteekki-ketjussa kohtuulliset. halvempia vaihtoehtoja lääkkeistä löytyy ja niitä auliisti suositellaan.

Myös päivittäiset kosmetiikka- ja hygieniatuotteet löytyy täältä.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Laura R.
2 vuotta sitten
9

Asioidessani Yliopiston Apteekissa sain erittäin hyvää palvelua

niin resepti- kuin myymäläpuolella. Myymäläpuolella sain palvelua heti, kun sitä tarvitsin, ja se oli asiantuntevaa ja asioinnista tuli oikein hyvälle mielelle. Myös reseptipuolella asiointi oli suhteellisen nopeaa. Jonotusaikani oli muutamia minuutteja ja saamani palvelu iloista ja reipasta. Hyvä asiakaspalvelu ulottui aina kassalle saakka. Asiointipäiväni oli vielä helatorstai, jolloin ei tietääkseni kaikki apteekit olleet auki ja pelkäsinkin hieman ruuhkaa, mutta siitä ei ollut ongelmaa. Reseptitiskejä oli monta auki ja myymälän puolellakin oli paljon henkilökuntaa.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
9

Yliopiston Apteekki Töölössä on pitkään ollut suosikkiapteekkini.

Suurin syy tähän on varmasti minulle helppo sijainti ja aukioloajat. Töölön Yliopiston Apteekki on 24 h ja tämä tieto helpottaa monesti kovin paljon arkea. Yliopiston Apteekissa olen tykännyt asioida myös auttavaisen ja asiantuntevan henkilökunnan vuoksi. Minun käyntikerroillani olen aina saanut ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja olen löytänyt tarvitsemani tuotteet helposti. Hintataso on mielestäni varsin tyypillistä apteekkien hintatasoa. Kanta-asiakaskortilla on muuten edullisia tarjouksia.

Ystävällinen henkilökunta, Ammattitaitoista palvelua, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 14 Ammattitaitoista palvelua Arvioi
 2. 2 11 Auki 24 h Arvioi
 3. 3 9 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 4. 4 4 Kattavat valikoimat Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Apteekki)

 1. Yliopiston Apteekki 1
  8,7
  Mannerheimintie 96
 2. Yliopiston Apteekki 2
  8,4
  Viikintori 3
 3. Kontulan apteekki 3
  8,4
  Ostostie 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Yliopiston Apteekki