Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,2/10 20 arviota

Alepa Mannerheimintie

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 33. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Yasemin C.
10 kuukautta sitten
8

hyvä valikoima!

Mannerheimintien Alepa ruokakauppa sijaitsee Helsingissä olevan Mannerheimintien varrella, vain noin 300 m päässä Töölön kisahallista. Lähimmiltä bussipysäkeiltä kävelee Alepalle parissa minuutissa. Alepan valikoimiin kuuluu mm. runsaasti erilaisia vihanneksia, hedelmiä, maitotuotteita, purkkiruokia, kasviksia, päivittäistavaratuotteita, elintarvikkeita, makeisia, sekä pakasteita. Kaupassa on myös Suomen lain mukainen alkoholin myyntioikeus. Elintarvikkeiden ja alkoholin lisäksi myymälässä on myös tupakkatuotteita, sekä lehtiä. Vierailin Mannerheimintien Alepassa etsiessäni täytekakkuun aineksia. Myymälän tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja todella tilavat. Tuotteiden esillepano oli toteutettu huolellisesti, joten kaikkien hyllyjen välissä, sekä käytävillä pystyi liikkumaan esteettömästi. Aamupäivällä ei ollut paljoa asiakkaita ja pystyin tekemään ostokseni kaikessa rauhassa. Tuotteiden esillepano oli toteutettu selkeästi ja kaikki tuotteet oli laitettu esille samoihin hyllyihin aiheittain. Myyjät olivat ystävällisiä ja auttoivat mielellään oikeiden tuotteiden löytymisessä. Tuotteiden hinnat olivat edullisia ja maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. ++ Kassojen luona ei tarvinnut jonottaa. - Autopaikan löytäminen oli tosin todella hankalaa, sillä Alepan pihalla ei ole parkkipaikkoja asiakkaille ja suurin osa lähistöllä olevista parkkipaikoista on maksullisia. Päädyimme siis jättämään auton Töölön kisahallin pihalla oleville parkkipaikoille ja jouduin raahaamaan painavia ostoskassejani autolle saakka. Olin kuitenkin erinomaisen tyytyväinen Alepassa olleiden elintarvikkeiden monipuoliseen valikoimaan, sekä saamaani hyvään palveluun. Mannerheimintien Alepa on avoinna maanantaista sunnuntaihin 24 h. Voin suositella Mannerheimintien Alepassa asiointia lämpimästi kaikille!

Mikko W.
1 vuosi sitten
9

Työpaikkani lähikauppa,

jossa käyn usein ostamassa eväitä. Kauppa on remontoitu hiljattain ja nyt kaupassa on entistä helpompi suunnistaa. Hyllyjen välit ovat leveät ja tavarat ovat loogisilla paikoilla. Kylmätuotteet ovat energiaa säästäen sijoitettu ovilla suljettuihin hyllyihin. Siitä iso plussa! Täällä voi myös ladata matkakortin, pelata Veikkauksen pelejä ja ostaa automaatista kahvia ja muita kuumia juomia. Lisäksi kauppa on auki joka päivä ympäri vuorokauden.

Leandro M.
1 vuosi sitten
9

Kauppa on melko isokokoinen,

ja todella siistissä kunnossa. Kaupan hyllyt täytetty erinomaisesti ja hyllyjen välitki on tarpeeksi suuret. Kaupassa on erittäin helppo navigoida, eikä jonotkaan ole liian suuret. Kauppa on auki 24h/7. Henkilökunta erittäin ammattitaitoista.

Markus K.
1 vuosi sitten
8

Alepan aukiolo on loistava,

kiva tietää, että nälkä ei pääse yllättämään.Henkilökunta on asiallista, ystävällistäkin ja tervehtii. Alepan kannattaisi ehkä lisätä vielä valikoimaa, niin laajeneva asiakaskunta kyllä ostaisi ne pois hyllyistä.

Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h, Perustuotteet nopeasti

Hinta kohdallaan

Joel H.
1 vuosi sitten
10

Hyvä palvelu,

laaja valikoima. Vihannekset ovat aina tuoreita. Henkilökunta on erittäin auttavaista ja kilttiä. Kauppa on siistissä kunnossa. Huono asia on nämä jonot jotka saattavat kestää kymmeniä minuutteja pahimmillaan. Parasta tässä on tämä ympärivuorokautinen aukiolo.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Erinomainen

Jenna S.
1 vuosi sitten
9

iso plussa tietysti ympärivuorokautisesta aukio-olosta.

Tavaran vaihtuvuus on ilmeisesti suurta, joten tavarat ovat usein tuoreita. Hedelmät ja vihannekset ovat yleensä hyväkuntoisia. Yleisesti leipävalikoima Alepoissa on huono, ja niin myös tässä Alepassa. Henkilökunta on leppoisaa, ja kauppa on siistissä kunnossa. Valitettavasti kauppa on kuitenkin kiinni aina pyhäpäivinä, mikä yllättää usein minutkin siinä vaiheessa kun kävelen sinne esim. äitienpäivänä. Lisäksi sinne kertyy usein pitkiä jonoja työpäivän päättymisen aikaan.
hinnat ihan tavalliset kuin muissakin.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Katja V.
2 vuotta sitten
10

Tämä Alepa kuuluu siihen pieneen joukkoon kauppoja jotka ovat

auki 24h. Kauppa on perus Alepa muuten, eli saman kokoinen ja myynnissä olevat tavarat ovat samat kuin muissa Alepoissa. Palvelu on hyvä, hyvä esimerkki siitä on se että uusi kassa saadan aika nopeasti vapaaksi jo muissa on syntynyt jono.

Jarkko L.
2 vuotta sitten
8
 • Red Delicious -Luomu omenia yleensä hyllyssä. NAM. Tutkitusti terveellisin omenalajike.
 • Ei ole lähellekään 24h. Miksi eivät pidä KIOSKI-moodissa pyhäpäivinä lain kiertämiseksi?

Jos voisin, painaisin miinus-peukaloa, että EI OLE 24h auki. Toisin kuin Eläintarhan Neste, se on!

Pieni ja edullinen

Hinta kohdallaan

Essi N.
2 vuotta sitten
8

Suht iso Alepa ja laaja valikoima ruokaa.

Alepan pitäisi olla 24/7 auki, mutta Suomessa kun olemme, ei se siltikään IHAN ympäri vuoden ole jatkuvasti auki. Siinä mielessä pienoinen pettymys, koska jos iskee urgentti hätä ja pakko saada ruokaa, muistan 24h Alepan. Sitten kun saavun paikalle, se onkin kiinni.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Edulliset hinnat, Auki 24 h

Erinomainen

Iitu K.
2 vuotta sitten
8

Lähikaupaksi erittäin hyvä,

iso plussa tietysti ympärivuorokautisesta aukio-olosta. Tavaran vaihtuvuus on ilmeisesti suurta, joten tavarat ovat usein tuoreita. Hedelmät ja vihannekset ovat yleensä hyväkuntoisia. Yleisesti leipävalikoima Alepoissa on huono, ja niin myös tässä Alepassa. Henkilökunta on leppoisaa, ja kauppa on siistissä kunnossa. Valitettavasti kauppa on kuitenkin kiinni aina pyhäpäivinä, mikä yllättää usein minutkin siinä vaiheessa kun kävelen sinne esim. äitienpäivänä. Lisäksi sinne kertyy usein pitkiä jonoja työpäivän päättymisen aikaan.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Marianne H.
2 vuotta sitten
8

Tämä Alepa on 24h auki ja siksi erittäin kätevä myöhään töissä

oleville. Kauppa sijaitsee keskeisellä paikalla ja hyödyttää näin varmasti monia. Mielestäni liike ei ole erityisen ahdas vaan käytävät ovat tilavat ja asiat löytyvät helposti. Valikoima on suhteellisen hyvä pikkukaupaksi. Henkilökunta on aina ollut erittäin ystävällistä ja avuliasta. Tästä pitää kiittää heitä, sillä voin kuvitella, että yömyöhään asioivat asiakkaat eivät kaikki ole niitä helpoimpia asiakkaita. Suosittelen kaikille, jotka eivät tarvitse mitään kovin erikoista mutta ehkä hieman erikoisempaan aikaan :)

Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Sini K.
2 vuotta sitten
8

Alepa on aina auki,

siitä pisteet! Täällä Alepassa on pieneksi ruokakaupaksi kohtuulliset valikoimat ja sijainti on keskeinen. Täällä saat myös takuuvarmasti kivaa asiakaspalvelua. Yöaikaan toiset asiakkaat saattavat olla epäilyttäviä, mutta sama toistuu kaikissa myöhään auki olevissa kaupoissa. Alepoiden konsepti on tarpeellinen ja ainoa laatuaan Suomessa tavallisilla ruokakaupoilla, Yhteentoista asti auki olevat kaupat ovat ainakin itselleni tarpeellisia. Hedelmävalikoimat, leipävalikoimat ja juomavalikoimat ovat tässä alepassa kohdallaan. Aika pieni kauppa mutta lähikauppana valikoimillaan erittäin toimiva.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta

Hinta kohdallaan

Aino L.
2 vuotta sitten
8

Mannerheimintien Alepa on pieni mutta mainio kauppa.

Sen ehdoton valtti on, että se on auki ympäri vuorokauden. Tosin kaikkina pyhinä se ei ole auki, vaan silloin on turvauduttava vaikkapa Kampin K-supermarkettiin, jos jotain on unohtunut ostaa. Yleisilme on hieman nuhjuinen, mutta tuotevalikoima varsin hyvä, hinnat ovat ok ja henkilökunta on oikein ystävällistä. Kassajonot pysyvät aisoissa kiireisinäkin aikoina, kun käytössä on useampi kassa. Olen siis tyytyväinen että juuri tämä kauppa sattuu olemaan lähikauppani! Ja vaikka ei olisi ihan lähikauppakaan, niin loistavien liikenneyhteyksien varrella joka tapauksessa.

Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
8

Tämä 24 h auki oleva ruokakauppa on pelastanut muutamia kertoja

– erityisesti silloin, kun ruuanlaittopuuhissa on huomattu jonkun olennaisen ruoka-aineen puuttumisen. Täällä on yllättävän hyvä valikoima, vaikka kauppa on pieni. Parasta tässä ruokakaupassa on sijainti ja tietenkin se, että Alepa on auki ympäri vuorokauden. Ulkoasultaan kauppa on vähän nuhjuinen. Korkeat hyllyt ja kapeat käytävät saattavat vähän ahdistaa ja sen takia en täällä mielelläni isoja ruokaostoksia tekisikään. Hintatasoltaan Alepa on varsin normaali. Täällä on myös ystävällinen henkilökunta.

Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Hinta kohdallaan

Annukka M.
2 vuotta sitten
10

Aivan loistava asiakaspalvelu!

Sekä nuoria että vanhoja, eri kulttuurien kasvattamia kassahenkilöitä ja palvelevat aina erittäin ystävällisesti. Tällaista asiakaspalvelua harvoin saa! Lisäksi valikoima hyvää perustasoa, tuoreet vihannekset ja hedelmät sekä leivät. Lisäksi auki 24 h ja vaikka ihmisiä usein paljon, myös kassoja on useita ja palvelu nopeaa.

Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta, Auki 24 h

Erinomainen

Pikaiset kommentit

1
Ainoa syy poiketa tähän antiikkikauppaan on aukiolo, tuoreita ei ole kuin koivuhalot ja nekin on loppu. Henkilökunta ei tiedä mitään eikä edes ole kiinnostunutta. Tyhjän saa pyytämättäkin.
Jesse F.
1 vuosi sitten
8
Pieneksi kaupaksi yllättävän hyvä valikoima perustarpeisiin.
Jani P.
2 vuotta sitten
8
Iso ja 24 tuntia auki. Valikoima perus Alepaa parempi! Suosittelen.
Jere T.
2 vuotta sitten
8
24h/7 auki alepa. Hyvä pienen kaupan valikoima. Myös take-away kahvi.
Sampsa R.
2 vuotta sitten
9
Auki 24h. Ystävällinen palvelu. Yllättävän laaja valikoima pienksi lähikaupaksi.
Tero K.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 14 Auki 24 h Arvioi
 2. 2 12 Ystävällinen henkilökunta Arvioi
 3. 3 6 Tuoreet vihannekset ja hedelmät Arvioi
 4. 4 2 Edulliset hinnat Arvioi
 5. 5 2 Kattavat valikoimat Arvioi
 6. 6 2 Perustuotteet nopeasti Arvioi
 7. 7 1 Ei jonoja Arvioi
 8. 8 1 Pieni ja edullinen Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ruokakauppa)

 1. K-supermarket Mustapekka 2
  9,1
  Mäkitorpantie 1
 2. K-market Aurinkolahti 3
  9,0
  Leikosaarentie 48
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Alepa Mannerheimintie