Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
9,6/10 18 arviota

Cafe Airo

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 3. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Niina K.
1 vuosi sitten
10

Ihana kahvila on kyllä tämä kahvila!

Rakastan tätä paikkaa. Olen suositellut jo monille ystävilleni ja hekin rakastavat nyt tätä kahvilaa todella paljon. Henkilökunta on mukava ja paikka on hyvin viihtyisä.

Essi N.
2 vuotta sitten
8

Mukavan pieni,

idyllinen kahvila meren rannassa. Perinteistä tarjottavaa löytyy kahvin ja pullien saralta. Kahvilan valtti on santsikuppi, josta jokaisesta santsikupista kahvila antaa asiakkaalle 5 senttiä! sinä saat siis rahaa siitä, että haet toisen/kolmannen kupin kahvia ;)

Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Paremmin tunnettu Face Regattana on ihastuttava pieni maalaiskahvila,

joka sijaitsee Töölössä soutustadionin vieressä. Sisätilat ovat melko pienet ja asiakaspaikkoja vähän, joten istumapaikkaa saattaa joutua odottelemaan. Kesäisin kahvilan edustalla on kuitenkin suhteellisen tilava terassi, jossa on kiva istuskella aurinkoisessa säässä ja nauttia kupponen kahvia. Santsikupista saa itselleen takaisin 5 senttiä, joten kahvit kannattaa jättää juomatta kotona että jaksaa ryystää santsikupin toisensa jälkeen. Kahvin kanssa voi nauttia suolaisia tai makeita herkkuja, kuten korvapuusteja ja pasteijoita. Kortilla täällä ei valitettavasti voi maksaa, joten muista ottaa käteistä mukaan. Jos etsiskelet kivaa ja tunnelmallista kesäkahvilaa niin suuntaa askeleesi Cafe Regattaan/Airoon!

Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Maaria K.
2 vuotta sitten
9

Mukava tunnelma sisustuksineen ja kotoisine systeemeineen.

Pienillä keksinnöillä ovat varmasti ihastuttaneet monia, kuten likaisten astioiden koreilla, työntekijöiden tippikassalla ja santsikahvista saatavalla 5 sentin palkkiolla. Etenkin turisteille tämä pieni, punainen tupa on ihan nähtävyys. Sibeliuspuiston läheisyydessä onkin erinomainen sijainti ja oletettavasti kauppa käy kesäisin kuumana. Herkullisten leipomusten keskellä suurta ihmetystä herätti huono jäätelövalikoima! Vain pakastealtaasta sai paria lajia puikkoja ja päädyimmekin lähtemään pois ja hakemaan jäätelöt viereisestä kioskista. Näin kesäisellä kahvilalla ei ole varaa pitää tuollaista heikkoa jäätelövalikoimaa.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Pauliina R.
2 vuotta sitten
10

Kahvila Regatta on aivan mainio paikka piipahtaa vaikka limulle

tai pullalle. Tämä söpö pieni kahvila sijaitsee Töölössä soutustadionin vieressä ja hurmaa sympaattisella meiningillään. Sisätilat ovat pienet, mutta terassilla on mukava istuskella erityisesti aurinkoisella säällä. Kahvilassa on myynnissä suolaista ja makeaa syötävää ja erilaisia juomia. Korvapuustit ovat olleet hyviä! Maksuvälineenä täällä käy käteinen. Regatassa käy monenlaista porukkaa. Mene Regattaan jos kaipaat vähän persoonallisempaa ihanaa kahvilaa! Näitä lisää.

Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Mirka L.
2 vuotta sitten
10

Tämä kahvila on paremmin tunnettu nimellä kahvila Regatta.

Paikka on aivan ylisympaattinen ja onkin todella ihanaa, että tällainen paikka löytyy Helsingistä! Kappale maaseutua keskellä pääkaupunkiamme. Täällä on pieni kahvila, josta saa pullaa ja pientä suolaista. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Pulla on maukasta ja santsikupista saat 5 senttiä itsellesi! Ihana paikka nauttia kesäisestä Helsingistä ja merestä. Kahvilan sisälle mahtuu vain muutama ihminen, mutta pihalla on paljon mielenkiintoista ihmeteltävää ja siellä voi myös grillata vaikka makkaraa. Aivan huippua! Paikka on auki vuoden jokaisena päivänä!

Tapaamaan ystäviä, Seuraamaan muita ihmisiä, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Jussi L.
2 vuotta sitten
10

Lisää tämmöisiä!

Myös Regatta-nimellä tunnettu kahvila tuo mieleen maaseudun tienvarsikahvilat: pieni puinen tupa ja kahvit mennään juomaan veden ääreen terassille. Ystävällinen palvelu, josta aistii työntekijöiden innostuksen. Valikoimasta löytyy jonkun verran mielenkiintoisempia herkkuja kun peruskahvilasta, mutta myös (ymmärrettävistä syistä) valmispakastepullaa. Legendaarinen santsikuppipolitiikka ja punainen Lada pihassa. Vaikka suosiota tuntuu olevan aurinkoisina päivinä, on ulkona tarpeeksi pöytiä ja istumaan on aina päässyt.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
9

Cafe Airo on sympaattinen ja kotoisa kahvila Töölön Melontastadionin

vieressä, josta on upeat näköalat niin kesä- kuin talvisaikaan. Kahvila ei ole iso, mutta sisään astuessa tulee samanlainen fiilis, kuin Lapin eräkahvilaan astuisi. Tarjoiltavat ovat kuin kotona tehtyjä, kahvi maukasta ja palvelu rempseän ystävällistä. Näin kahden koiran ja rattaissa nukkuvan vauvan äitinä arvostan myös isoa pihaa, jossa on mukava kahvitella sään salliessa erityisesti talvisaikaan - makkarat grilliin, viltti olalle, koirille vettä kippoon ja aivan upea rentoutumishetki on valmis!

Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Hinta kohdallaan

Krista M.
2 vuotta sitten
10

Ihana pieni kahvila täynnä hassuja yksityiskohtia ja tuoreen

pullan tuoksua! Mielettömän merinäköalat, nuotipaikka jossa voi grillailla makkaraa, huokeat hinnat, herkulliset pullat ja leivonnaiset, ystävällinen henkilökunta, ilmainen santsikuppi (itseasiassa kahvilassa lukee että santsikupin hakijalle maksetaan...) Siinä muutamia cafe Airon hyvistä ominaisuuksista! Tänne kannattaa suunnata kauniina kesäpäivänä kavereiden tai perheen kanssa - ja muistaa aurinkorasvat, sillä täällä saattaa vierähtää tovi jos toinenkin!

Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö, Perinteistä tunnelmaa

Erinomainen

Kaisa K.
2 vuotta sitten
10

Aivan ihanan tunnelmallinen pieni kahvila,

joka on sisustettu persoonallisella tavalla. Kahvilan sisäosa on pieni, mutta herkkuja voi nauttia ulkona ympäri vuoden. Tuore korvapuustin tuoksu yllyttää usein pullaostoksille, mutta suolaistakin syötävää löytyy. Samoin keittoa. Ulkona nuotiopaikalla voi grillata makkaraa. Mukava paikka nauttia auringosta ja merestä kesällä, mutta myös talvella on mukava istuskella nuotiolla kaakaon kera. Kahvilassa käy vain käteinen. Kerran eksyin paikalle pelkkä pankkikortti mukanani, mutta silloinkin sain ystävälliseltä henkilökunnalta kahvin ja pullan. Sanoivat, että voin maksaa seuraavalla kerralla tullessani :)

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Meri L.
2 vuotta sitten
10

Tämä kahvila on aivan ihana elämys!

Meri vieressä ja kahvilan pihapiiri täynnä ihastuttavia ja piristäviä yksityiskohtia. Tämä on ainoa paikka, jossa olen kerran saanut ostaa velaksi, kun käteistä ei tullut mukaan. "Maksa ensi kerralla". No sittenhän oli pakko pitää huoli, että ensi kerta tulee, kun kerran asiakkaaseen luotetaan. Tänne toisin kaikki mahdolliset ulkomaanvieraani nauttimaan suomalaisesta luonnosta ja suomalaisesta tunnelmasta. Hämmentävää paikassa on se, että se on niin lähellä ydinkeskustaa ja silti kuin jostakin toisesta maailmasta.

Tapaamaan ystäviä, Seuraamaan muita ihmisiä, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Annukka M.
2 vuotta sitten
9

Pieni,

tunnelmallinen, suosittu "mökkikahvila" ihan rannassa. Tarjoavat kahvia ja makeita/suolaisia leivonnaisia. Ulkona iso terassi ja mahtavat näkymät merelle. Etenkin kesäisin tosi suosittu eikä ihme. Pari vinkkiä: kahvila on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja sisälle saa tuoda myös eläimiä. Ihana kohde piipahtaa sunnuntain päiväkävelyllä!

Tapaamaan ystäviä, Seuraamaan muita ihmisiä, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

9
Ihana tunnelma niin kesällä kuin talvellakin. Kaupungin parhaat korvapuustit ja aina ystävällinen henkilökunta.
Veera A.
2 vuotta sitten
10
Kesän ykköspaikka. Halpaa kahvia ja korvapuustia ja bonuksena auringonlasku. Käy vain käteinen.
Juliana H.
2 vuotta sitten
10
Pikkulinnut lentelevät hyvää päivää toivottaen, sekä hyvän kahvittelun nautinnollisuus ovat kesäpäivisin suuren nautinnon arvoisia ... ... ...
Osmo R.
2 vuotta sitten
10
Mahtava kesäterassi meren rannalla ja tuoretta pullaa aina tarjolla. Talvellakin saa viltin alla juoda ulkokahvit, jos tarkenee. Myös grillailu mahdollista.
Perttu T.
2 vuotta sitten
10
Loistava kohde vaikka päiväkävelyretkelle. Mökki ja pihapiiri on täynnä hauskoja yksityiskohtia. Kahvittelun sijaan on myös mahdollista paistaa makkaraa pihalla olevalla nuotiolla.
Ville H.
2 vuotta sitten
10
Ainutlaatuinen mummonmökki-miljöö merellisellä sijainnilla. Herkulliset, vastapaistetut korvapuustit. Santsikuppi ei ole ainoastaan ilmainen, vaan siitä saa itse rahaa! (jos kehtaa ottaa)
Risto K.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 15 Viihtyisä ympäristö Arvioi
 2. 2 10 Perinteistä tunnelmaa Arvioi
 3. 3 9 Tapaamaan ystäviä Arvioi
 4. 4 4 Lukemaan lehtiä tai kirjaa Arvioi
 5. 5 4 Seuraamaan muita ihmisiä Arvioi
 6. 6 1 Hemmottelemaan herkuilla Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Kahvila)

 1. Cafe Regatta 1
  9,7
  Merikannontie 10
 2. Kahvila-Konditoria Hopia 2
  9,7
  Pohjoinen Hesperiankatu 9
 3. 3
  9,6
  Merikannontie 3 B
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Cafe Airo