Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,9/10 8 arviota

Ravintola Gandi

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 285. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Janne R.
11 kuukautta sitten
8

Ravintolalla mukava pieni terassi.

Menussa paljon hyviä vaihtoehtoja joista vaikea päättää mitä ottaa.Annokset näyttäviä ja makukin oli hyvä.Myyjä oli erittäin pirteä ja mukava,palvelusta jäi muutenkin positiivinen kuva. Ravintolassa oli hieman kuuma joten siitä miinusta. Intialaista ruokaa haluaville kuitenkin suositeltava paikka. Mukava tunnelma ja hyvä jälkiruoka kruunasi kaiken.

Janne H.
2 vuotta sitten
10

Uskaltaisin väittää Gandin olevan yksi Stadin parhaista intialaisista

ravinteleista. Varsinkin Palak Paneer peittoaa kilpailijoiden vastineet. Gandi ei ole kaikista halvin intialainen, mutta ehdottomasti visiitin arvoinen.

Makunautintoja ja elämyksiä, Eksoottista, Laadukkaat raaka-aineet

Erinomainen

Ivan T.
2 vuotta sitten
6

Gandi on sympaattinen hyvän palvelun intialainen ravintola,

joka on pitää majaansa mannerheimintien varrella. Kävelymatka korjaamolle tai stadikalle on lyhyt ja ruoka on perusintialaista jonkin verran parempaa, mikä näkyy myös hinnoissa. Mihinkään polkuhintoihin ei päästä, mutta toisaalta eivät hinnat päätäkään huimaa. Pistin merkille palvelun laadun. Kun astuin sisään, tuntui siltä että henkilökunta otti vakavasti asiakkaana ja pyrki kaikin puolin palvelemaan. Pöytä katetaan oikein ja ruoka tulee nopeasti. Suosittelen intialaisen ruoan ystäville.

Katri K.
2 vuotta sitten
8

Gandi on ihan hyvä intialainen,

josta on mukava kävelymatka vanhalle jäähallille tai Töölön urheiluareenoille. Kokeneelle intialaisten ravintoloiden koluajalle järkytyksen aiheutti se, että totutusta järjestyksestä poiketen ruokalistassa annoksen tulisuusluokitus ”fairly hot” tarkoitti Gandissa miedompaa annosta kuin ”medium hot”. Hyvin ystävällinen tarjoilija otti kuitenkin palautteen nöyrästi vastaan ja seuraavalla kerralla ruokalistan merkinnät annosten tulisuudesta oli kokonaan sotkettu tussilla :).

Makunautintoja ja elämyksiä, Eksoottista

Hinta kohdallaan

Ville L.
2 vuotta sitten
8

Restaurang Gandi var länge den restaurangen jag gick till för

att lägga en liten guldkant på vardagen. Maten är kanske inte världsomvälvande, men den är god, restaurangen är mysig och personalen trevlig. Servitören som brukar servera kanske verkar lite sur, men han blir genast gladare om man istället för finska pratar engelska med honom.

Det finns väldigt många rätter, och jag försökte någon gång hålla reda på vilka jag ätit, med syfte att pröva alla. Det är dock svårt att komma ihåg rätternas namn, som är åtminstone hälften på indiska. Gott har det dock alltid varit! Ett speciellt omnämnande behövs för naan-bröden, de är himmelska!

Makunautintoja ja elämyksiä, Eksoottista

Hinta kohdallaan

Joonas K.
2 vuotta sitten
7

Ruokalista on monipuolinen mutta sekava.

Tarjolla on annoksia moneen makuun, erilaisia valmiita kokonaisuuksia ja mahdollisuus koota juuri haluamansa mallinen ateria. Kuitenkaan suomalaisen keskivertokäyttäjän asiantuntemus ei riitä kasaamaan lähinnä kummallisen kuuloisista nimistä mitenkään järkevää ateriakokonaisuutta.

Ilmapiiri on intialaiselle ravintolalle tyypillinen. Huomionarvoista on lähinnä laadukas naan-leipä. Sitä saa kivan maustettuna. Kannattaa kuitenkin tiltata kiltisti vain jokin valmis kokonaisuus, ettei päädy nauttimaan jotain liian jännää. Paitsi tietty jos on erityisen seikkailunhaluinen!

Mutta aitoa intialaista ruokaa hyvin ystävälliseen hintaan!

Eksoottista

Erinomainen

Pikaiset kommentit

9
Äärimmääsen mukava henkilökunta ja todella hyvää ruokaa. Hyvää vaihtelua äirreen tekemille lihapullille eikä oo kertaakaa tarvinnu mennä grillin kautta kotia.
Jarno L.
2 vuotta sitten
8
Hyviä makuja ja loistava palvelu. Sopivat annoskoot.
Jere T.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Eksoottista Arvioi
 2. 2 4 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 3. 3 2 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Muru 2
  9,5
  Fredrikinkatu 41
 2. Kasvisravintola Zucchini 3
  9,5
  Fabianinkatu 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Gandi