Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,1/10 4 arviota

Megazone

Asiakkaiden mielestä Tapahtumatuotanto-kategorian 5. paras yritys Helsingissä

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Timo S.
2 vuotta sitten
9

salmisaaren uudessa liikuntakeskuksessa sijaitseva megazone on

sijainniltaan hiukan syrjässä kaupungin sykkeesta, vaikka tiensä löytääkin liikuntakeskukseen on edessä uusi suunnistustustehtävä. Paikalle lopulta löydettyä on jo voittajaolo. Liikuntakeskus on olemukseltaan kolkohko ja sama tunnelma kuvastuu megazonen vastaanottotiloista. Pienen käyttö ja turvallisuus opastuksen jälkeen päästään itse asiaan. Vastustaja joukkue katoaa himmeästi valaistuun labyrinttiin. 22 minuutin ppästä kaksikerroksisesta peliareenasta palaa joukko hikisiä pelaajia. Varusteita riisuessa kone laskee matsin tuloksen ja voittaja on selvillä. Megazone on mielenkiintoine peli, hinta tosin on kohtalaisen hintava.

Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan, Ystävällinen palvelu

Ylihinnoiteltu

Vili A.
2 vuotta sitten
8

Salmisaaren Megazone on hyvällä paikalla lähellä Helsingin keskustaa,

sillä edelliseen sijaintiin Pitäjänmäkeen oli hankala matkustaa. Uusi Megazone on kaksikerroksinen, sillä ylempi ritiläkerros kattaa lähes koko alueen, mikä tuo kokonaan uuden ulottuvuuden lasersotaan. Kenttä on myös kooltaan suuri, joten kolme eri joukuetta mahtuu tilaan hyvin. Palvelu on aina yhtä positiivista, ja lähtiessä mukaansa saa yhä omat pelipisteensä tulostettuna. Henkilökunnalta voi myös yhä toivoa haluamaansa musiikkia peliin, mistä suuri plussa.

Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan, Ystävällinen palvelu

Hinta kohdallaan

Mariia K.
2 vuotta sitten
8

Megazone eli erittäin hauska lasertaistelu peli.

Vaikka taistelu ei olisikaan ihan ominta juttua, vie Megazone mukanaan. Riippumatta siitä ketä tai minkä ikäisiä pelaajia vastustaja joukkueessa on on Megazone erittäin hauskaa. Helsingissä on erittäin hyvä ja hauska Megazonekenttä ainakin vain muutaman pelin kokemuksella. Megazonen hinta on melko korkea, mutta kyllä tuosta huvittelusta satunnaisesti sen on valmis maksamaaan ja kannattaakin olla. Pelien järjestelyt ja ohjeistus on hoidettu erittäin toimivasti siten, ettö kokenemattoman on helppo päästä mukaan pelin ideaan, vaikka pelaisi vain yhden pelin. Suosittelen kuitenkin useampaa, pelaaminen nimittäin vie mukanaan!

Ystävällinen palvelu

Ylihinnoiteltu

Juha T.
2 vuotta sitten
7

Lasertaistelurata toiminnannälkäisille.

Keskus tarjoaa taattua megazone-ilottelua ryhmille. Parhaat pelit syntyvät yli 10 hengen ryhmillä, jolloin joukkueissa on riittävästi taistelijoita koko pelin ajaksi. Peli kestää yleensä vartin verran ja lämpimässä & pimeässä huoneessa taistellessa saa taatusti hien pintaan. Urheiluasusteet eivät siis ole pahitteeksi, sekä kestävät housut, mikäli haluaa välillä kyykistyä suojan taakse piiloon muilta. Viihdyttävä kokonaisuus harvakseltaan vierailtuna, mutta lyhytaikainen suoritus tuntuu hiukan liian hintavalta.

Ylihinnoiteltu

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 3 Ystävällinen palvelu Arvioi
 2. 2 2 Joustaa asiakkaiden toiveiden mukaan Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Helsingin TOP 3 (Tapahtumatuotanto)

 1. 1
  9,3
  Höyläämötie 11 A
 2. 2
  9,2
  Mechelininkatu 8 A 5
 3. 3
  8,9
  Hämeentie 130 A
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Megazone